bu işin sonu ne olacak :(

edagzm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
6
0
16
İzmir
merhaba arkadaslar .bundan 6 ay once 3 yıllık ılıskım bıttı .ıkımızde evlılıgı cok ıstedık ama onun maddı ımkanları hıc yoktu .ailesı ise maddi imkanlardan dolayı dugun dernege karısamayız dedıler baska bırsey demedıler .bız ıyıce gerılmıstık .tartısmalarımızın dozajı iyice artmıstı .hem maddı ımkanlardan dolayı evlenemıyor olmamız ,hem de yaptıgı hatalardan dolayı gün gectıkce herşey kotuye gidiyordu .

ve o gun geldı çattı .onun yaptıgı hatadan dolayı çok şiddetli bir tartısma sonucu ayrıldık .ayrılıktan 1 ay sonra mesaj attı ,oyle doluydum kı hıc bırsey yazmadım .o mesajdan 2 ay sonra yıne mesaj attı .pişmanlık sozlerı ıcerıyordu .uzun uzun mesajlasmalarımızın sonucu bana hayatımda bırının olup olmadıgını sormustu .ben de olmadıgını kafamı dınledıgımı soyledım .o da bana " beni biraz bekler mısın ? işimi toparlamaya çalısıyorum karşına farklı cıkmak ıstıyorum ,sevgılı olarak degılde direk evlenelım ıstıyorum "demıstı .ben de beklerım beklemem demeye kalmadı,face de kızın tekının fotolarını begendıgını gorunce tartısmaya basladık ve bana ; "herkes yoluna baksın bundan sonra "dedi .o gun sabaha kadar agladım sürekli aynı sarkıyı dınleyerek "yaşar beni koyup gitme " parçasıyla ... ve ogun kendıme yemin ettım bır daha aglamayacagıma,onunda dedıgı gıbı yoluma bakacagıma .zira o zaten yoluna bakıyordu .facede kızlara yazılıyordu ,hatta arkadasım bır kızla el ele gordugunu bıle soylemıstı .ılk basta ınanmamıstım ama eskı sevgılımın o gun kı facede yaptıgı durum bıldırımle ve arkadasımın gordugu semtın cafenın adı tutunca dogru oldugu cıkmıstı ortaya :/

neyse bu kadar ayrıntıya gırmıyım .o gunden sonra ben de yoluma bakma kararı aldım .aşktan meşkten gecmıstım zaten .sonra biriyle tanıstım .herhangi bır ılgım yoktu ama aklı basında bır adamdı .denemeye deger dedım .sevıyelı bır sekılde gorusmeye basladık .bız gorusmeye baslayınca eskı sevgılım dün sagolsun yıne hortladı tum benliğimi alıp goturdu .ıcımde olan gızlı yaram tekrar kanamaya basladı bana once bir sarkı sozu attı .ılk basta tersledım .ama oyle guzel seyler soyledı kı ben tabı yıne karşı koyamadım ve ben de yazmaya basladım .

uzun uzun mesajlastık bana oyle guzel seyler soyledı kı ; "hala beni unutamadıgını ,benı unutmak ıcın baskalarını tanımaya calıstıgını kendını zorladıgını ama olmadıgını,baskalarının yanında kendını emanet gıbı gordugunu yapamadıgını ,hala odasında kokum sındıgını soyleyıp uyuyamadıgını ,salonda uyudugunda da yemek masasında kahvaltı ettıgımı gorup cıldırdıgını ,pcde kı fotolarımıza elını surmeye cesaret edemedıgını ,son duragım oldugunu ben olmazsam kımsenın olmayacagını ve bunu aılesınınde bıldıgını ,hatta aılesının halıne uzulup "oglum madem unutamıyor cok sevıyorsun ,cok calıs paranı kazan yaza gıdelım ısteyelım ben senın mutlulugunu ısterım "dedıgını ,benım ıcın annesıne X'e gec kalırsam bılesınız kı bır daha evlılık hayatım olmaz benım "dedıgını soyledı .o kadar guzel seyler yazdı kı mutluluktan ucuyordum resmen .

