- 23 Haziran 2020
- 73
- 21
- 38
- 27
- Konu Sahibi gzm asmakci
-
Olabılır ama yumurtlama zamanındada böyle belirtiler olabiliyor karıştırmayın yazdıklarınız gebelik belirtileri arasında biraz daha bekleyin bir test yapin emin olursunuzMerhabasat tarihim 08.09 bir kaç gün içime sanki hamileymiş hissi doğdu garip bir biçimde ama istiyorum diye oldugunu düşündüm. Dün sabah mide bulantısı ve yanma ile uyandım ve gün içi neredeyse mide bulantı hiç geçmedi. Akşama doğru göğğslerde hassasiyet fazlalaştı. Sabah göğüs acısı ile uyandım. Şişkin gergin ve acıyorlar. Uclara doğru karıncalanma ve hafif mide bulantısı var. Böyle erken belirti olabilir mi insan ister istemez umutlanıyor yaşayan var mı
Yumurtlama dönemimde daha önce böyle şeyler yaşamadığım için umutlandım aslında ve o dönemde oldugumu düşündüğümden ilişki yaşadık umarım öyledir bekleyeceğimOlabılır ama yumurtlama zamanındada böyle belirtiler olabiliyor karıştırmayın yazdıklarınız gebelik belirtileri arasında biraz daha bekleyin bir test yapin emin olursunuz
Merhabalar ebnimde bat ıma 1 hafta var ama 2 gundur gögüslerimde şişlik var yürürken sızlıyolar neredeyse ve arada çok arada kasığıma ağrı giriyor ama benim hiç regli döneminde bile göğüslerim şişmez.. Bende acabamı diyorum ama test alıp üzülmekte istemiyorum .Merhabasat tarihim 08.09 bir kaç gün içime sanki hamileymiş hissi doğdu garip bir biçimde ama istiyorum diye oldugunu düşündüm. Dün sabah mide bulantısı ve yanma ile uyandım ve gün içi neredeyse mide bulantı hiç geçmedi. Akşama doğru göğğslerde hassasiyet fazlalaştı. Sabah göğüs acısı ile uyandım. Şişkin gergin ve acıyorlar. Uclara doğru karıncalanma ve hafif mide bulantısı var. Böyle erken belirti olabilir mi insan ister istemez umutlanıyor yaşayan var mı
Bende beklemiyordum göğüsler de hassasiyet oldu kasık ta batmalar birde goguslerim karardı biraz bir gariplik var dedim öyle anladım 2. De birinciyi cok hatırlamıyorum mide bulantısı tiksinme ler başladı oyle ortaya çıktı insallah hamilesinizdir hayırlısıyla degılse de üzülmeyin elbet olurMerhabalar ebnimde bat ıma 1 hafta var ama 2 gundur gögüslerimde şişlik var yürürken sızlıyolar neredeyse ve arada çok arada kasığıma ağrı giriyor ama benim hiç regli döneminde bile göğüslerim şişmez.. Bende acabamı diyorum ama test alıp üzülmekte istemiyorum .
inşallah hamileyizdirBende beklemiyordum göğüsler de hassasiyet oldu kasık ta batmalar birde goguslerim karardı biraz bir gariplik var dedim öyle anladım 2. De birinciyi cok hatırlamıyorum mide bulantısı tiksinme ler başladı oyle ortaya çıktı insallah hamilesinizdir hayırlısıyla degılse de üzülmeyin elbet olur ☺
Bende öyleyim çok sızlıyorlar ve midem de bulantı kusma acaba mı diyorum ama daha yaklaşık 2 haftam varMerhabalar ebnimde bat ıma 1 hafta var ama 2 gundur gögüslerimde şişlik var yürürken sızlıyolar neredeyse ve arada çok arada kasığıma ağrı giriyor ama benim hiç regli döneminde bile göğüslerim şişmez.. Bende acabamı diyorum ama test alıp üzülmekte istemiyorum .
bu kadar erken belli olmaz mecbur sabırla bekliyeceğizBende öyleyim çok sızlıyorlar ve midem de bulantı kusma acaba mı diyorum ama daha yaklaşık 2 haftam var
Regline iki hafta varsa yumurtlama dönemindesin bence belirtilere takılma değerlendir canım bol bol. Yumurtlama gününü net bilirsen çok rahat edersin, testle yap takibiniSelam Kızlar bende her ay umutlanıyorum hep aynı şeyleri yaşamaktan da yoruldum inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim benim reglme 2 hafta var geçen hafta bi gece şiddetli kasık ağrım oldu uyutmadı desem yeridir yumurtladıpımı düşünüyorum ve değerlendirdim bugün ilişki sırasında Pempe bi leke oldu daha önce hiç yaşamamıştım herhangi bir zorlanma filanda yok birde göğüslerim hassaslaştı dokunduğumda çok hissediyorum bu kadar erken belirti olabilir mi acaba kuşkulardayım sabahtan beri arada da midem yanıyor pek olmazhayırlısı bakalım
Bu ay ovülasyon testi kullanacağım ilk defa takip etmek daha iyi olacak sanırım bazıları daha erken yumurtlama olabiliyor diyor yaşayanda çok okudum bilemiyorum belki öyledir yinele teşekkür ederim takip edeceğim artıkRegline iki hafta varsa yumurtlama dönemindesin bence belirtilere takılma değerlendir canım bol bol. Yumurtlama gününü net bilirsen çok rahat edersin, testle yap takibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?