• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kış kullanacağınız parfümler

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Evet kızlar parfüm konusunda biraz hareketlilik getirme bahanesiyle, herkes bu başlığa bu kış mevsimi için ayırdığı parfümleri yazabilir... İlk ben yazayım;

1. Jean Paul Gaultier Classique Edp
2. Christian Dior Hypnotic Poison Edt
3. Lolita Lempicka edp( hedefim bu kış bitirmek )
4. Dp lolita lift
5. Britney Spears Midnight Fantasy
6.Christian Dior Pure Poison Edp
7. Chopard Casmir
8. Aquolina Pink Sugar

Son düzenleme:
Henüz aldığım parfümü yazayım tatlım. Cevahir Debenhamsta 400 tl üzeri Armani parfümlerde %20 indirim vardı ve uzun süredir almak istediğim Armani Si Intense'ime sonunda kavuştum :) müthiş bi koku tavsiye ederim ;)

Henüz aldığım parfümü yazayım tatlım. Cevahir Debenhamsta 400 tl üzeri Armani parfümlerde %20 indirim vardı ve uzun süredir almak istediğim Armani Si Intense'ime sonunda kavuştum :) müthiş bi koku tavsiye ederim :KK66:
Hazır öğle arasındayken gidip bir kaç parfüm denedim; la vie est belle,manifesto,modern muse ve armani si intense. En çok Armani'yi beğendim,süpermiş.Belki elimdeki parfüm bitince bunu alabilirim:KK16:

Ben bu kış D&G Pour Femme kullanacağım,bu aydan başladım kullanmaya aslında ama tatlı bir koku olduğu için çok çok az sıkıyorum.50cc nin yarısını anca bitirebildim geçen kış :)

Yılbaşında da bir tane alacağım ama henüz kararsızım.
Ya beni bazen iten bazen de hipnotize eden Hynotic Poison alacağım ya da bugün keşfettiğim Armani Si 'yi alacağım. Sürpriz olacak yani, listemi kalabalık yapıp seçim yapmak istiyorum,forumda fink atıyorum ama henüz listede 2 parfüm var :D İnş. yorumlar gelir de ben de yararlanırım

yeni çıkan kokular arasında bencede bir armani si güzel zaten :))
ben kışında yazında sadece 212 sexy kullanıcam anlamadığım bişekilde kapıldım bu parfüme kışın orjinalini alıcam ama yılbaşı indirimi oluyor parfümlerde çok makul fiyatlara düşüyor ozaman alıcam kafaya koydum :anneadayı::KK200:

ben kışında yazında sadece 212 sexy kullanıcam anlamadığım bişekilde kapıldım bu parfüme kışın orjinalini alıcam ama yılbaşı indirimi oluyor parfümlerde çok makul fiyatlara düşüyor ozaman alıcam kafaya koydum :anneadayı::KK200:
Canım kesinlikle yılbaşında al,biz eşimle yılbaşında aldık 2 parfüm.Toplamda 500-550 TL gibi bir şeydi. Pahalı olanın yarısını ödedik öyle bir kampanya vardı.Toplamda 400 küsüre denk geldi(Hatta 400 liralık kozmetik alışverişi yapana da kıyafette indirim çeki vardı (200 liraydı sanırım) Bu sene de muhtemelen öyle kampanyalar olur takip etmek lazım

Henüz aldığım parfümü yazayım tatlım. Cevahir Debenhamsta 400 tl üzeri Armani parfümlerde %20 indirim vardı ve uzun süredir almak istediğim Armani Si Intense'ime sonunda kavuştum :) müthiş bi koku tavsiye ederim :KK66:
Seni ikidir alıntılayıp taciz ediyorum :D Kalıcılığı nasıl bu parfümün acaba,çok beğendim koluma yapıştım resmen :D