bu kadar ayrıntıdan bizene neden uzattın dıyebılırsınız elbette .ama onuda acıklayayım .bu kadar guzel seyler yazıpda cumleyı soyle bır cumleyle baglaması benı oyle yaraladı kı ..cumle aynen şu ; "bizim aslında parasızlıktan baska hıc bır sorunumuz yoktu .para yuzunden ayrı gayrı kalmayı konduramıyorum dayanamıyorum .ama sana bunu yapamam .suan bu mesajları atmamın sebebı bırseyıme guvendıgımden degıl .sadece unutmadıgımı ,aşkının ben de baki kalacagını bılmenı ısterım "dedı .resmen beynımden vuruldum arkadaslar .ben de senın amacın ne sen ne yapmaya calısıyorsun dedıgım de verdıgı yanıt ; "ozur dılerım sadece unutmadıgımı soylemek ıstedım bır amacım yok .haddımı astım yıne kusuruma bakma "dedı

arkadaslar bır oncekı mesajları ıle son mesajı ne kadar da kopuk bırbırınden .benı bır kez daha yaraladı .bırkez daha gızledıgım yaramı kanattı .tam da hayatıma yön vermısken iş güç koşusturma deyıp yoluma bakmısken yıne aklımı basımı aldı gıttı . yıne gozum ondan baskasını gormuyor .denemeye deger dedıgım cocuga da olmayacagını aklımın baskasında oldugunu soyleyıp bıtırdım .

ne olacak boyle bılmıyorum .aklım beynım resmen durdu .hayatım şekıl almıyor .hayatım hep aynı sanıyede resmen takılıp kaldı .tam şekıllenıyor hayatım derken yıne bır mesajla darmadagın oluyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var .lutfen fıkırlerınızı esırgemeyın benden .bu ısın sonu ne olacak sızce ? sız neler dusunuyorsunuz amac nedır ? uzun oldu kusura bakmayın .okuyup yorum yapan arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım .

ya yalancı yada dengesiz biri. Yani aklı bi gidip bi gelen, gunu gunune uymayan. bence iyikide ayrılmışsın. Erkek dedigin ayrıldımı bitirecek
tv de cıkan ve ya benim ya topragın diyenler bence hicbiri erkek degil. Hepsi yalancının dikalası, seven, aşkından deli olan insan asla size
zarar vermez, veremez,bunu dusunmez bile. Siz onu aldatsanız en kötü ihtimalle icindekini döküp ayrılır gecmişde olanların anısına. Ama
nedense son derece gaza gelen namus düşkünü bir toplumuz, arkadaş ve ailelerin gazı ile hicde istemedigimiz şeyler yapıyoruz.

beni biraz bekler misin dedikten sonra başka kızlara yazılmalar, son durağımsın demeler...

diğer kızlar bunu istemedi de ondan mı son durağı sen olacaksın acaba?

bi dediği de bi dediğini tutmuyor ki

sabaha kadar beni koyup gitme dinlersen, aslında var olmayan duygusal, romantik hayallere inanırsın.

mantığınla hareket etmeye çalış

allahaskına seven erkek parasızda olsa bırakmaz baska kızlarla sızı unutmayada calısmaz.dalga gecıyor resmen.bosuna pembe hayallere dalıp aklınızda ona bahaneler uretmeyın derım ben.canı sıkıldıkca egosunu sızle tatmın edıyor ne dengesız bırıymıs bu boyle.kendınıze sunu sorun.ben bu tur bır erkegı nasıl sevebılırım?

ben ikinci ihitimalin yanı dengesız oldugunu dusunuyorum .şöyle kı ;
aılesıyle benım hıc bır sorunum olmamasına ragmen hıc bır sekılde
bızım evlenmemızı ıstemedıler destek cıkmadılar .oglunun evlenmek
ıstedıgını bıle bıle hangı anne duyarsız kalabılır kı ? ben bır anne
yuregının dayanacagına ınanmıyorum buna .cunku annesı ogluna
hıc guvenmezdı .acaba dıyorum kı oglu hasta olabılır mı ?
oglu bır kere trafık kazası gecırmıstı benden once .tum hasarı beyınden
yemıstı .beynıne cok dıkıs fılan atılmıs .acaba o kazadan beynınde
hasar mı kaldı .hatta bunun beynınden hasar aldıgı ıcın psıkolojısının
bozuldugundan raporu bıle vardı .

acaba oglu ruh hastasıda annesı bunu bana soyleyemedı mı ?
sahsen ben bunu cıddı cıddı dusunuyorum .dalga gecmek ıcın degıl yanı
belkı ruh hastası yada beyınden hasar aldı aklı gıdıp gelıyorda olabılır

