Bu işler hep mi böyle 😔

Hiç muhatap olma canını da sıkma ama üç yıl ama üç ay bilemeyiz sonunda kurtulacaksin bu adamdan
Keşke bı sevgili falan bulsa da seninle uğraşacak vakti olmasa

Hiç muhatap olma canını da sıkma ama üç yıl ama üç ay bilemeyiz sonunda kurtulacaksin bu adamdan
Keşke bı sevgili falan bulsa da seninle uğraşacak vakti olmasa
Kimseleri bulamasın

insanın karakteri ayrılırken ortaya çıkar.

Yaşadığınız şeylere üzüldüm

Umarım daha da fazlası olmadan hayırlısıyla ayrılırsınız.

Katılıyorum son cümlelerinize. Bnmde çekişmeli davam var kendimi geçtim Bi kuruş alamasam bile çocuklarım için uğraşıcam oda uğraşsın dursun.

Katılıyorum son cümlelerinize. Bnmde çekişmeli davam var kendimi geçtim Bi kuruş alamasam bile çocuklarım için uğraşıcam oda uğraşsın dursun.
Aynen öyle sürünsün karaktersiz yaratıklar. Ya her gün iş yerine bir tebligat geliyor. Yine birtane geldi yemin ederim sıkıntıyı gectim ben olayı kapatmaya çalıştıkça rezillik alıp başını gidiyor

Avukatla ilişkiyi kestiniz mi ? normalde ona gider de

Ne tebligatı geliyor sürekli?
Ya bizim ortak bir ev vardı s...siz ben verdiğim halde ödemedi kredileri ev icraya düştü. Tabi ben bunların hepsini tesadüf öğrendim. Onunla ilgili, onun çektiği krediyle ilgili geldi. Nedir anlamıyorum ki. Onun kredisi niye bana geldi

Kefil mi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…