iyi de oburu anne demez baba demez torunları yollamaz ben de tam tersi hak mı bubiz iki tarafada aynıyız mesajını vermeye calısıyor galıba otekı gelıne
iyi de oburu anne demez baba demez torunları yollamaz ben de tam tersi hak mı bu
ama değişen bir şey yok sorun o ben ne kadar iyi olsam o gelince siliniyor herşeysız bu konuyu cok onceden gene acmıstınız dımı aynı cumleler ile?
konuya doneyım tekrardan hak degıl ama umursamayın sızın eltınızle degıl kayınvalıdenızle aranız ıyı olsunda o bılır zaten
eltin kaynanan ve sen aynı ortamda bulunduğunuzda kaynanana şakayla karışık deki anne hayırdır eltim gelince bana yabancı gibi davranıyosun eltim gidince çok samimiyiz de. bundan sonra da kaynanana sakın saygılı davranma bu dünyada iyilik yapan insan sevilmez tatlımmerhaba bayanlar
konumuz kvdemın anlam veremediğim halleri
eşimle kaynım eltim yüzünden görüşmüyorlar bu bayram görümcem kaynım fln geldiler gorumcem kvdemde kaldı hep kaynımlar eltimlerde neyse görümcem etliye sütlüye karışmaz huzur bozmaz iyi bir insandır
ama nedense kvdem her eltimin gelişinde aramayı keser eski konuşması kalmaz onun yanında resmen yabancı gibi konuşur telefonda araya kesin bir mesafe girer
eşim zaten kaynıma çok kırgın aradı buluşalım dıye buluşmadılar
ama ne eltıme ne kaynıma toz yok tek bıze laf geçiriyorlar trip atıyorlar ben ne yapayım samımıyetım ıyı nıyetım bıtmek uzere