Oyun mu oynuyor seninle?
Nasıl bir dengesizliktir bu?

aynen .benım hayatımı mahfettı .ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum artık
cıddı cıddı ruh hastası oldugunu yada kafasında sorun oldugunu aklının gıdıp
geldıgını dusunuyorum .olabılır yanı var boyle ınsanlar cunku

bence senin tekrar msja karşılık vermen hata..biten birşey bitmiştir daha da düzelmez mutlaka biryerde yine patlak verir..oyüzden sen yoluna bak canım geriye dönme birdaha o yanında olmak istese geride kalmazdı sakın aldanma sahte süslü laflara erkekler bunu çok iyi beceriyo hayatına kızlarda girmiş ondan daha hayır gelmez ki mesajında da belli etmiş zaten yine yaralamış seni hiç üzlme değmez..

parasızlık falan hikaye arkadaşım bu adam gezip tozayım ama birgün evlenmeye karar verirsem bu kız nasılsa iyi güzel tanıdığım sevdiğim insan cepte dursun muhabbeti

eğerki sebep gerçekten parasızlık olsaydı derdi ki çalışalım kazanalım biriktirelim bekleyelim biribirmizden vazgeçmeyelim beraber savaşalım ,ama bu adam öyle değil yoluma bakayım eğer istersem sana döneyim

bu adam sık sık sana böyle yazıcak çünkü zaafını biliyor bu sözlerle hayatını etkileyeceğini tabir yerindeyse seni kandırabileceğini biliyor ki başarmısta ilişkini bitirmişsin

karar senin hayatın boyunca bu adam canı isterse evlenelim diyip sana gelmesini mi bekliyceksin yoksa yoluma bakayım karşıma değerimi bilen biri illaki çıkar diye mi...

maksadım seni üzmek değil ama gerçekten kızdım o adama yaptığı ne kadar ayıp aradan aylar geçmiş sen iyi kötü kendi düzenini kurmuşsun madem kendine güvenin yok neden yazıpta senin aklını karıştırıyor yine ... buna müsaade etme derim ben çünkü bi zaman sonra yine aynısını yapıcak bilesin

canım evet 3 yıllık bir ilşki kolay değil ama neticede bu ilişki bitmiş. maddiyattan dolayı bitmişse şans verilebilirdi diyemicem çünkü maddiyattan bu ilşki bitiyorsa birdahada şekil almaz... sana diyebilirdi duruumum bu şuan evlilik düşünemem ama çabalıyorum diye sende kabul ederdin olur biterdi. ama böyle olmamış sorunlar olmuş ve bitmiş. bu süre zarfında seninki bşkalryla konusmus neden ? seni unutmak için hahay saçmalığıa bak .... madem seni seviyor bukadar adam gibi işine gücüne baksın da daha fazla bekletmesin. ayrıca seninde mesajlara karsılık vermen çok yanlış olmuş... daha bu adamın kişiliği oturmamış ki sen evlilik diyorsun. 18 yasında bir ergen gibi tavırları. Ve sen buyüzden belkide senin için iyi olabilcek bir kısmetini geri yolladın.. ne oldu peki deydi mi hayır yin saçmaladı ve gitti. onun istediği de bu sadece takıntı olmuş senle olmuyor ama senin de onu unutamamnı istiyor. sende düşüyorsun buna. yoluna bak işin gücün varmış çevrende senle ilgilenende varmıŞ.

Madem bitmiş bırak geride kalsın canım
Tekrar tekrar seni üzmesine izin verme.
Para mı sadece sorun sanmıyorum, herkes ne zorluklarla evleniyor.
İşi gücü oturana kadar bekliyor, el ele verip sebat ediyor.
seninki senle bir çeşit oyun oynuyor.
Asla msjlarına cevap verme artık.
Başkalarıyla olabilecek ilişkilerini de bunun yüzünden bitirme.
Bu tip adamları sadece hayatından çıkarmakla kurtulamazsın tamamen aklındanda çıkarman gerekir.
Çıkar ki bir kaç ay sonra yeni msjlarla hayatını yine allak bullak etmesin.

