Bu kaçıncı sorunumuz bilmiyorum

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. daha öncede bu bölüme bir kaç konu açmıştım hep sorun hep sorun ve yine sorunumuz var.Ve bu sefer net bir karar vermek istiyorum

Kısa bir şekilde anlatmaya çalışıcm yardımcı olursanız sevinirim , erkek arkadaşımla telde kouşuyorduk gayet iyiydik bir kız arkadaşı buraya üniv. okumaya gelickmş ve bir sorunu olursa yardımcı olur musun falan dedi. bende tabiki dedim sonra şakayla karışık aa bn ona söyleyeyimde benii kötülemesin sana dedi. bnde ne kötülemesi nye kötlesinki dedim ya ilk çıktığımız zamanlar çk tartışıyorduk o zaman birşeyler anlatmıştım oyüzdn falan dedi. bende sordum neyse zorla söylettim dediki ilk çıktığımız zamanlar seni sevmediğimi sadece hoşlandığımı söylemiştim dedi. Bende bozuldum biraz şöyle düşündüm sevmiyorum demesine ne gerek vardı sonuçta bu kadar özelini paylaşmalı mı veya sadece hoşlanıyorum bakalım demesini beklerdim bu yüzdn bozuldum. Sonra gönlümü almaya çalıştı o zamanla bu zaman bir değil falan diye snra bn kapattım teli msjlar attı cvp vermedim. Gerçekten çok takıldı aklıma öyle demesi.Süphe duydum bir an ve sinirli bir zamanıma denk geldi msj attım ayrılmak istiyorum bn falan dedim oda hep böyle yapıyosun hep bitirmek isteyen snsin saçma bir sebeptn bitireceksn birşey demiyorum dedi. ve ayrıldık fakat ayrıldığımız hafta içinde 1-2 defa hal hatır sorma şeklinde msjlaştık o msj attı.

Neyse face şifresini biliyordum ve grdm birde ne göreyim eski kız arkadaşı eklemiş ve msj atmış orda mısın telin nye kapalı eve gitmiyo musun dye ? sonra bnde sinrlendim kıza sordum dedim bn xx in kız arkadaşıyım kimdiniz tanıyamadım msjınızı gördmde dedim. Kızda kusura bakmayın rahatsız etmm br daha dedi. neyse konuştk bn eski sevgilisi falan mısın dye sordum yk arkadaşıyım diyelim dedi.Tabi bn delirdim resmen dedim hem benle hemde o kızla mı görüştün falan erkek arkadaşıımda hayır o bu hafta msj atmıştı ve msjıa cvp yazdım sadece aldatma olduğunu nerdn çıkaryorsun falan dedi.neyse bn de u akşam erkek arkadaşıma yani aslında şuan rkek arkadaşım sayılmaz ama onla bir daha görüşmek istemediğimi no mu değişeceğimi söyledim oda nye benim yüzümdn mi falan dedi evet dedim

beni hiç dinlemiyorsun ön yargılı karar veriyorsun dedi.Neyse ben sni aldtmadım dedi hiç yalan söylemedm sana çıkarken dedi.Bnde zaten aldatmadığına inandım
sevgindn süphe duyuyorm dedim. oda yanılıyosun deedi bnde gerçekler gayet net dedim oda anladım ne yapsam inanmayacaksın falan dedi. neyse dedim tmm face şifreni ver 2 dk verdi girdm baktm o kızla olan msjlaşmaları silmiş. dedi ee noldu bende dedim ne ee noldu falan oda bşy demick misin dedi dedim görmek istediğim şeyi silmişsin dedim .neyse konuşurken dediki uykum geldi uyuyakalıp cvp yazamazsam seni kızdırmaktan korkuyorm yarın konuşalım
deedi bnde tm uyu ii geceler dedim uyudu yarım saat snra faceine grmeyi denedm bir de ne göreyim şifresini değişmiş yineee kızlaar lütfen yardım edn ne düşünüceğimi şaşırdım

bıktım bu face den yemin ederim bıktım yaa!bırak ne hali varsa gördüm bıktım bu erkeklerin aptallıklarından saçma sapan işlerinden

şifreyi niye değişsin? ona da bir kılıf uyar. bana güvenmeyi öğrendiğinde verirm der sıyrılır. evet şu da bi gerçek kadın her zmaan erkekten daha ince düşünür. erkeğin aklı bunlara harcanır. sinir oluyorum ya. eski kız arkadaşıysa o mesaj atan, eğer aralarında bişi varsa söler diede korkmuş olabilir okuyunca eski günlerim aklıma geldi:S eğer güven bittiyse her dakika kuruntu yapıp kendimi bitime bence. kapattır herşeini telefonunu sen al bigün hatta. sende ona ver. güven kazanın bi şekilde. seviyosun belli ki bizede danışmak istemişsin. en iyisini yapmışsın tarafsız birileri lazı bu tür konularda. ama sevgilinin tarafında olunucak bi durum göremedim ben cnm

off cnm çok haklısın yarın sorucm niye değiştiğini ve benle tekar birlikte olmak istiyorsan o kızla ve diğer nrml kız arkadaşlarınlada arana mesafe koy diyeceğim koyamıyorsan beni kaybedicksin diyeceğim. çok kötü bir durum hiç anlamıyorm onu ne istiyor bilmiyorum. ama şifrey hemen değişmesi aklımı karıştırdı açıkçası ya

Bu insan güvenilmez, birisi. Ve emin olki seni aldatacak potansiyelde. İlişkini tamamen kesmelisin derim ben.. Böyle birini kolay unutursun merak etme. Şimdi acı çekeceğini falan düşünüyorsun ama, bu ilişkiye devam edersen daha büyük acılar çekeceksin. Bir kere acı çek bi daha da çekme bence.

Nişanlımın msn face tüm şifrelerini biliyorum. Benimkileri o bilmiyor. İstemedim, kendisi verdi. Bende iyi dedim. Neyse 3 aydır nişanlıyız sanırım en fazla 3 defa açtım baktım, bişeyde göremedim :) o yüzden artık bakmıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…