Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

mat_mazel teşekkürler bizede gösterdiğin için resmi.zaten cildine güvenemediği için makyöz basıyor fondöteni...

benim annemde öyle 43 yasında gerçi ama kırışıklık çatlak gram birşeyi yok.. ben yine sivilce vs yüzünden fondoten sürüyorum mecbur:84:

Evet kurdelam keşke doğal olsalar çok merak ediyorum doğal güzelliklerinede bukadar güveniyolarmı

ben fondötenin gramını sürmüyorum yüzüme:)eskiden sürerdim küçük müşüm:)şimdi gerek duymuyorum.allık göz kalemi rimel parlatıcı yetiyor bana.eşimde sevmez makyaı.ilk buluşmaya gittiğimizde ben doldrmuşum allığı yüzüme onunda gözü tırmalanmıştı bunu dile getirmişti

Mesela diğer oyuncu..dominant teyzemiydi..ne kadar doğal geliyor bize değil mi?
Pınar'da bir erkeksilik var,bunu makyajla kapatmaya çalışıyor bence..

o necidir yaaa.nasıl bişeymiş..
kendimi çok cahil gördüm...

Estağfurullah , ne demek cehalet... Kız kardeşim yaptırdı benim ondan bliyorum. Bildiğiniz dövme , istediğiniz şekilde , misal Ebru Gündeş kaşları gibi , yapılıyor , ilk 10 gün fena , kabuk falan oluyor üstler. Ama sonrası rahat sadece çıkan kaşlar alınıyor , öyle kuafördü kaş aldırmaydı derdi yok. 2 yılda birde rötuş yapılıyor. Ammavelakin daha lerki yılalrda , dövmelerde olduğu gibi siyah olan rengin " mor" olma ihtimalide var malesef.:18:

madamiks bu akşam özellikle dominantada baktım baya bi aralarında pek bi fark yok.ee onunda yaşı geldi tabi hatta meltemden yaşlı.ama yinede makyajda meltemi geçememiş:)

melikk inanmıyorum ya.maşallah benim kaşlar yay gibi olduğu için hiç merak edip bakmadım bu dövme olayını.çevremdede o kadar bakımlı insan var ama onlardada görmedim.nasıl kazıtıyorlar mı kaşlarını?

zamanında benim hayranı olduğum gülşen bubikoğlunun kaşlarıda öyleydi değil mi?ama ona herşey yakışıyor muş.tatlım benim bayılıyorum onun her haline

ya kızlar ben havaalanında ipek tuzcuoglunu gördüm. ya makyajsızdı yada çok hafif di en fazla parlatıcı rimel falan vardı . günlük makyajdan bile daha azdı diyebilirim. ama inanın ısıl ısıldı teni cildi.. tv de göründügünden çok daha güzel bi kadın.. hayran kaldım. tv de hiçde aa ne güzel bi kadın dememiştim. makyajsız kusursuz bi kadın.. sibel canı da gördümm aman diim kızlar bakamazsınız makyajsız

çok tşk ederim canım bilgilendirdiğin için...

Kazıtmıyorlar , kaşlar itenen şeklilde toparlanıyor , oun üzerine dövme yapılıyor.350-400 lira gibi bir ücreti var

su perisi sen yazsaydın bari görende mi yok hay Allahım:)yüz kere giriş çıkış yaptım siteye bende yazılanlar gelmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…