Doğuma Hazırlık Bu kadar erken cinsiyet belli olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım benimkine de erkek demişlerdi sonradan degişti cinsiyetı. İlk haftalarda yanılma ihtimali cok yüksek oldguunu biliyorum.En saglıklısı 16. haftada belli oluyor

benim de doktorum 12.haftada kız dedi, kesin mi dediğimde kıza benzettim bir daha ki kontrole kesinleşir dedi. bir kızım var sağlıkla gelsin tabi ki ikincisi de kız ise ama gönlümden geçen erkekti. bakalım yakında kesinleşecek hayırlısı olsun

Canım benimkine de erkek demişlerdi sonradan degişti cinsiyetı. İlk haftalarda yanılma ihtimali cok yüksek oldguunu biliyorum.En saglıklısı 16. haftada belli oluyor
Belki benimde öle olur hadi hayırlısı inşallah heveslendirdin beni evet canım herkes erken diyor ama doktor çıkıntı var deyince heralde kesin erkek dedim
hepimiz için hayırlısı olsun canım benim gönlümden geçende kız ama çokta takıntı yapmıyorum bazıları ağlıyor üzülüyor hiç öle düşünmüyorum oğlum olsada kucağıma aldığımda dünyalar benim olacak Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın diyebilirim ancak bakalım bir daha ki kontrollerimizde cinsiyetlerde bir değişiklik olacak mı hepimiz yazalım buraya nasip olursa

canim bende ikinci ogluma hamileyken doktor 10+0 haftalikken erkek demisti.. o haftalarda cinsiyetleri benziyor fakat erkekte olan cikinti yukari dogru oluyor kizda asagi dogru belki ondan söylemistir... rabbim gönlüne göre saglikli hayirli evlatlar versin canim...

evet gerçekten çok erken ama neden direkt erkek dedi erkeğe benziyor bile demiyor pipisi bu diyor bende kesin mi dedim şöyle bir duraksadı %51 erkek diyorum dedi :44: umarım yanılıyordur

merhaba ne guzel ya coks ewındım senın adına saglıklı olsunda onemlı olan tabıkı ama genede ınsan merak edıyor benımde ılk bebegım 14 haftalık benım de 12 haftalıkken bızımde doktorumuz sordugumda kız gıbı bak goruyormusun dedı ben anlamamıstım sasırmıstım tabı sen gene emın olma demıstı ..ALLAHım hepımıze sağlıklı ewlatlar nasıp etsın

çok teşekkür ederim canım Allah herkesin gönlüne göre versin keşke bundan haberim olsaydı çıkıntı aşağı doğru mu yukarıda mı dikkatli bakardım

Amin canım çok teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin önce hayırlısını isterim ama gerçekten çok merak ediyorum çıkıntı var gerçekten ama herkes kız bebeklerde de erken haftalarda çıkıntı oluyor diyor bende acaba yanılma olabilir mi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Açtığım konuya fikirlerini yazan tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum bir çok arkadaş haklı çıktı ve doktorumu yanıldı... Bugün doktorumuza gittik bebişim çok şükür çok sağlıklı boyu 18 cm kilosu 180 gr haftasına göre 2 hafta ileride veeeee cinsiyetinin kız olduğunu söyledi ciddimisiniz geçen sefer erkek gibi demiştiniz dedim hayır şimdi eminim %100 kız dedi cinsel organı büyümemiş erkek olsaydı bu çıkıntı daha büyük olur diyor yani bir çok arkadaşında yazdığı gibi erken haftalarda kız ve erkek bebeğin cinsel organ yapıları birbirine çok benziyormuş yanılma payı mutlaka olur diyor yani bir çok arkadaşın yaptığı açıklamayı yaptı... çok şaşkınım çok mutluyum eşim ve oğlum şokta Darısı tüm isteyen arkadaşların başına Allah sağlıkla hayırlısıyla herkesin gönlündekini versin

Son düzenleme:

Sizin adınıza çok sevindim.Her kadının bir kızı olmalı.

heyecanla okudum konunun devamını sevındım senın adına cnm saglıkla dogsun bebegın..

oyy yaseku ne sevindim sizin adınıza bilemezsiniz :)) demek ki erken dönemde çok hızlı tahminler yapmamalı doktorlar bu bir aylık süreçte boşuna kafanız karıştı :) ben de sizinle aynı durumdaydım malum,salı günü doktordaydım ve ultrasonu göbeğime daha koyarken erkek buu dedi doktor.Eminiz yani kesin bu kez :)
Sağlıkla kavuşalım topitoplarımıza da doya doya öpelim inşallah :))

canım benim çook teşekkür ederim bende çok sevindim umarım bundan sonra yine yanılmışım erkek bu bebiş demez bu 1 ay nasıl merakla bekledim nasıl kafam karıştı tahmin edersin sende aynı durumdasın bu arada seninde bebişin hayırlı olsun demek kesinleşti sevindim senin adına belirsizlik daha kötü bence mühim olan sağlıklı olmaları ve hayırlısıyla vaktinde kucağımıza alıp doya doya emzirebilmek inşallah

ben de bugun örendim25 haftalıgım sen şanslısın

6 ay bekledin yani gerçekten şanslıymışım bana çok erken söyledi bu arada cinsiyet öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiye doktora giderken sevdiğiniz çikolatayı yiyin bebek kıpır kıpır oluyor daha rahat bacak arasını görmek mümkün

canım senin adına çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah kızın.

benimki de kesinleşti, bebeğim kız, doktorum yanılmamış yani. bir kızım vardı ikincisi geliyor. başta biraz bozuldum açıkçası başka çocuk düşünmediğim için insan değişik bekliyor ama şu an çok alıştım ve çok da mutluyum. hareketlerini hissettikten sonra hele başka bir şey düşünmek mümkün mü?
sanırım çocuklarımın şansı oldu :)) iki kız kardeş:))
allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

aminn inşallah çok teşekkür ederim senin bebişinde sağlıkla gelsin inşallah bence iki erkek annesi olmak daha zor iki kız annesi olmak daha güzel benim kız kardeşim olmadığı için hep kız kardeşlere özenmişimdir bence sende şanslısın ama dediğin gibi her anne baba olmayanı ister kızı olan erkek... oğlu olan kız ister mühim olan bunu takıntı haline getirip sorun yapmamak üzülmemek sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda bir anne baba daha ne ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…