Bu kadın ne tarafa dönüyor?

ngs2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
726
3
3608kadin1it8.gif

Sağa doğru döndüğünü görenlerin beyninin sağ tarafı çalışıyormuş sola doğru döndüğünü görenlerinse sol tarafı çalışıyomuş her iki tarafa döndüğünü görenlerinse deha sayılabilecek zekaya sahip oldukları söyleniyor
vrga4ac5odmejdznufm6neomc8.gif

kız ben önce sola dönüyor sandım fakat biraz bakınca sağa dönüyor gibi..ayyy başım döndüüü..

Slm cnm ben sağa dönüyor gibi dikkat ettim.Ama sol tarafada hafif dönüyor gibi:roflol:ayyy kafam karıştıkafamçokkarıştı

ya çok enteresan . ben sürekli sağa dönüyor dedim. kızım 6 yaşında sağa ve sola dönüyor değiştiriyor dedi...allah allah ben niye göremiyorum.nasıl göster bana dedim. izle bak şimdi sola döndü sonra izle yine bak şimdide sağa döndüdedi......fisfisfis

ayy benim de kafam karıştı kafamçokkarıştı önce sağa dönüyo gibi düşündüm ama sonra kendimi sola dönüyo diye şartlandırdım ve sola döndüğünü gördüm..hehehe düşünce gücümle yönetebiliyorum kızı tatlicadiarzu

Iki tarafada dönüyorlar kizlar benim beynimin iki tarafida calisiyormus demek ki :))))

ilk sağa döndüüğünü gördüm, bir süre bakmaya devam ettim sola da dönüyormuş. çok ilginç

ilk açtığımda sağa dönüyordu,yazıyı okuyup tekrar bakınca sola dönmeye başladı enteresan biri bizi keklemesin:))

X