- 24 Ağustos 2018
- 4.032
- 10.016
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Hayir yani gecen hafta resul dindar gelmis heralde actilar horon tepiyolar ondan once bagirarak agit yakiyo deli kafayi siyirmis. Allahtan iboyla yildiz tilbe küs bu yildiza uysa site sallanacak bu yildizdan daha deliKeşfedilmeyi bekliyor herhalde
Bende severim bak arada dinlerim ama damari son ses acipta millete bunu yasatamazki oldu olacak dogan al ac son ses mahalleyi turla. Kucuck bebege muslum dinletiyor.onuda gectim sesini guzel saniyo yarabbim bu ne ozguven mirildanir anlarim huzunlenir dinler bes dakika eslik eder anlarimda sonuna kadar kendi basina bagira bagira soyluyo. Kendide bit kadar bisey hamileydi top yutmus karincaya benziyordu yani o ses nasil ondan cikiyor anlamis degilim nerden geliyo bu sesÖyle bi anlatmışsınız ki sorunu damar dinlemesi sandım bi an gittim geldimbende hiç haz etmem bu arada
Diyorum ya Allahtan iboyla yildiz tilbe kavgali. Ibo yildize zeytin dali uzatip barisirsa benim basim yanacak bu ruh hastasi kadin kim dacet edilse ona gore davraniuor. Yildiza ayak uydurur. Bak suan bile yine biseyler soyluyo su saatte sesi geliuoBi an Yildiz Tilbe komsunuz sandim
Bende severim bak arada dinlerim ama damari son ses acipta millete bunu yasatamazki oldu olacak dogan al ac son ses mahalleyi turla. Kucuck bebege muslum dinletiyor.onuda gectim sesini guzel saniyo yarabbim bu ne ozguven mirildanir anlarim huzunlenir dinler bes dakika eslik eder anlarimda sonuna kadar kendi basina bagira bagira soyluyo. Kendide bit kadar bisey hamileydi top yutmus karincaya benziyordu yani o ses nasil ondan cikiyor anlamis degilim nerden geliyo bu ses
Cidden cahil insana laf anlatmak zor ... Çok ses olduğu bir ara polisi ara komşudan çok bağrış sesleri geliyor diye polis müdahale ediyor uyarıyor ..Yani ben kisa ve oz tatli dille uyardim hadi beni takmiyor ustteki taksici abi cildirdi bir gun ama ogun ben amladm birsey olacak yine arabesk bir sarki acti o gun ses gittikce yukselmeye basladi ama ne yukkselmee " solmaddaann gell artikkk askiminn güluuuu nu duydum eyvahlar olsun s.cti gunumn icine gun boyi boyle gidecek o gun oyle bir acti ki o sarkinin sesini yulardan o abi nasil bagiriyo nasil duvara vuruyo ama birseyle vurdu adam hakli bu aninda sesi kesti o anda hemen. O gun hic acmadi. Ertesi gun yine basladi ruh hastasi ya. Ben ilk zamanlar nasil tatli sevimli bulurdum hani mutlu guzel yuvasi var sarkilar soyluyo cocuklari uslu masallah. Allah daha iyi etsin gozum yok ama ustte bebek var seninki uslu olablir ama baskasinin bebegi kolik olan bile var o uyanabilir ben rahatsizum dinlenemiyorum ustte yaslilar var yani birtek onun diger yanindaki daire ses etmiyo onlarda onun gibi. Horonuda beraber tepiyolar saat basi birbirlerine gidiyrolar. Toplu halede korono olmuslar bunlar. Ayni gun apartmanda gezdiler o halde umursamadan. Nefrt ettim cahilliklerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?