• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kaçıncı yahu?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.976
798
bir firmanın üretim bölümünde çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim. yufka mantı türü şeyler üretiyorlardı. hijyenler uzaktan yakında alakaları yoktu. ilgili belediyeye şikayet ettim. zabıta öyle bir firma yok dedi, sağlık birimi neyse ki gereken cezayı kesti. üstelik bu firma bir market zincirine satıyor ürünlerini. bir süre o marketlerde görmedim ürünlerini.
bu sabah o marketten aldığım yufkada iki parça mavi ip ve lastik gibi uzayan bir parça çıktı. şaşırdım tabi. üretici firmaya bir baktım ki ceza alan aynı firma.
hemen marketin müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim, belediyeye yine mail attım.
herhalde şikayetçi olmasak belediyeler hiç denetlemiyor ya da önceki şikayetimde olduğu gibi zabıtalara yediriyorlar.
bir yufka böreği yapacaktım, midem küstü ya.

Son düzenleme:
canım firmayı yazsan rica etsem biz de almayalım buradan yazmaya çekinebilirsin özelden de yazabilirsin... market zinciri diye yazınca malum bizlerde marketlerden alıyoruz... hani yerel değil madem biz de demek ki kullanıyoruz... bir de firma kendini düzeltmiş olabilir mi ?

canım firmayı yazsan rica etsem biz de almayalım buradan yazmaya çekinebilirsin özelden de yazabilirsin... market zinciri diye yazınca malum bizlerde marketlerden alıyoruz... hani yerel değil madem biz de demek ki kullanıyoruz... bir de firma kendini düzeltmiş olabilir mi ?
bilmiyorum ki yasak mı?
connex markası, genelde bim de satılıyor.
Ay bilmeden neler yiyoruz kim bilir. o_O
valla ya.
görmemek daha iyi diyorum bazen.
yoksa insan yiyecek bir şey bulamaz bu gidişle.

bilmiyorum ki yasak mı?
connex markası, genelde bim de satılıyor.

valla ya.
görmemek daha iyi diyorum bazen.
yoksa insan yiyecek bir şey bulamaz bu gidişle.
Aynen öyle. Azıcık araştırsan ekmeği bile almaz miden. o_O İnsanlar çok pislik ya. Çok midesiz. Bir çok şeye rastladım fırınlarda yada halk ekmekte olan.. Şimdi anlatıp hiç birinizin midesini kaldırmayacağım... Üreticilerde tüketicileri değil ceplerini düşünüyorlar sadece. Yani anlayacağın kendin yapacaksın her şeyi. Ne kadarını yapman mümkünse artık..:KK51:

Back