• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu kadının sac rengi harika

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
vyy0z7.jpg

19560_253614356229_50964216229_3863552_1761214_n.jpg

bu kadınada saclarınada sac renginede hasta oluyorum bu rengi yaptırmak istiyorum bende sizce nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende bı ara bayılıyodum bu kadının sac rengıne ten rengın bıde bu tonlardaysa mukemmel olur

evet ten rengim bu tonlarda..
bi ara sarı tonlarında yaptırmısım yakısmıstı ama ben cok sarı olmasını istemiyorum bu renge hayran kaldım

kendın boyama canım kuafore gıt cok yakıscaktır emınım hemen yaptır bence kaydirigubbakcemile3

kesinlikle kuaforde yaptırırım zaten ben bu sac rengini tutturamam:)

katılıyorum daha dün aksam haberlerde dedim nekadar güzel sac rengi diye bal engi olabilir mi

orjinal saç renginin üzerinde doğal balyaj ve röfleler var.
cilayla saç harmanlanıp tek renge dönüştürülmüş gibi.
doğal saçı kumral olanlara röfle çok yakışır zaten.

ben şaçlarımda kumrLL üzerindede böylr renk ışıltıları varrr.
seviyorum renklerimi:)

evet süper....benim arkadaşımın doğal saç rengi ve saçları aynı böyle baktıkça bakasım gelir hep...

süper tam aradığım renk benimde saçlarım kumral ama bu rengi tuturmak zor.çook profesyonel olması lazım yapan kişinin.yoksa
tam bu renk olmaz gibi geliyor bana

kızlar bu rengi kuafore nası ltarif edicezz yapılışını nasıl tarif edicezz .. benim sacrengimle aynı spikerin sacı. tenim daha beyazz .degişiklik istiyorumm $yazicintopuz2.jpg $images.jpg

peki şu linktekileri nasıl tarif edicezz

katılıyorum daha dün aksam haberlerde dedim nekadar güzel sac rengi diye bal rengi olabilir mi

bence de kesinlikle bal rengi bu ama çokçok açık sarı üzerine bal köpüğü yapılırsa bu renk çıkar
koyu saç üstüne hiç bir boya ile elde edilemez...saç zemini koyu ise önce onu açmak gerek...

Back