bu kadının amacı neee? sinir oldum

kocanızın fark edip sorduğunu düşünelim.
"abla neyle alıyorsun kollarını. "
"ağdayla canım."
"hımm peki."
yani bu muhabbet daha nereye gidebilirki:) kıldan tüyden seksi bir muhabbette olmaz. bence boşuna endişelenmeyin kadının asıldığını sanmıyorum sadece densiz bir kadın.

Bu ne rahatlık
Allahim insanlarda ar kalmamış. Gondet cnm ben yolarim senin yerine

Bu kadının vücudu kılla mı kaplıymış da bir anda alınca fark etmesini bekledi acaba ?
Ne tuhaf insanlar var yahu.

acaba eşiniz kadının kolundaki tüylerle dalga geçmiş olabilir mi ,benden çok kolunda tüyün var abla falan diye bir şeyler söylemiş olabilir mi,aklıma bundan başka bir şey gelmiyor,mantıklı hiç bir açıklaması yok çünkü kadının söylediğinin.

Kadının kollarında nasıl bir kıl varmış eşiniz farketmeyince şaşırmış Recep abinin koluyla geziyormus demek ki önceden

Samimi olmadiğiniz biriyle kil muhabbeti ne kadar saçmaysa kadinin cümleside o kadar saçma.

konuyu anlamayan bi tek benim sanırım, bir üyenin yorumuyla çaktım köfteyi

bi erkek kendinden 9-10 yaş büyük bir kadına neden böyle bir şey sorar ki çok garip. çok afedersiniz ama siz almıyosanız farklı geldi eşinize galiba. allahm neler görcez neler yazcaz daha

Eşim sormu
yo Eşim sormuyo kadın eşimin sormasını bekliyo

Samimi olmadiğiniz biriyle kil muhabbeti ne kadar saçmaysa kadinin cümleside o kadar saçma.
Yok
Eşim o konuda bişey söyleyemez ki utanır. Anlattım onada saçmalamış banane onun kılından tüğünden kafayımı yemiş o dedi

Hahahaha yigildim gulmekten. Kolunu neyle aldin.
Bence kocanizla samimi oldugunu belli etmek boylece sizinle de samimi olmayi calismis. Ama sacmalamis.

Bence o size kizmis ve olayin abuklugunu gostermek icin inadina demis amacina da ulasmis.

Ay sinirden guldum.
Ayol bir erkek anlasa bile bir kadina hele ki yaninda calisana kili tuyu hakkinda yorum yapar mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…