• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kanama sizce neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sessizyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sessizyel

Ziyaretçi
Kızlar bugün cinsel ilişkiden bir kaç saat sonra çamaşırımda kan gördüm. adetime 2 gün var normalde. bende servisit var ama daha önce ilişki sonrası hiç kanama olmamıştı. ilk kanamayı gördükten bir kaç saat sonra biraz daha kanama oldu.ama miktarları az. daha şubatta smear yaptırdım temiz çıktı. ben adet olurken hep bacağıma kramp girer. o kramplar hafif hafif var belim ve karnımn alt bölgesi de biraz ağrıyor ama çok hafif yani normalde adet olduğum zamankilerin yanında. anlamadım adet mi görüyorum ne oluyor:sm_confused:

fikri olan paylaşırsa çok sevinirim :enbuyukkk: :nazar:a.s.

canım adetın bıraz erken gelmiş olabılır sonuçta benım de adetlerım cok duzenlıdır ve olmadan once karın ve az da olsa belımde ağrı olur ama 1-2gun erken ya da geç olabılırım bu yedıklerıne psikolojik durumuna hormonlarına hava değişikliğine bağlı olarak erken olmuş olabılır ve daha bı suru neden var adetın zamannını etkıleyen bence onemlı bışey yok cınsel ilşki de tetıklemıştır adetını çunku adetın yakınmış olabılır bence korkulacak bışey yok

Geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım.benim bildiğim bir rahatsızlığım yok ama ilişkiden sonra pembensi az kan geldi ve 3 gün sürdü.bu neden oldu acaba.

EĞer ıÇıne boŞaldıysa bu rahım aĞzı kaslarının gevŞemesıne neden olmuŞtur ve bıraz rahımden kanama gelmıŞtır Önemlı bırŞey olacaĞını zannetmıyorum

Back
X