Bu kadar kredi yükünün altına girmek rasyonel mi?

Hiç öyle bir derdim yok. Paramı malımı sakınmam.
Borcu benim, araba senin üzerine olsun dedi zaten ama kabul etmem zaten bu şekilde de. Gerçi banka o şekilde kredi verir mi onu bilemiyorum
Yarın bir gün adam sizden ayrılır, bir ay içerisinde evlenir . Siz de onun karısıyla binip gezdiği arabanın kredisini ödersiniz. Yaşanan gerçek bir olaydan bahsediyorum. Bunu da yazın aklınıza.

Playboy arabasi kesinlikle 2 kapılı araçlar. Yeni yetme nerde sabah orda aksamcilarin . Biz gördüğümüz zaman aynen böyle düşünüyoruz. Adamin niyeti belli kadın üzerinden rahatlik . Tek başına kalsa o maaşla değil araba ev kirasıni ve gecimini ancak yapar . Düğün için bir tarafini sikmak zorunda kalir. İnşallah konu sahibesi nin gözü açılır. Ne diyelim.

aynısını yazdım.. kim yaşadı bunu? yapar bu erkek milleti.
Hemşire bir arkadaşım. Kredi çektirdi adam ona (kendisi sigortalı bile değildi), o parayla araba aldı. Bir hafta sonra soğuk davranmaya başladı, kız ondan ayrılsın diye her şeyi yaptı ama arkadaşımın gözü kördü. Baktı kız ayrılmıyor “düğünü erteleyelim, hazır değilim şu an, ben arabayı en kısa sürede satıp sana parasını veririm kredini kapatırsın” dedi. Bir baktık adam evlenmiş tabii ki arabanın parasını vermedi. Kız adamın kredisini kaç yıl ödemeye devam etti. Ailesi katil olmasın diye onlara da bir şey diyemedi. Erkekler her b... yer.

Konu sahibesi konuya erkek arkadaşınin evlilik söyle masraflı böyle masraflı diye DİR DİR ettiğinden bahsetmiş . Baktıkça sinirleniyorum sinirlendikce bakıyorum. Konu sahibesi SENİN ÇEVRENDE SANA MANTIKLI AKIL VERECEK ERKEK ARKADAŞINİN NİYETİNİ YORUMLAYACAK BİRİSİ YOK MU ? KK sakinleri olarak biz ne desek adam yine ikna edecek bir tarafı bulur .

ay çok şaşırdım... inanılmaz... nasıl başlarını rahatça yastığa koyabiliyorlar ya bu vicdansızlıkla.

hele evlendikten sonra kredi ödemesi çok fenaymış. cidden evlat acısı gibi koyar insana. yazık üzüldüm arkadaşınıza.

Konu sahibi kardeşim ben bu adamın seninle evlenecegine adım gibi eminim. Sadece senin emeklerini taktir etmeyeceğine,yaptığın tüm fedakarlıkların zaten olması gereken olağan şeyler olduğunu ,hatta arabayı kendisinin aldığını ve ödediğini de soyleyecegine de eminim.

rahatlık olsa neyse... kadın üzerinden caka satmak bu. evliyken başkalarıyla takılsa böyle bi adam şaşırmam mentalite aynı çünkü. bu havayı kime atmak istiyorsun diye cırlardım ben olsam. yani bana hava atma hevesin olmalı senin bana kendini iyi göstermek için çırpınmalısın elaleme değil. neyse çok şey yazmak istemiyorum konu sahibi her konuda böyle gördükçe başta kızdım artık üzülmeye başladım aslında eski konuları da fena. cinsellik mevzuları da çok kötü bence.

ahahah süpersiniz. kesinlikle, iş bittikten sonra herşeyi ben yaptım olacak :)

Erkek arkadaşımla maaşı tatillerde yediğim fikrine nereden kapıldın? Daha yeni mezun oldum yeni atandım. 23 yaşındayım üniversiteyi çalışarak okudum. O devede kulak birikim de oradan.

maaşlariniz gayet guzel seneye hazirana kadar evinizi esyanizi borcsuz harcsiz gayet rahat alabilirsiniz araba satma isine falan neden girdiniz ki 3 5 ay sadece birinizin maasini yeseniz disinizi sikip zaten o parayi toparlardiniz

Surekli tatıl yapma planinizin oldugunu yazmissiniz ordan cikardim . Sanirim ilk tatiliniz ve arac alirsaniz kursaginizda kalacak. . Malesef sizin çalışarak kazandığınız elin oğlu buz gibi yiyebilir. Örnek vermek gerekirse yazdıklarınizi 3 kişi niyetine tarafsız okuyup anlamlandirmaniz. Siz saf saf ortak hesap aciverip durun , o hesaba birikimi yatırıverin ama aracın parası nerde diye merak etmeyin. Etmiş de olabilirsiniz belki . Konu sahibesi bazı beyanlara takilmayin yanlış olabilir o da sizin anlatimlarinizi an kaynaklanıyor ama tek gerçek tecrübesiz olan sizi şu anlattiklarinizdan erkek arkadaşınızın faydalanmaya çalıştığı.

Yaaa niye öyle diyonuz ki, ben de 5 bin kazanıyom ama benim de baktığım arabanın sıfırı 195 bin , ama ben 2. eline de bakıyorum:))

Ben sizi hatırladım. Bu adam sizle siz sarhoşken ilişkiye girmişti. Siz hatırlamıyordunuz bile ne olduğunu. Cinsel ilişkiye de sırf o istiyor diye başlamıştınız zaten. Sonra da işini bitirip yatar moda geçiyordu. Bu adamın paçalarından bencillik akıyor ya. Aklınızı başınıza toplayın bence. Bu adam sadece kendisi için kullanıyor sizi. Evlenince de hep böyle olacak. Alışmış böyle yaşamaya.

Evet , ailelerin bütçesi bir olur. Ama siz henüz evli değilsiniz ve bir ayrılık durumunda yasal bir dayanağınız yok. Ev giderlerine birlikte yaşarken katılmanız normal ama birikimlerinizi vermeniz ve ona araba almaya ortak olmanız normal değil.

Benimle evlenir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…