Bu kadar mı saftım ben :((

kocanı teneşir paklar senin...

çok ama çok sinirlendim..
hadı senı dusunmuyor...
evladın var be herıf evladını dusun barı...
o çocugu yapmayı ıyı bılırsın ama...

allahın cezası......
haram parayı evıne karının cocugunun boğazına sokmak ne mantıktır yaa..
öteki dünyaya kalmaz hesabı canm bak görürsün...
bu hayattada duyarsın yani başına şu gelmiş bu gelmiş diye...

Canım yazını nefes almadan okudum dallas mübarek eşin olacak adam da hertürlü pislik var bikere adam hazıra alışmış hayatta calışmaz kul hakkı nedir bilmez e senin gibi güzel karısını aldatmış yalan desen birsürü ben sana bişey diyim mi bu adamdan olabildiğin kadar uzağa kaç hersey beklenir cünkü ayrıca bi konuda uyarmak isterim facebktaki mesajlarını bi şeklde almalısın silmediyse tabi mahkemede delil olarak sun yaptığı hırsızlıkları da tabi şahitlerle birlikte neden dersen ilerde cocuğunu senden almak isteyeblr sıkıntı yaratablr cocuğun sende kalması lazım bu adamla büyümemeli hatta mümkünse görüşmemeli haketmiyor çünkü..

Saflıkta değil belki; akıl tutulması, basiret bağlanması denir ya,
belkide inanma ihtiyacı, bir umut...

Artık tüm enerjinizi sizin ve yavrunuzun geleceğini kurmak için harcayın.
Geride bırakmanın vakti gelmişte , geçmiş bile.
Ama zararın neresinden dönsen kardır.
Ailenin destek olmasıda büyük nimet inanki.
Allah bundan sonra yardımcın olsun inşallah.

yazdıklarınızın hepsini okudum o kadar üzüldüm ki
Allah size güç versin çocuğunuzla birlikte güzel bir hayatınız olur inşallah yeni bir düzen kıurun kendinize çocugu annenize bırakın gün içinde çalışın kendi ayaklarınız üzerinde durun

arkadaşım her şeyi öğrendiğinde hesap soracağına onu deneseydin ya,
mesela iş yerine gittin bulamadın ya, ara onu hiç bişeyden habersiz gibi günün nasıl geçiyor sor, muhtemelen yalan konuşcak çalışıyorum diycekti,
sende göz göre göre yalanlarına bulaşmıycak ona inanmıycaktın,

gerçi olan olmuş kurtulmuşsun, inşallah bebeğinle güzel bi hayatın olur, bu yaşadıklarınıda bi daha yaşatmasın Allahım..

bu zamana kadar sevdıgınız ve ınandıgınız bı adamdı ama bı daha ınanır guvenırsenız saflıgın tıllahını yapmıs olursunuzBenı bıle okurken delırttı bu adam..cocugunuza uzuldum..

bende sonuna kadar okudum yazdıklarını okadar şey yaşatmışkı kocan sana ve sen her defasında affetmışsın onu yazık etmışsın gecen gunlerını daha gencsın aılen sana destek verıyo ama sen gene kocamda kocam demişsin...ve bır yıl var boşanmanıza gene affetmeyeceğin ne malum...umarım gene bır hata yapmazsın...buyuklerımız ne demış,bır adam 7 sınde neyse 70 indede odur...değişmezler ...allah bundan sonra yar ve yardımcın olsun...ayaklarını uzerınde durur mutlu bır hayat surersın ınşallah....

ewet zararın neresinden dönersen kar.. öyle bakıcam artık bu durumuma..

bence tekrar barış, azcık daha çile çek daha ne çekmişsinki (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
yahu sen canına hiçmi acımadın neresine yorum yapsam bu durumun, sanki sen yemişsin gibi tartışmayı bırakta bizim 20 milyar borcumuz var demesinden gireyim, sen parayı bile görmemişsin nerden "sizin" borcunuz oluyo, daha o paranın nerelerde yendiğini bilmeden yıllarca ailene kendini baktırmışsın 3 sene evliyken baba evinde kalmak ne demek arada, arada geliyo sizi görüyo aklına esiyo rusyaya gidiyo, taksicimi olsam kokoreççimi olsam vs, her yerde yalan hırsızlık, insan hiçmi sormaz adam bu parayı kime yedirdin diye, 3.cümleden belliydi bu işin nereye gideceği, ailenin sabrınada hayran kaldım, adam kayınpederinde eşinde alasını bulmuş, aklına hiçmi gelmemişti yani paraları kadınlarla yiyebileceği, bu kadarmı kördün, lanet olsunki çocuk için hep hayatında olacak o adam, gene barışırsın sen

bir kaç kez barıştım diye gene size öyle geliyor biliyorum. Bitti gerçekten bitti artık.. Iş görüşmelerine gitmeye başladım bile.. Yakında boşanma davamızı açtığımızda burdan gene yazıp paylaşıcam görürsünüz.. Ilginize tşk ederim..

