- 3 Şubat 2018
- 25.393
- 109.353
-
- Konu Sahibi socialscientist
Ve siz bütün paranızı ortak hesaba koymuşsunuz neden kendisi koymadı hiç sormadınız mı
Inanilmaz absurt esimin aylik geliri nisanlinizin tam 10 kati. Ama yine de kullandigimiz araba 200 bin liralik bir araba degil. 4 bin lira maasla hangi akla hizmet? Ki evlilik var bunun ucunda 1 sene sonra. Giderler cogalacak. Kiradaymissiniz 1 daire alin daha iyi. Asla asla asla izin vermeyin. Araba deger kaybetmez demis birisi ama gayette kaybediyor.
ben öyle bir iş yapmayacak denk bir insan bulmaya çalışıyorum. açıkçası eski sevgilimde o potansiyeli gördüm beni çalıştırıp kendi yan gelip yatacak türden, bu uğurda kendimi feda ettim resmen çalışmadım (bu da ayrı bi cins aptallık kabul ediyorum :) ) adam fıyınca foyası ortaya çıktı. şimdi baktım evlenmiş, tahmin ettiğim gibi kadını yolmak için belli ki bakalım akibetleri ne olacak elbet gelir önüme bir gün.
ben inş kadının ne kazandığını falan umursamadan kendini sürekli geliştirmeye odaklı birine denk gelirim (kendim gibi) hani bu mevzuları konuşmaya bile gerek kalmaz maddi durumumuzda o derece rahat oluruz ikimiz de diye umut ediyorum (hayaller)
İmzami atarim. Ben gelirimi yazmaya çekindim ama eşinizinkine benzer...
Ben bile 200.000lik araba bakmıyorum araba değer kayip etmez diyenler hic araba alip satmadı galiba:)
200000liralık arabaya benzin alacak parasi kalmıyor haberi yok
Anlıyorum haklısınız da, ama benim huyum böyle. Kaldı ki adama kendimi emanet etmişim evleniyorum, paramı malımı emanet edecek kadar güvenmiyorsam kendimi emanet etmezdim. Giden para olsun benim kalbim kırıldıktan sonra
Valla olası bir ayrılık durumunda senin ödediğin arabayla adam fink atarken insanın kalbi değil duvarlara vurmaktan kafası da kırılabilir
Ben hala eski arabasını neden sattığını anlayamadım .Buradan bakınca eşya almak için değil kendisine daha üst modelini aldirabilmek için satmisa benziyorHiç öyle bir derdim yok. Paramı malımı sakınmam.
Borcu benim, araba senin üzerine olsun dedi zaten ama kabul etmem zaten bu şekilde de. Gerçi banka o şekilde kredi verir mi onu bilemiyorum
Başka bir üyeye sitem edip,Sizin özellikle herkesin her konusunun altına yaptığınız şu tarz yorumlardan çok sıkıldım.
Yazdıklarımı okursanız rasyonel olmadığının ben de farkındayım. Demişim ki bu adamın huyu suyu hakkında nasıl çıkarım yaparsınız ne düşünmeliyim?? Yani araba alayım mı almayayım mı değil mesele.
aynen ki hele vergisi kaskosu orasına girmiyorum motoru da yüksektir su gibi benzin yer o araç
Olurmu canim...adam niye düşünsün bunlari:) topkapi palace kapisi gibi nişanlısı var...
Kadin cırt-cırt vurur karti.
200.000 liralik (benzini cabasi) arabayla tatile gitmek yerine her ay Emirates ucak bileti alirim fink atarim yani.
Baktığı caprio araçlar 13-18litre yakiyordur vallah o paraya biletler oluyor. Ben gecende turkish airlines dan 19 EUR izmire ucdum.
İmzami atarim. Ben gelirimi yazmaya çekindim ama eşinizinkine benzer...
Ben bile 200.000lik araba bakmıyorum araba değer kayip etmez diyenler hic araba alip satmadı galiba:)
200000liralık arabaya benzin alacak parasi kalmıyor haberi yok
bi de konu sahibinin araba kullanma fobisini de anlamadım belki adam sizi tetikliyor arabaya el atmayın diye.
ben olsam ehliyet kursuna yazılır aşkımmmm benim adıma olsun araba diye baskı yapardım bakalım beyimiz sizin gibi romantik bakacak mı mevzuya.
Aynen katılıyorum. Niyet pek düzgün değil kesinlikle. Kadının fikrini almayi aklına bile getirmemis.muhtemelen 40 _ 50 binlik araba satmış 3 katını aldırma çalışıyor.