Bu kadar mı saftım ben :((

Hatalarla dolu yaşantısı olan bir adam.

Böyle bir yaşantıya seni ve oğlunuda sürüklediği için ilerisi de eminim gerisi gibi pek parlak olmayacaktır.

Ayrılmakla en iyisini yapmışsın, ondan ne sana eş, nede yavruna iyi bir baba olur.

Sakın bir daha sizi kandırmasına izin vermeyin.

artık nereye gitti o paralar bilinmez ama, o ilk bankaya borç yaptığı o 20 milyarla ne yaptın nereye harcadın diye bende dahil ailecek hesap sorduk. Sizin için harcadım diyor. O sıralar ben hamileydim ve hamileliğim çok zor geçiyordu, haftanın 4 günü serum takılıyordu. Bir serum 70 tl di ama yarı geliyor o weriyordu parasını arkadaştan borç aldım diyordu ya da iddaa oynadım ordan kazandım diyordu bende inanıyordum.. Zaten o halde onu sorgulamaya halim yoktu..çoğunluğuyla iddaa kumar oynamış. Daha ne halt yedi bilmiyorum. Allah biliyor.. Alkol ya da esrar zannetmiyorum ama herşey bizim için, olur mu olur allah biliyor orasını.. Ne hali varsa görsünya artık..

evet insan 1 kere affedilir ama çocuk olunca öyle olmuyor. Belki bazı insanlar çocuk olmasına rağmen resti bir anda çekebilirler ama bende çok merhamet varmış içimde. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum, eşimin bu durumları ortaya çıkmadan önce aramız iyiydi adam bana sırılsıklam aşıktı, üzerime titriyordu. Bensiz hareket etmiyordu. Ama aslında arkamdan birçok para mevzusunda işler çeviriyormuş aslında. Beni kendine başka bir yönden çok bağladı. Hani derlarya tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış diye. Laflarıyla davranışlarıyla hep beni kendi tarafına çekmeyi başardı. Ama artık yeter, bu en son yaptıkları her şeye bedel zaten, gözümün önünde ki perdeyi kaldırdım artık. O da pes etti, zaten boşanacağımızıda biliyor. Ve boşanma konusu açılmışken şunu da söylim, dün de yorumlarımdan bir tanesine de yazdım. Biz temmuz ayında 2.kez evlendik diye yazmıştım, şu an biz kayıtlarda 3 aylık evli gözüküyoruz. 1 seneyi doldurmamış evliliklerde anlaşmalı boşanma dilekçesi sunamıyorsun mahkemeye. Hakim siz 3 aylık evlisiniz deyip boşamıcak. Mecbur temmuz ayına kadar beklemek zorundayım. Avukatta tutmama gerek yok, anlaşmalı boşanmaya yanaşıyor zaten. Ama sizin kesin bir bilginiz varsa bu konuyla ilgili lütfen yazın..

Yaptıklarınızı hata olarak görmeyin o zaman, kendinize zulmetmeyin, yaşanması gerekiyordu yaşandı, affetmeniz gerekiyordu affettiniz. Allah bundan sonra hayırlı yazılar yazsın alnınıza daha cok geçsiniz, hayat bir erkeğe heba edilemeyecek kadar kısa.

Şöyle de bir durum var; evet teknik olarak anlaşmalı boşanamazsınız ama davayı actığınızda hakim ikinizin de boşanma konusunda hem fikir olduğunu görürse bir celsede boşar. 1 aylık evli bir arkadaşım tek celsede boşandı.

eşin resmen sorumsuzluğun dibine vurmuş buda kumar vss vss birsürü illeti beraberinde getirmiş,30 yaşına gelmiş ama tabir yerindeyse bir baltaya sap olamamış hala doğru düzgün bir işi bile yok bu saatten sonrada düzelmez , kendini kurtarmaya bak derim şu an kendin ve çocuğun için üzülüyorsundur ama ömür boyu çekmenden iyidir, Allah sabır versinn...