özür dilerim sert çıktım biraz, ama gerçekten sinirlendim, 24 yaşındasın daha bu ne çile nasıl bir sabır, boşan diyince burdaki bazı hanımlar bize kızıyolar yuva kolay kurulmuyo hemen boşan diyosunuz diye, e şimdi ne diyelim
doğru yoldasın güzelim Allah bahtını açık etsin bundan sonra

Hayretler içinde okudum hikayenizi...
Bizim oralarda bir söz vardır argodur ama doğrudur:
'G.t. dikiş tutmayandan koca (eş) olmaz.' diye.
Adam ne iş yapacağından tutun, bir eve nasıl hakim olacağından, nasıl baba olacağından ne de sadakatten haberi var.
Bu ne pisliktir, bu ne iğrençliktir...
Bu ne sorumsuzluktur...
Sizin ona karşı olan zaafınızı kullanmış da kullanmış.
Lütfen artık bu iğrençliğe son verin...

Geçmiş olsun ...
Aynı seylerı yasamısız hemen hemen ıs ve aldatma konularında
Üzülme dıyecegım ama elde degıl bılıyorum en ıyısı bı iş bul ve hayatına devam et ...

dikkat ette tekrar barışma senin yaşındakiler daha yeni evleniyor hayatın çok başındasın unut bu adamıda yaşadıklarınıda

Geçmiş olsun ...
Aynı seylerı yasamısız hemen hemen ıs ve aldatma konularında
Üzülme dıyecegım ama elde degıl bılıyorum en ıyısı bı iş bul ve hayatına devam et ...

siz ne yapıyorsunuz peki_? hemen hemen aynı şeyleri yaşadık demişsiniz.. hangi konumdasınız şu an_? özel olmazsa bilmek isterim..

Neden anlaşmalı boşanmak istediğinizi yazmışsanız göremedim ama bu kararınıza anlam veremedim. Bu adam sizin lehinize olacak hangi anlaşma maddelerinin altına imzasını atabilir ki, olan sizin haklarınıza olacak bence. Bir de Temmuz'a kadar bekleyeceksiniz...

Konuyla alakasız olmasına rağmen, bu kadar derdinizin arasında bunu söylemek saçma olmasına rağmen kendime engel olamayacağım ve lütfen "w" yerine "v" harfi kullanın diyeceğim.

Bunun haricinde. O kadar uzun yazmışsınız ki ortalarına kadar okudum ama devamını getiremedim. Tek diyeceğim şudur ki;

Eşim dediğiniz adam -ki umarım eski eşiniz olarak kalır - karaktersizin, çapkının, kumarbazın teki.

Hiçbir işte düzen tutturamamış, girdiği işlerin çoğunda kasada açık olduğu için işinden çıkarılmış. Eski eşiniz için hırsız yazacağım ama çok ağır olacağı için yazmıyorum.

Kısaca size harcıyorum dediği paraları, gitmiş kumarda bir güzel yemiş... Sizden ayrı kaldığı zamanlarda başka kadınlara yaklaşmış, kimseden yüz bulamayınca onu kabul eden "saf" eşine geri dönmüş. Sizsiz yapamayacağını söyleyerek, duygu sömürüsüyle sizi tekrar barışmaya ikna etmiş. Onu her haliyle defalarca affeden kim var, siz varsınız. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış...

Size de üzüldüm ama yavrunuza daha çok üzüldüm... Allah her şeyin hayırlısını versin hakkınızda... AMA SAKIN AMA SAKIN TEKRAR O ADAMA DÖNMEYİN!!!

ALLAH KURTARDI DEYİP SEVİNİN ve ÖNÜNÜZE BAKIN...

onca olayın ardından 2. kez evlendik diye yazmışsın ya orda koptum ben,nasıl olur bu ya,evlat falan diyorsunuz inanamadım,insan evladı için yapmaz bunu.

gönülden diliyorum ,inşallah bu bir yıl içinde yeniden barışmazsınız.bu adam ne size ne evladınıza hayır getirir.

inşallah çektiğiniz zorlukları unutacağınız güzel bir hayatınız olur bundan sonra.

bundan sonraki kaderiniz güzel olur inşallah..
yaşadıklarınız gerçekten üzücü..

Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte güzel günlere kavuşun çocuğunuzla birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…