eger cevabiniz banaysa bir degil iki degil üc bes degil hangi birini basina gelmeyince anlamaz insan? Kusura bakmayin ama birseylerin yolunda gitmedigi anlasilir, hissedilir. Kendiminki de dahil olmak üzere hicbirimizin kocasi mükemmel degil. Hata yapiyorlar, gizliyorlar falan filan. Benim esim bilgisayar mühendisi hatta uzmanligi mimar olarak geciyor. Ilk zamanlar gizli gizli o kadar elektronik esya geliyordu ki eve. Sirketten getirdim, arkadas verdi, ikinci el... Kendisine güvendigim icin hic bakmiyordum bile ekstrelere. Ama bir gün düsündüm dogru mu degil mi diye arastirdim ve hepsini kendisinin aldigini ögrendim. Benden gizli sakli aldigi icin kiyamet koparttim nerdeyse. Kendisine bunun icin bütce ayirmasini ve o rakamin üstünde almamasini rica ettim. Bu rica da üstü kapali bir tehditti aslinda. Simdi de haddini bilir bu konularda. Ben nasil gizlemiyorsam aldigimi verdigimi esim de gizleyemez. Bu olayi önemsemeseydim belki gelirimizin büyük kismi buralara gidecekti. O yüzden basa gelmeyen anlamaz lafiniz banaysa eger basa geldigi icin anliyorum.
Konu sahibi, size sordugumuz sorulari cevrenizden ailenizden, arkadaslarinizdan da duydugunuz icin bunalmis oldugunuzu düsünüyorum. Ama, nerden bilyorsunuz sunu bunu yapmadigimi dediklerinizi tabiki de bilemeyiz siz anlatmadikca. üstelik her cümlenizin sonunda anladiniz mi simdi, anliyor musunuz simdi yazdiginiz icin cok üstünüze gelmis gibi hissettim. Kardesim yasindasiniz, zor günler-yillar gecirmissiniz ve ben de üc yasinda bir cocuk annesi olarak bundan sonraki hayatinizda yüzünüz gülsün evladinizla mutlu mesut yasayin diliyorum.
kıyamam canım .......gerçekten okurken kendi yaşantıma şükürler ettim her hane içinde mutlaka sıkıntılar ,üzüntüler var fakat bukadarı fazla elinden geleni yapmışsın tek suçun fazla saf olman ama emin ol biz bayanlar genelde safız zaten görmek isteiklerimizi görürüz görmek istemediklerimizi ise kuma gömeriz oyüzden üzülme bende bir anneyim 2 yaşında bir oğlum var ve seni çok iyi anlıyorum herkes kendi yaşadığıyla sınannırmış sadece bu sefer kararlı ol ve üzülme artık allaha havale et beddua bile o adam için fazla inan bana iyi bak kendine ......
[sıze=3]basına gelmeyen anlamaz dıye ortaya soyledım kımse uzerıne alınmasın ,
yukardakı arkadas sen sanslıymıssın kı esın senı dınlemıs umarım daha da mutlu olursun ama olmayınca olmuyo ıste [/sıze]
çok üzüldüm gamzecim ama o kadar gençsin ki. Sadece oğlun için yaşamana da gerek yok. Sen dimdik dur, o haysiyetsiz adama nasıl para kazanılır namuslu yaşanır hayata tutunulur göster; sonra sevgiyi de bulursun huzuru da. Bundan sonra da mantığını da kullanmayı ve insanları sözleriyle değil davranışlarıyla yargılamayı öğrenirsin artık. Ben de yeni öğreniyorum zaten... Iyi şanslar canım...
gerçekten çok zor yaşadıklarınız...allah sabır versin ve bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın...yorumlarda değinildi mi bilmiyorum ama evet anlaşmalı boşanmanız için 1 sene geçmesi gerekiyor ancak eşiniz açık şekilde kusurlu taraf, tanıklarınızda var (bayii sahibi gibi) çekişmeli açsanızda davanız kısa sürede sizin lehinize sonuçlanır diye düşünüyorum...
canım bence sizin aranızdaki meseleyi parada halledemez zaten.
sen aşkından görememişsin bu adamın karaktersizliğini.allahtan sana destek olan ailen var.sana başka birşey
gerekmez artık.allah yardımcın olsun.
off okudukca üzüldüm,üzüldükçe okudum.çok şanssızmıssın saf degılsın kesınlıkle.sadece
sana hiiç layık olmayan,kusura bakma ama 5para etmez bırını sevmişsin.senı bu bekleme
sürecınde tekrar kandırmasına asla ızın verme lütfen( her dakıkası yalan dolan olan
biri enınde sonunda allah'ından bulacaktır korkma.sen temız kalbınle temız bır sayfa ac,
bebegın ıcın aglamadan mutlu olarak yasamanı dılerım cnm
aşkın gözü kör mü desem yoksa çocuk için mi o kadar şeye inandın desem bilemiyorum,cidden yani o kadar şey yaşamışsın yinede barışmışsın,inanamadım tam bir türk filmi gibi,okurken şaşkınlık içerisinde ve "inşallah bu kez eşi düzelmiştir,mutludurlar" diye umut ederek okumuştum.Sana tavsiyem lütfen çocuk için bile olsa barışma,aldığaın kararın arkasında dur,o seni ve çocuğunu haketmiyor,lütfen kendine yazık etme,dilerim en kısa zamnda kendini toparlar ve hayırlı bir insanla mutlu bir yuva kurarsın...