- 10 Kasım 2019
- 35
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi semra mercan
-
Arkadaş kolay şeyler yaşamamış ve bunların etkisiyle bu kadar isyan ediyor. Tamam doğru değil tabiki ama niye herkes linç etmiş ki onu anlamadım. Allah korusun aynı şey bizim başımıza gelse biz hiç mi sinirlenmeyecektik sanki biraz empati yapın bence...nikahtan 2 gün sonra terk edildim boşanirken hiçbirşey telep etmedim kıyamadim.. sonra bir duydum ki herkese deli oldugumu paralarini yediğimi anlatiyormuş şimdi başkasi ile evleniyor ve o kadının emrine amade durumda çokta mutlular bu hikayede mutlu olmasi gereken bendim ortada kaldim rezil edildim birde ödül gibi onun hayati yolunda gidiyor ilahi adalete allaha inancim zerre kadar kalmadi belki kızıcaksınız bana ama öyle şeyler yaşadım ki inancim kalmadi
Herkesin imtihanı farklı. Sabret. Allah sabredenlerle beraberdir.Allah'a inanciniz kalmadıysa siz zaten hep ortada kalacaksiniz demektir. Cünku Allah sevdigi kuluna unutturur yasadigini, gostermez gözüne. Vakti gelince de sessizce alır intikamini, sen duyunca kibirlenme sevinme diye. Yaşadıginiz kolay birşey degil ama siz tevekkül edip olana sabrederseniz zaten en iyisi en guzeli sizi bulur. İlerde onun neyle sınanacağını kim bile bilir? Sadece kendinize yaparsiniz boyle dusunerek.
Her konuya kolay kolay yorum yapmam ama tutamadim kendimi.
Aynen öyle ama isyani ben degil konu sahibi ediyor yanlislik oldu sanirimHerkesin imtihanı farklı. Sabret. Allah sabredenlerle beraberdir.
İsyan etmeyin, Allah’ın adaleti şaşmaz inanın.
Kusura bakmayın lütfen yanlış alıntılarım sanırımAynen öyle ama isyani ben degil konu sahibi ediyor yanlislik oldu sanirim
Eee burda konuyu sizden dinliyoruz kusura bakmayın ama nikahtan 2 gün sonra terk edilen bir kadın hırs ve nefret doludur (hele ki Türkiye’de) öyle kolay kolay ‘bir şey talep etmeden’ bırakmaz. Kaldı ki 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanmazsınız. Çekişmeliden dava açılır onda da mutlaka tarafınıza bir şey arzu edip etmediğiniz sorulur hele ki 2 günlük bir evlilikse tanıklar vs mutlaka dinlenir. Bir ihtimal daha var yani evliliğin butlanı. Siz eğer karşı tarafı evlenirken bir konuda yanılttıysanız kendisi butlan yani iptal davası açar ve hiçbir şey alamazsınız. Hukuken bunlar varken ben çok iyiyim durduk yere terkedildim, hiçbir şey alamadım muhabbetlerine inanmıyorum. Bir çok tanıdığım var daha düğün olmadan boşanmak isteyen (iki taraf da) kimse de öyle kolay boşanamıyor. İnanıp inanmamak size kalmış ama inanmadığınız bir Tanrı’dan adalet niye bekliyorsunuz? Karmadan falan bekleyin bari.nikahtan 2 gün sonra terk edildim boşanirken hiçbirşey telep etmedim kıyamadim.. sonra bir duydum ki herkese deli oldugumu paralarini yediğimi anlatiyormuş şimdi başkasi ile evleniyor ve o kadının emrine amade durumda çokta mutlular bu hikayede mutlu olmasi gereken bendim ortada kaldim rezil edildim birde ödül gibi onun hayati yolunda gidiyor ilahi adalete allaha inancim zerre kadar kalmadi belki kızıcaksınız bana ama öyle şeyler yaşadım ki inancim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?