- 4 Şubat 2019
- 3.876
- 8.626
-
- Konu Sahibi socialscientist
Arabayı erkenden neden sattınız ki seneye olacak düğün için?
hazirana daha 13 ay var. bu kadar erken satmanızın manası neydi? bu yaz da kullansaydınız ya.
Dimi makul bir şey alsak işimizi görse yeter. Kaldı ki araba fobim var ben kullanamıyorum zatenAyranı yok içmeye.... Diye bir atasözü var madem parası yok krediyle araba alma mantığı ne ki evlenmekten bahsediyrsunuz bir de evlenince de başka şeyler için kredi çekerse ömrün borç ödemekle geçer keşke elinde olanla tatmin olsa nişanlınız
Yani bence öyle sonuçta ödeyecek olan sizsiniz makul yaşam tarzı olmalı bazı ihtiyaçlardaDimi makul bir şey alsak işimizi görse yeter. Kaldı ki araba fobim var ben kullanamıyorum zaten
Ben 3000 TL taksitle ev alırım:) :)Eş adayı biraz ergen buldum açıkçası. Evet evlenirken masraf olur, ama dikkat edersen gereksiz masraf yapmazsin. 3000 tl aylık borca ben Türkiyede girmezdim.
Evet yani kiracıyız madem ev alırız o zaman. O daha zaruri bence. Gerçi istanbulda ev de alınmaz da o ayrı mevzuBen 3000 TL taksitle ev alırım:) :)
Bana göre lüks bir araba. Almakla bitse benzini kaskosu bakımı.....Araba lüks araba galiba anlatiminizdan onu anladim ben. Sizin maaşta olunca adam kendini zengin sanmiş gibi geldi bana.
O gelirle hic lüks arac derdine düşmedik, suan hicbir borcumuz olmadigi halde. Tabi ki isteyen düşer, zevktir ama dugun ustu kendini bunun icin zora sokmak biraz gormemislik yapiyor gibi geldi bana. Mevzu gezmekse orta halli bisey alinabilirdi.
Hiç öyle bir derdim yok. Paramı malımı sakınmam.evlenmeden alırsa adamın üzerine olacak sadece bilesin.
Hiç öyle bir derdim yok. Paramı malımı sakınmam.
Borcu benim, araba senin üzerine olsun dedi zaten ama kabul etmem zaten bu şekilde de. Gerçi banka o şekilde kredi verir mi onu bilemiyorum
200 binin biraz üzerinde. Model vs yazmak istemedim tanıyan falan çıksa direk modeli görünce şu senaryodan kim olduğumuzu anlarBenim aklıma takılan 4000 maaşla ne kadarlık bir araba istiyor ki nişanlınız 200.000 lik dersenizde kusura bakmayın ama sizin maaşada güveniyor gibi