Canım kesinlikle yılbaşında al,biz eşimle yılbaşında aldık 2 parfüm.Toplamda 500-550 TL gibi bir şeydi. Pahalı olanın yarısını ödedik öyle bir kampanya vardı.Toplamda 400 küsüre denk geldi(Hatta 400 liralık kozmetik alışverişi yapana da kıyafette indirim çeki vardı (200 liraydı sanırım) Bu sene de muhtemelen öyle kampanyalar olur takip etmek lazım
aynen kuzum yaa geçen sene yılbaşı indiriminden burberry the beat almıştım :)) ama boynerde 212 sexy parfüm 30 ml 69 tlydi :)) 60 ml 189 tly di :) şimdi mudavimi oldum ya bu parfümün diyorum ki kendi kendime keşke ordan 2 tane 212 sexy 30 ml parfüm alsaymışım 60 ml parfüm 140 tl ye gelmiş oluyor böylelikle daha hesaplı oluyor :)) bakalım bu sene yılbaşında ne gibi fırsatlar olucak takip ediyorum ben sürekli :))

Chopard wish
Dp lolita lift
Lancome la vie estbelle
Narciso Rodriguez for her ( pembe olanı )
Burberry classic
Carolina Herrera 212sexy

Bunları kullanıcam.. La vie ve Narciso zaten var olan parfümlerim onları bitirmeye çalışacağım.. wish ve 212 sexy i bu kış için kendime alacağım. Maaşımı bir alayımda :)
Burberry classic zaten her daim kullandığım alternatif parfümüm . Şişesi bittikçe mutluka alırım..

Ben bu kış D&G Pour Femme kullanacağım,bu aydan başladım kullanmaya aslında ama tatlı bir koku olduğu için çok çok az sıkıyorum.50cc nin yarısını anca bitirebildim geçen kış :)

Yılbaşında da bir tane alacağım ama henüz kararsızım.
Ya beni bazen iten bazen de hipnotize eden Hynotic Poison alacağım ya da bugün keşfettiğim Armani Si 'yi alacağım. Sürpriz olacak yani, listemi kalabalık yapıp seçim yapmak istiyorum,forumda fink atıyorum ama henüz listede 2 parfüm var :KK70: İnş. yorumlar gelir de ben de yararlanırım
Hypnotic Poison Edt öneririm şiddetlee. Cook güzel ve yumuşak.

Hazır öğle arasındayken gidip bir kaç parfüm denedim; la vie est belle,manifesto,modern muse ve armani si intense. En çok Armani'yi beğendim,süpermiş.Belki elimdeki parfüm bitince bunu alabilirim:KK16:
Aynen cnm, bahsettiğim gibi ben de henüz Armani Si Intense aldım ve bayıldııım!!! Şiddetle tavsiye ediyorum :)

Cnm Cevahir Debenhams'ta indirim vardı Armani parfümlerde, 100 ml Si Intense'i 328 TL'ye aldım. Bilgine.. ;)

Yılbaşında zaten her yer indirime giriyo, Sephora genelde indirim konusunda iyi :)
Benimde aklımda şuan ilk sırada sephora var canım :) sevil di tekin acardı boynerdi derken sıralamam bu şekilde :)) bakalım sıkı takipdeyim avm lerde çalışan arkadaşlarımada söyledim indirim başlar başlamaz bana haber edin diye :D kalmıyo sonra hiç biyerde valla :KK48:

Benimde aklımda şuan ilk sırada sephora var canım :) sevil di tekin acardı boynerdi derken sıralamam bu şekilde :)) bakalım sıkı takipdeyim avm lerde çalışan arkadaşlarımada söyledim indirim başlar başlamaz bana haber edin diye :KK70: kalmıyo sonra hiç biyerde valla :KK48:
Doğrudur cnm :) ben de olur ki bi yerde denk gelirsem 212 sexy indirime girmiş (marka bazlı indirimler olabiliyor bazı yerlerde) haber veririm cnm:)

Back
X