• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri bu karışım olur mu?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.716
798
kızlar saçıma saf zeytin yağı,çorek oktu yağı,evigen ve bepanthen karıştırsam sorun olur mu?

evet dün gece yaptım...şampuana da kattım...dolgunluğu ve yumuşaklığı muhteşem...

Zeytinyağı yumuşatır ve besler, çörek otu yağı saç çıkarır. Bepanten yumuşaklık için kullanır. Evigeni daha önce kullanmadığım için bilmiyorum ama saçların uzamak için vitamine ihtiyacı var: Bemiks ampül. Bir de için jojoba yağı koyarsan süper olur, bu yağ da uzatır.

geçen gün annemin kız arkadaşı anneme %100 kuşburnu çekirdeği yağı verdi ve dedi ki saçını yıkadıktan sonra kuşburnu yağını friksiyon yaparak bütün saçına yedir yarım saat sonrada şampuan kullanmadan sadece suyla durula verdiği yumuşaklığı ve dolgunluğa inanamasın dedi....whalla bunu da deniycem bakalım...deneme tahtası oldum remen yahu...:ssz::ssz:

yha kızlar elimde saf defne yağı var katı biraz nasıl muhafaza edilecek ..bide direk saça sürülebilir mi? yüzde kullanılır mı? çok mu sordum:52::52::52:

Back