Bu kadar stres yeter kızlar, şimdi biraz rahatlama zamanı! :)

She_ydosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
28
0
86
Denizli
Selam kızlar!

Düğün arefesi insanı gerim gerim geriyor madem, bizim de kafa dağıtacak minik şeylerle gönüllerimizi hoş etmemiz gerekmez mi?

Düğün stresinden kurtulmak için benim methodum animasyon filmler! Pixar bu konunun piri. Ne zaman baş edemediğim bir konu olsa, düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alsa; animasyonlara sarılıyorum ben. Kitap okumak da nefis bir beyin boşaltma yöntemi ama animasyon kadar herkese hitap etmiyor tabii. Yine de kitap kurtları varsa aranızda, onlarla da kitaplar hakkında konuşmayı çok isterim.

İlk animasyon, 1 dakikalık ömrünüz kalsa ne yapardınız, tadında. Belki de yolunda gitmeyen şeyler oldukça, bu animasyonu hatırlamalı ve nefes alıyor olduğumuza şükretmeliyiz. Dünya'da ölümden başkası yalan sonuçta. :)

1 Dakikalık Hayat: Bir Dakikalk Hayat izgi film komik animasyon animasyon sinek elenceli animasyon komik izgi film cizgi film izgi film izgi karakterler komik film komik video komik videolar bedava filmler komik filmler komik grntler ilgin filmler film indir download f

İkinci animasyon ise ruhu dinlendirecek türden. Pasta yapmayı hangimiz sevmeyiz ki? Tamam, herkes pasta yapamaz ama herkes pasta yer en azından değil mi? :)

Love Recipe: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1ufQ9OUosKE

Üçüncü animasyon ise zayıflamak isteyen tüm gelin adaylarına gelsin! (Ben deee..!) Keşke gerçek hayatta da böyle merkezler olsaydı da nişanlılarımız birkaç saat bekledikten sonra fit bir halde çıkıverseydik karşılarına. Umut bu ya... :)

Slimtime: Slimtime - YouTube

Ve bu da -şimdilik sonuncu animasyon- Up (Yukarı Bak) animasyon filminin kısa animasyon hali. Bi' yastıkta kocayalım hepimiz! :)

Up: UP (pixar's animation) Carl n Ellie married life HD - YouTube

İyi seyirler kızlar!

Masal gibi düğünler, masal gibi evlilikler yaşayalım e mi! =)

NOT: "Kısa geldi bunlar, önerebileceğin bir animasyon film yok mu?" diyenleriniz olursa, tek bir filmi ilk olarak önereblirim size: Ratatouille! Aşçı bir farenin Paris'teki macerasını anlatan, enfes bir film. Öte yandan Up (Yukarı Bak) filmini de tamamen izlemelisiniz. Aşkın ne olduğunu bir kez daha görmek için... Bu ikisi benim favorim! :)

Son düzenleme:
Canım çok güzel bir konu olmuş ellerine sağlık stres stres yaşlandıkk desem yeridir,ratatouille en sevdiğim filmlerden birisidir animasyon filmleri insanın stres atması için çok iyi bir yöntem buz devri serilerini de çok severim tabi

Ah tabii ya Buz Devri! =) Neydi o replik; "Hanım hanım, bunlar benim yavrularım!" =)

Çocukluğumuzu unutmadığımız sürece stres teğet geçecek bizi, inanıyorum ben.^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…