Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

kurdelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
5.634
6
0
Diğer
kendisini çok severim oyunculuğuda iyi.sadece çocuklar duymasının meltem rölü cuk oturmuş pınar altuğa.tamam dizinin içeriği eskiyi aratmıyor falanda ya Allah aşkı için benim gibi rahatsız olan var mı?eminim sizlerin gözündende kaçmamıştır.bukadar ağır makyaj bu derece ağır fondöten pudra allık sanki sulu boya ile yapılmış makyajı.ve gece yatarken bile hiç bozulmayan saçlar.şimdi meltem çalışan bir türk kadını iyi güzelde türk kadını doğaldır.istersek hergün fön çekeriz saçlarımıza makyajımızı yaparız v.s tamam da hiç mi bozulmaz saçlarımız.yoo benim bildiğim geceleri yıkarız saçlarımızı ve bozulur.geçen bölümlerde jilet gibiydi meltemin saçları.bu kadar mükemmel kadın dünyada var mı acaba?biraz doğallık ya.vallahi makyajdan soğudum meltem sayesinde.:31:

:60::60::60:
hakkaten ne kadar dogru dedin. fondoteni çok agır.. birde kalıcımı onun makyajı anlamadım kalemi vs birgün bile degişmiyor makyajın tonu da... ve o kadını makyaj ve sacı oldugundan yaslı gösteriyor

Bir kadının doğal halini,gece yatarken makyajsız halini canlandırmaktan korkan oyuncu oyuncu değildir..emnim yatarken bulunduğu halini görüp korkmamızdan acayip korkuyor Pınar :1:sanırım haklıda :68:

çok kusurlu bi kadına da benzemiyo:49: cildi temiz gibi kaşlarda zaten dövme var yüz hatları da iyi... hakikaten çok abartıyor..

bayanlar bir dikkat edin.saçı ile yüzü resmen bir maske gibi uyumsuz.sanki yüzüne bir maskeyi yapıştırı vermişlerya bir izledim iki izledim acayip göz yoruyor makyajı ya.

merak ettim benden başkada gözü yorulan var mı diye.he diyceksiniz ki izleme o zaman:)yani ben izlemesemde başkaları izliyor.neden doğallığı yansıtmıyorlar ki.genç kızlara örnek oluyorlar.

aynen canım bende hiç begenmiyorum.. gerçi dizisini de izlemiyorum ama denk geliyorum..uzun kumral saçlarıyla ve hafif makyajıyla oldukça genc ve güzeldi... haluk un dalga gectigi kadar var yaniii:52:

doğrusu bayan biraz yaşlandığı için cildini ağır makyaj ile kapatmaya çalışıyorlar.bütün cevabı bu..

Ben izlemiyorum ama denk geliyorum..Birazda farklı rollerde oynasında görelim ,bakın Beren'e..her role giriyor hatun..helal olsun

yatarken makyajını siliyor(yani fondöteni en aza indiriyor)ellerini kremliyor :9:ama saçlar fönden yeni çıkmış gibi

ayyy bende o kadının saç rengine gıcık oluyorum..
teni kapkara saç sapsarı...
kumral tonlarda yapsa saçını çok hoş olur...
hep sarııı hiç yakışmıyor...

Küçümen eşiyle evliliğinin ilk zamanları koyultmuştu saçlarını , 5 yaş kazanmıştı hemen hemen. :60:

cnm su perisi bırak saç rengi öyle kalsın:) ama bir kere ne olur bir kere saçları birbirine karışık uyansın yataktan.hani rüyadan falan sıçrıyor ya:)

ayyy bende o kadının saç rengine gıcık oluyorum..
teni kapkara saç sapsarı...
kumral tonlarda yapsa saçını çok hoş olur...
hep sarııı hiç yakışmıyor...

töbe töbe ne dedikodusu cnm:)birşeyi anlamadığımı en başta yazdım kızlar ya.vallahi dedikodu falan değil.sadece oda trde bizde oda dünyalı bizde peki meltem neden böyle onu çözemedim:)

Back