• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar belirti ile hamile miyim kizlar yardim

Patricia nas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
37
3
86
34
İstanbul
yaklasik 10, 15 gundur sag kasigimda agri var doktora gittim fakat hic biseyin yok spor yapiyorsun ve kas olmus bosuna telas etme dedi.. fakat ayin 2 sinde regl olmam gerektigi halde 5 gun gecmesine ramen hala regl olamadim ve kasik agrilarim siddetlendi ve ne yesem migdem bulaniyor gunde 1 paket sigara icen ben 3 adet icince bayilicak gibi oluyorum her seferinde.. dun test yaptim idrar testi negatif cikti.. ne yapsam sasirdim esime eger bebek var sa sevgililer gununde surpriz yapmak istiyorum fakat simdi beklesem mi test mi alsam bi daha bilemedim.. dua ediyorum hep insalllah bebis geliyorsur diye...

yaklasik 10, 15 gundur sag kasigimda agri var doktora gittim fakat hic biseyin yok spor yapiyorsun ve kas olmus bosuna telas etme dedi.. fakat ayin 2 sinde regl olmam gerektigi halde 5 gun gecmesine ramen hala regl olamadim ve kasik agrilarim siddetlendi ve ne yesem migdem bulaniyor gunde 1 paket sigara icen ben 3 adet icince bayilicak gibi oluyorum her seferinde.. dun test yaptim idrar testi negatif cikti.. ne yapsam sasirdim esime eger bebek var sa sevgililer gununde surpriz yapmak istiyorum fakat simdi beklesem mi test mi alsam bi daha bilemedim.. dua ediyorum hep insalllah bebis geliyorsur diye...
tatlım adet gecikmesinden sonra yapılan test negatif çıkıosa hamile değilsindr . bi problem var ama .. bnce ii bi doktora gt bi kaç doktor dene .hiç olmasa sana adet söktürücü verir. ayrıca hem cocuk istiosun hem spor yapıosun bence çok yanlış . genede sen bilirsin tatlım ....:20:

Oncelikle istedigin icin umarim ki hamilesindir.. fakat bunu ogrenmenin yolu cok basit bir kan testi kizima hamileligimde idrarda cikmadigi icin ki hastanede baktilar antibiyotik kullanmistim meyer iki haftalik hamileymisim.. sigaradan ve tavuktan asiri derecede igrendigim icin kan testinde direk cikti.. akabinde yine idrar testi yaptim negatif cikti.. bu kadar sıkılacagina bir hastanede hemen kan verip sonucu ogrene bilirsin.. allah gonlune gore versin..

Beta hcb değeri 1,2 12. Gun bugun gec dollenme olabilir diye 1 hafta daha gecikirse dtesti tekrar yapalim dedi doktor... yani su anda bebis gorunmuyor... gerci ben pazartewi kendi doktoruma hidicem regl olmamamin nedeni ne ki acaba ????

bence en garantisi bi acile gidip beta hcg ne baktır kesin sonuç alırsın

Cok garip bi regl yasiyorum yanlız. ?. Felaket fazla parcalar geliyor.. sanki tutunamadi da dusuk yapmisim gibi belki oyledir gerci bilmiyorum ama gercekten hayirlisi cok uzuldum gercekten...

Cok garip bi regl yasiyorum yanlız. ?. Felaket fazla parcalar geliyor.. sanki tutunamadi da dusuk yapmisim gibi belki oyledir gerci bilmiyorum ama gercekten hayirlisi cok uzuldum gercekten...

yok canım sanmıyorum 1,5 aylık olsa bile o kadar büyümez ki parça parça gelsin...olsa olsa kese oluşur o kadar süreçte o da 1 cm bile değildir.kafana takma...

Durumunu coook iyi anliyorm ,bnde bu ay 5 gun gecikme yasadim umutlanmak istemedim ama bu mumkunmu! Ve aksam uzeri regl oldum dediginz felaket bisey hic boyle olmamistim ayni durumda gibiyizz...allah herkesin yardimcisi olsun...herseyin.hayirlisi

Back