bu kadar yalan, şizofreni bile olabilir :(

Siz de yalan soylemissiniz siz sizofren misiniz?

Mezun olamama gibi bir durumu ailenizden saklamissiniz, bu kadar buyuk bir sey hakkinda nasil yalan soylediniz? Demek ki aileniz cok baskici.

Ortada sizofreni degil ama baskici ve normal olmayan bir aile var. derim.

Bayada varmis yasi.
Geldiginde oncelikle bi konus karsina alip.
Sonra olmazsa zorla psikoljik destege.

Ayrica annen ve babana cok kizdim.
Boyle olmamali bu.
Kim bilir belki gercekten bi sorunu var kardesinizin?
O zmnda hala kendi bildiklerini okurlarsa pes diyorum.
Kardesim hasta olucak ve ben hala anne baba derdine dusucem oylemi?
Alir giderim kardesimi annemgilede restimi cekerim. Eger bize kostek degil destek sagliyacaklarsa yerimiz belli yurdumuz belli. Kendileri bilir.

Bayada varmis yasi.
Geldiginde oncelikle bi konus karsina alip.
Sonra olmazsa zorla psikoljik destege.

Ayrica annen ve babana cok kizdim.
Boyle olmamali bu.
Kim bilir belki gercekten bi sorunu var kardesinizin?
O zmnda hala kendi bildiklerini okurlarsa pes diyorum.
Kardesim hasta olucak ve ben hala anne baba derdine dusucem oylemi?
Alir giderim kardesimi annemgilede restimi cekerim. Eger bize kostek degil destek sagliyacaklarsa yerimiz belli yurdumuz belli. Kendileri bilir.

babam rahmetli oldu ben de dün geceden beri bunu düşünüyorum zaten sabah da konustuk ortak mallardaki hissemizi alıp gidicez. O konu da ayrı stres noolcağı belli değil bilmiyorum cok zor durumdayım :KK43: Ramazan günü bizim için de dua edin lütfen

babam rahmetli oldu ben de dün geceden beri bunu düşünüyorum zaten sabah da konustuk ortak mallardaki hissemizi alıp gidicez. O konu da ayrı stres noolcağı belli değil bilmiyorum cok zor durumdayım :KK43: Ramazan günü bizim için de dua edin lütfen

Basin sagolsun canim.
Kardesin geldimi su an?
Annenmi diretiyor yani? Ben baskili bi babamda var sandim.
22 yasinda bi delikanli kardesin. Gercektende korkarmiki annenin baskisindan? O yuzdenmi yalan soyledi?
Insallah kardesin sapa saglam cikar canim ve saglam gerekceleri vardir bu davranslari icin. Stres girme su akar yolunu bulur.
En kotusunu dusunurum ben hep bi olay oldugunda.
O en kotuye hazirlarim kendimi ve planlar yaparim. Sonra bi bakarim o kotuden azda olsa guzel bi gelisme yasandi. Sevinirim ve azmim artar.

Basin sagolsun canim.
Kardesin geldimi su an?
Annenmi diretiyor yani? Ben baskili bi babamda var sandim.
22 yasinda bi delikanli kardesin. Gercektende korkarmiki annenin baskisindan? O yuzdenmi yalan soyledi?
Insallah kardesin sapa saglam cikar canim ve saglam gerekceleri vardir bu davranslari icin. Stres girme su akar yolunu bulur.
En kotusunu dusunurum ben hep bi olay oldugunda.
O en kotuye hazirlarim kendimi ve planlar yaparim. Sonra bi bakarim o kotuden azda olsa guzel bi gelisme yasandi. Sevinirim ve azmim artar.
teşekkür ederim güzel dilekler için dayımız bu baskıyı yapan annemin de ona karsı sesi cıkamıyor malesef :KK43:

Siz de yalan soylemissiniz siz sizofren misiniz?

Mezun olamama gibi bir durumu ailenizden saklamissiniz, bu kadar buyuk bir sey hakkinda nasil yalan soylediniz? Demek ki aileniz cok baskici.

Ortada sizofreni degil ama baskici ve normal olmayan bir aile var. derim.
evet yle aile. Ama benm yalanım okulla ilgiliydi bununkiler cok fena kocaman bir yalan hikayeyani

X