aynen öyle cnm..hayat bir erkeğe heba edilmeyecek kadar kısa.. Onun yüzünden 24 yaşında hastalık sahibi olucam. Biran önce iş bulup kafamı toparlamam lazım. Kendim için, oğlum için dimdik durmak zorundayım. Iş görüşmelerine gidiyorum, allahın izniyle en kısa zamanda bir yerde ekmek kapım açılacak. Ailemden alah bin kere razı olsun, oğlumla benim gözümüzün içine bakıyorlar... Onlar olmasa zaten bu kadar ayakta duramıyabilirdim. Evde yalnız kalmak istemiyorum, çünkü hemen kuruyorum kafamda bir sürü şeyler. Gözümün önünede geliyor bazen yaşadıklarım.. şu an görüşmüyoruz kendisiyle. çocuğunu falan da aramıyor. Belli ki ne zaman canı isterse ozaman arıcak. Ister arasın, ister aramasın umrumda değilll.. Kayıpmış telefonu, kapalıymış artık nasıl oluyorsa. Bayramda kayınpederim öyle söyledi. Ne yaparsa yapsınn.. Artık kendim, oğlum ve ailem önemli benim için...

öyle mi 1 aylık evli arkadaşınız boşandı öyle mi.. Ben bunu bir araştırıcam. Bir dilekçe hazırlamaya bakar bu iş.. Imzayı da atar zaten, yok demiyor kendisi.. Ama bu aralar ulaşılmaz kendisi telefonları kapalı, kayıpmış herhalde telefonu. Bir şekilde ailesine ulaşıp onların aracılığıyla imzayı attırabilirim. çünkü ortak bir yerde buluşalım desem atlatıcak beni biliyorum işim var diyebilir

Boşandı evet. Yalnız dilekçe ile olmaz mutlaka avukat tutumanız lazım, teknikte çekişmeli gibi boşanacaksınız cünkü, sadece hakimin takdirine kalacak bu iş.

Kendi bilir sen git ac davanı, boşanmazsa da ne hali varsa görsün. İyi niyetle olmuyor bu işler.

Çok sevindim bir şeyler için çabalamana. Allah yardımcınız olsun, yeni hayatınızda alacağınız kararlardan atacağınız adımlardan utandırmasın inşallah.

çok acı biz mi safız erkeklermi çok cin ben anlamıyorum. Allah yardımcın olsun. ve tüm bayanlarıda böyle erkeklerden korusun. yazdığı mesajların ekran görüntüsünü alsaydın keşke belki dava için yardımcı olabilir. bende bu 1 yılı yeni duydum 4 aylık evliyim ve boşanıcam. avukat bir arkadaşım var onu aradım detayları öğrenmek için. müsait değilmiş geri aramasını bekliyorum. ama 1 yıl beklemek çok saçma. bende şiddet gördüğümde rapor almadığıma pişman oldum

hadi ya avukat mı tutmak gerekiyor şimdi off.. Ama ben gene de anlaşmalı boşanma pratokolü hazırlıyayım, karşılıklı imzayı atalım. Adliyeye götürüp kalemle kendim görüşüp sorayım..

hadi ya avukat mı tutmak gerekiyor şimdi off.. Ama ben gene de anlaşmalı boşanma pratokolü hazırlıyayım, karşılıklı imzayı atalım. Adliyeye götürüp kalemle kendim görüşüp sorayım..

Sor bakalım ama zor biraz.

Ya bazen insan saflaşabiliyor, beynimi uyuşuyor nedir.Takılmayın geçmişe önünüze bakın, o adam zaten hayatta ıslah olmaz artık başı beladan kurtulmaz siz kendinizi ve oğlunuzu kurtarın.Olan olmuş..

allah senin de yardımcın olsun.. Senin durumunda ayrı bir zor. Herkes çektiğini biliyor işte.. Avukat arkadaşına evet lütfen sor anlaşmalı boşanma için ne dicek. Buraya da yazıp paylaşırsan memnun olurum...

İnşallah bundan sonraki yaşamınız çok güzel olur

O serseriyi de Allah bildiği gibi yapsın

anlaşmalı boşanmakta gerekli değil ama olmayınca gerekli özellikle mal paylaşımında avukat oluyor ve maliyeti 3 ila 6000 arasında oluyor

neler yaşamışsın canım ya
nasıl bır adammış oyle
namuzsuzluk ve hırsızlık asla affedilemez
sakın affetme bidaha onu sakın
sende herşeyı yoluna koyacaksın en kısa zamanda emınım
ondan ne koca ne baba olur
o pırlanta evladını uzak tut ondan
yolun açık olsun

Senin ikinci kez şans vermiş olmana bile şaşırdım. Allah ıslah etsin o adamı. Yeni hayatında başarılar ve bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…