- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.972
-
- Konu Sahibi socialscientist
Hani az önce sormustun ya bi arkadasa gercekten cok safsınBi farkı yok. Ben hukuken beni koruyan bir şey olmadığını farkındayım. Tek derdim bana böyle bir kazık atarsa kalbim kırılır, üzülürüm vs bunlar. Giden maddi şeylere üzülmem yani
Ay işte bir tek o tip arabaları beğeniyor. Tek kapı cabrio vs e bunlar aile arabası değil. Alan olmuyorPiyasası olmayan arabaysa almanızı tavsiye etmem. Biz öyle yaptık, pişman olduk. Satana kadar canımız çıktı.
O kadar iyi niyetlisin ki.. Umarım hiç üzülmezsin..Kendi sattığı arabanın parasını ortak hesapta tutmayı söylüyordu satmadan evvel ama sattıktan sonra direk kendi hesabına attı hiç mevzusu edilmedi. Hoş istemem parasını ama bu da aklıma takıldı
200 bin mi şaka mısınız ev alın ev ay bu adamlara yedire yedire doyuramadınız yav200 binin biraz üzerinde. Model vs yazmak istemedim tanıyan falan çıksa direk modeli görünce şu senaryodan kim olduğumuzu anlar
Öyle- şükür artik sadece yakin cevremden talep gelirse mahkeme işlerine bakıyorum. Benim gözlerim ne "boşanma" dosyalari gördü.
Sonunda kendim evlenme kararini aldım ama sözleşme olmadan asla atmam imzamı.
Yaşım ve meslegim gereği bu evlenme işlerine sadece romantik bakamiyorum.
Bakan önden buyursun...zaten pembe gözlüklü insanlar çoğu avukatlar işsiz kalırdı.
Ay işte bir tek o tip arabaları beğeniyor. Tek kapı cabrio vs e bunlar aile arabası değil. Alan olmuyor
Bide 2. Eli öyleymiş200 binliranın üzerinde mi araç yuh afedersin. Biz 50 binlik araca acaba diyoruz ki maaşlarımız sizle birebir aynı hatta bir tık fazla bizim.
Eger butceniz uygun degilse dersiniz tabi ki. Akil var, hesap var, kitap var. Benim esimin de hayalinde bir araba var. Evlenmeden onceki birkimiyle rahatlikla alabilirdi. Ama o eski arabasini satti ve birikmisini dr evlililigimize harcadi. Simdi benim kucuk arabamla idare ediyoruz. Cunku esim mantikli bir insan. O arabayi ne kadar istese de bu istegin bu butceyle cocukca bir istek oldugunu biliyordu. Ileride alacagiz o arabayi ama sartlar olgunlastiginda.Sevdiğiniz eşiniz için der miydiniz cidden? Ben o mutlu olsun diye girdim bu hesaplara. Ben de mi sorun var salak mıyım acaba? Bence eşler böyle olmalı.
Hayır verirsin verirsinde evli olursun bi öyle verirsin birde baştan böyle konussalar belki hic sorun olmayacak ama evlilik icin arabayı satıyorum diyip sonra hadi maaşları birleştirip sunu alalım demesi değişik geldi ki zorada sokucak kendilerini
Sonucta bu adam kendi maaşıyla üc bin kredi cekip o arabayı alamaz bellki kendi kafasında zaten bu planı önceden beridir kurmus
valla ben de olası bi aldatılma vakası için sözleşme düşünüyorum şöyle donuna kadar alabileceğim bir sözleşme
keşke erkekler de bizim kadar duygusal vefalı olsalar da kadınlar üzülmese. insan gerçekten gördükçe duydukça gözü açılıyor, gözü açık olmayanları da açayım diye böyle çırpınasım geliyor.
Sirf aldatma vakasi icin değil- genel anlamda gerekli. Eskiden kadınların geliri zaten olmadığı icin gerek duyulmuyordu.
Devir değişti ama mahkemeler hâlâ milattan kalma kanunlara uymak zorundalar.
Kendimden yola cikarak genelde tavsiye veriyorum ben KKde (genelde)
Benim beraber yaşadığım nişanlımla ortak hesabim bile yok. Gereksiz.
Tüm sayfaları okudum. Ve bence kesinlikle ve kesinlikle arabayı almasına razı gelmeyin. Bırakın kendisi alabiliyorsa alsın.Kendi sattığı arabanın parasını ortak hesapta tutmayı söylüyordu satmadan evvel ama sattıktan sonra direk kendi hesabına attı hiç mevzusu edilmedi. Hoş istemem parasını ama bu da aklıma takıldı
Ve siz bütün paranızı ortak hesaba koymuşsunuz neden kendisi koymadı hiç sormadınız mıKendi sattığı arabanın parasını ortak hesapta tutmayı söylüyordu satmadan evvel ama sattıktan sonra direk kendi hesabına attı hiç mevzusu edilmedi. Hoş istemem parasını ama bu da aklıma takıldı