Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

artık kim karışıyorsa meltemin giyimine kuşamınaa inşallah biri müdale eder.vallahi artık makyaj yapmayacağım kendime.meltemi görünce sürmüş kadar oluyorum malzemeleri gözüm doyuyor

töbe töbe ne dedikodusu cnm:)birşeyi anlamadığımı en başta yazdım kızlar ya.vallahi dedikodu falan değil.sadece oda trde bizde oda dünyalı bizde peki meltem neden böyle onu çözemedim:)

:96: O Kadınsa biz neyiz ?? gibi durummu çıkıyor ne ??

anammm benim yataktan kalkmış halimi anlatmak bilem istemiyorum...
hortlamış oluyorum resmen..

anladım şekerler çook teşekkürler yorumlarınıza ben tutmayım sizi:)konularınız vardır belki okuyacak

vara su perisi cnm akşam eşimi bekliyorum aklıma geldi kapıyı gülerek açacaktım az daha.herhalde kocam benim karım deli mi ne falan derdi:)

Okadar kötü değil bu resimde. Ama tvde ışıklar vs etkiliyo tabi cesaret ister makyajsız çıkmak

Son düzenleme:
benim annem 50 sine yakın ama 45 dersiniz kızlar.kadın ömrü hayatında fondöten sürmemiş.cnm benim hiç sevmez makyajı ama cildi kaymak gibi biraz kırışmaya başladıama hala fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…