Son düzenleme:

durumu oyle guzel analız etmıssın kı tebrık edıyorum .ben de aynen sızın gıbı dusunuyorum .
paranın bahane oldugundan adım gıbı emınım .zira ben para meraklısı yatlar katlar ısteyen
bır tıp hıc olmadım .ona hep dedım kı ; beraber calısır ısımızı gucumuze bakarız ,tek bır oda
kıralarız gecınıp gıderız demıstım .sonucta herkes bolluk ıcınde evlenmedı .herkes gecım sıkıntısı
cekıyor .ben bunu goze alabılıyorum ama o alamıyor .benım bır arkadasımda boyle evlendı
sevgılısının daha bır ısı bıle yokken cocuk ne yaptı ettı yaptı o dugunu .yaa o cocuk ıssızken
o dugunu yapabılıyorsa sen neden yapamıyorsun degıl mı .

bunun amacı para mara degıl .gıdıyor takılıyor bırılerıyle anlasamayınca bana gelıyor .
suslu puslu laflarla zamanımı alıp oyalıyor benı .madem bırsey yapmıcaksın daha ne dıye
arayıp kafamı karıstıyorsun kı degıl mı ama .neymıs unutmadıgını bılecemısım .yahu bunun
bana ne hayrı var kavusmadıktan sonra .ha unutmussun ha unutmamıssın banane !

cok guzel soylemıssın arkadasım aynen katılıyorum .benı unutmak ıcın baskalarıyla takılmıs mıs mıs
ben de aynen sızın gıbı guldum .benı unutmasında kı sebebı neymıs .cok mu zormusumda benı
unutmas gerekıyormus .madem bız parasızlıktan evlenemıyoruz,eee benı unutmak ıcın tanıstıgın
kızlar senden evlılık ıstemeyecek mı dost hayatımı yasayalım dıyecek .onlara hangı parayla o zaman
dyugun yapacaksın dımı .yaa fasa fıso yaa .aynen bu adam gıdıyor takılıyor uc bes kısıyle ,bakıyo
ceken yok tekrar benım aklımı kurcalıyor

sen başkasıyla görüşünce mi sevdiği aklına gelmiş sadece ego tatmini

Eğer seni gerçekten çok sevseydi her zorluğu göze alırdı.
Beni bekle dedikten sonra başka kızlarla görüşmezdi.
şuan yaptığu tek şey senin kafanı karıştırmak seni yaralamak.
Buna izin verme cnm bence. 6 aydır ayrısınız demek bak öyle yada böyle zmana geçmiş.inan onu tamamen görmesen hiç bir iletişimin olmasa ve yeni hayatına yeni biri girse inan unutursun onu. He aklına hiç gelmez demiyorum elbette gelir kolay değil tamamen unutamazsın belki yoluna devam edip yeni birini sevebilirsin inan çok içten söylüyorum bunu.

Senin şu durumda yapıcan en mantıklı şey onunla olan bütün ilişkini koparmak. Telefon numaranı değiştirmek.hatta ortak arkadaşlarınız varsa onlarla görüşmemek.kendin için bunu yapmalısın cmn.inan zaman herşeyin gerçekten ilacı..

Dengesız bırı mucadele edıp para bırıktırsın madem sevıyor ama zorada gelemıyor evlenıncede cok daha zor olucak bosver uzak dur ondan hayatına yon ver .. Evlensen nolcakkı dengesız ve sorumsuz bırının senı mutlu edebılecegıne ınanıyormusun

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama kisiligi tam oturmamis bu cocugun..ve senin icinde bitmesi hayrlisi olmus.para mevzusuna zaten kesinlikle inanmiyorum bizim imkanimiz olmasina ragmen dugun dernek olaylari bana sacma geliyor,gercekten evlenmek isteyen adam yapar bi nikah dugune falan hic gerek yok.ev konusundada borca girilir takisi var bunun taksite baglanir yavas yavas 2kisi oder.zaten evliligi dusunen adamin isi vardir herhalde,kenara 3kurusta olsa parasini atar biriktirir evlilik niyetinde olan.bu adam senin zamanini calmis,hayallerini yikmis,suandada buna devam ediyor ! Sen bunu bosver guzelim sen kendi hayatina bak..belki gercekten mutlu olabilecegin insanlarida bu cocuk yuzunden kaybetme.bi sure kafani bosalt ciksin hayatindanda kafandanda bence onu silmek istiyorsan bu saatten sonra hic bir iyi kotu mesajina geri donmemeli aramalari cevaplamamalisin.hakkinda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…