• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar ilacı kaldırrabilirlermi ya

kiss mee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
52
0
86
38
Adana
ya kızım 6 aylık bir vitamin şurubu iki d3 demir ilacı üç ferrum kan damlası günde 15 damla dört aferim agrı kesici şurubu beş ateş düşürücü fitili bişraz ateşlenior son ikiside sonradan çıktı altı her gece dişlerine sürmem gereken jel ilacı bu kadar ilacı minicik bedeni nasıl kaldıracak ya veriyorum ama çok ta endişeliyim kaç kişi aynı durumda ya

ya kızım 6 aylık bir vitamin şurubu iki d3 demir ilacı üç ferrum kan damlası günde 15 damla dört aferim agrı kesici şurubu beş ateş düşürücü fitili bişraz ateşlenior son ikiside sonradan çıktı altı her gece dişlerine sürmem gereken jel ilacı bu kadar ilacı minicik bedeni nasıl kaldıracak ya veriyorum ama çok ta endişeliyim kaç kişi aynı durumda ya

amanın sorma arkadaşım bende aynı hataya düştüm.kendi drmuz subravit diye bi vitamin verdi.d3 4 damla ver dedi bide üzerine ferrum bide idrarında enfeksiyon çıktı bide onun için antibiyotik.hadi ona bakma onu mecbur verdik ama.diğerlerinden dolayı calsiyumu yüksek çıktı.arkadaş kendi gittiği dr önerdi.ona gittik bide o hemen kesti vitaminleri bakalım bide öyle kan vercez.durum ne olcak.bence sen başka bi dr daha danış

biraz fazla değilmi? vitamin ilacı çok gereksiz geldi bana o bebeciğin karaciğeri ne ki bu kadar ilacı kullansın diğer ilaçlarıda süreklimi kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

devit 3 ,günde 5damla
ferrum da günde 10 damla kullanıyoruz.

diğerleri heralde hastalık için verilmiştir. idrar yolu iltihap varsa ..
ağrı kesicifitil ve ateşiçin şurubumuz var ama düzenli kulllanmıyoruz lazım oldukça..

Back