Bu kan degeriyle hamile miyim ?

coronet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
440
351
Merhaba kizlar. Gunlerdir uzerimdeki stres halsizlik sabahlari mide bulantisi belirtileri vardi dun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sonra bu sabah yine idrar testi yaptim ikimci cizgi daha belirgindi ama emin olmak icin kan tahliline gittik. Az once aradim hastahaneyi adam bana tahlil sonucun 22.93 dedi. Negatiflik yok ama acil doktoruna gorunun gibi birsey dedi .heyecandan ve adamin acele konusup kapatmasindan birsey anlamadim simdi ben hamilemiyim bu degerlerle

Can'ım adetin geçtimi

Hadi hayırlı olsun hamilesin:) adetin geçmediğinden değerin düşük çıkmış kan tahlilini tekrarla yarın yaklaşık 2 katı gibi bi değere çıkarsa herşey normal doktora da gitsen sana testi tekrarlayalım der yarın tekrarlayıp öyle git Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cook tesekkur ederimm rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Ben dayanamadum kalktim gittim aile hekimliginde dunya tatlisi bir ebe var onunla gorustum oda dedi hamilesin ama tam kesinlik icin haftaya bi tane daha yaptir. Suan heyecandan ne yapacagimi bilmiuorum sadece dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…