Bu kadar mı yalnızdım

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
318
bu siteye gireli 1 ay kadar oldu sanırım.nette doğru dürüst yazmayı bile becermiyorum hala ,bulduğum her boş vakitte , buraya bakıyorum ,iş ev ,derken bir ömrü insansız arkadaşsız içimdekileri kimseye diyemeden ,kimseye ihtiyacım yok diye kendimi avutan ,kimse ben gibi zor yaşamıyor diye geçen yıllar benden aynı sorunları yaşayan binlerce kadın varmış ,birbirimizi hi tanımasakta kadın doğmuşuz ister zengin ister fakir aynı dertleri paylaşıyoruz .insan insanın zehrini alırmıış .tanımıyorum hiç birinizi ama hepinize minnetarım sanal da olsa arkadaşlık çok güzelmiş .:içelim:

ewet bencede buraya yazıosun yazdıkca rahatlıosun bılıosun cunku birileri okuyo ve ister samimi olsun ister olmasın sana yardımcı olmaya çalışıo hiç tanımıdığı halde

canım benim ya
üzülme yanlız değilsin
hiç bir şey yapamasak da elimizden geldiği kadar sen ve senin gibi sorunları olan arkadaşlar samimi bir şekilde dua edebilirz.

ben burayı bekarken tanıdım
paylaşamadıdıklarımı burdaki arkadaşlarla
paylaştım.

evlendim hala burdayım
seviyorum kk yıı

Kadin olmak bence de cok zor bir i$.Her$eyi de icimize atarsak bir gün hastalik sahibi oluruz herhalde.Dedigin gibi hangi statüden olursan ol kadinsan mutlaka üzülecek birseyin vardir.
Ne güzel burayi ke$fetmi$sin.Güzel zamanlar gecirmen dilegiyle....

Back