Bu isirik ne isirigi? (Resimli)

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.803
12.261
363
Arkadaslar merhabalar iki gundur uyuyamiyorum. Gece yatarken bir seyler isiriyor beni. Tahtakurusu olabilir diye yatagimi komple ilacladim (yatagim tahtadan). Silteyi de oyle ama galiba gecmedi. Affiniza siginarak buraya bocek isiriklarinin fotografini yuklemek istiyorum belki taniyan ve cozum oneren olur. Korkum uyuz gibi bisey olmasi yani zor gececek tedavi gerektirecek bisey olmasi malum evden cikamiyoruz. Kasintidan olecegim. Fikir verecek olanlara simdiden cok tesekkurler.

Eklentiler

• IMG_20200406_232137.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 742
  • IMG_20200406_232117.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 477
Alerji de olur kurdeşen de olur pire de olur ....
Var mı kasikta belde göğüs koltuk altı bölgesinde

Alerji de olur kurdeşen de olur pire de olur ....
Var mı kasikta belde göğüs koltuk altı bölgesinde

Ay demeyin koltukaltimda ve kasikta yok sirt ust bacaklar Karin gogus. Gunduzleri kasinmiyor yataga yatagim and basliyor yattigim yatagi degistirdim biraz azaldi gibi ama yine de kasiniyorum

Uyuz ,bu aralar yaygınmış bildiğim kadarıyla(bir arkadaşım da bir hafta önce olduğunu söyledi) sık kaşıntı oluyor mu? Ve belirli bölgelerde çıkar bildiğim kadarıyla karın, sırt, bacak , kol ve eller de...

Eğer benim sehirdeysen yeni cins sivrisinekler çıkmış kocaman bişi geçende çocuğumun kulağını o ısırdı heralde kulagii çok kötü kızardı şişti.gecti sonra

Ay demeyin koltukaltimda ve kasikta yok sirt ust bacaklar Karin gogus. Gunduzleri kasinmiyor yataga yatagim and basliyor yattigim yatagi degistirdim biraz azaldi gibi ama yine de kasiniyorum
Benim 2 yıl önce başıma geldi o pire laneti çıldırdım en son
Kasigimda belimde bacagimda bileklerimde çıkmıştı dışarıdan aldığım bi urun sayesinde eve (yün yorgana) dadanmıştı...
Eğer çok sorunsa önlemini alarak hastaneye görün

Sizi korkutmak istemem ama uyuza benzettim cizgi seklinde yollari ve nokta seklinde uclari var dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…