• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin içinden nasil çikarim bikmiyorum...

Hadi Siz kendinizi Acimamişsiniz Boşanmak için. Babanizin üzerine yürüyüp vurmaya kalktinda Boşcancaktiniz!!
kusura bakmayin ama yüzü sizden Bulmuş. Dövsemde sövsemde bu gitmez yerleşmiş Kafasina.
Değişceni Eşinizin Hiç Sanmam.
Cocuk için üzülen, Evela ben Eşime nasil kiyiyirorum ona üzülsün.
Alkol var, dayak var, hakaret var.
Sizi gercekten seviyorsa bir Psikolğa gitmeyi kabul etsin, öfkesini tedavi etirsin. Alkolu'de biraksin,
Ailesinde bir dur demeyi bilsin.
BUNLARI YAPCAĞINIDA HIÇ SANMIYORUM.
Gercekten Ayrilmak istiyorsaniz,
Koruma talebinde buluna bilirsiniz, Ayrica Adresse yaklaşma yaşaği, tehdit Ve haraket yasaği Taleplerinde bulundum.
Diyelimki ailenizim Adresine geldi yasakken. Hiç polemige girmeden Polisi aricaksiniz.
Kanun Karşisinda Giki Cikamicaktir. Daha Yakin bilgi için 183 Arayiniz.

Kadın cinayetleri nasıl oluyo sanıyorsunuz siz?
Bir anda cinayet olmuyo. Böyle şiddet oluyor başta sonra artıyor artıyor hooop cinayet...
Nasıl bir yol izleyerek kurtulursunuz bilmiyorum ama acilen bu adamdan boşanıp kurtulmamız lazım. Yoksa ileride çocuk da olur iyice ne yapacağınızı bilmez bir duruma gelirsiniz. Henüz hiçbir şey için geç degil, yeni evli sayılırsınız acilen kurtulun o adamdan...
Babanıza bile elini kaldıran bu hanzo herifle nasıl evlendiniz bilmiyorum...

Kadın cinayetleri nasıl oluyo sanıyorsunuz siz?
Bir anda cinayet olmuyo. Böyle şiddet oluyor başta sonra artıyor artıyor hooop cinayet...
Nasıl bir yol izleyerek kurtulursunuz bilmiyorum ama acilen bu adamdan boşanıp kurtulmamız lazım. Yoksa ileride çocuk da olur iyice ne yapacağınızı bilmez bir duruma gelirsiniz. Henüz hiçbir şey için geç degil, yeni evli sayılırsınız acilen kurtulun o adamdan...
Babanıza bile elini kaldıran bu hanzo herifle nasıl evlendiniz bilmiyorum...
Kesinlikle , Cünkü Kurban Celladina Aşik.
Ve Cellat durmaz birgün ya Öldürür ya Sakat birakir.
Cocuğuda sevgiden istediğini hiç sanmiyorum. Ele güne karşi cocugu var olsun. Onuda dövcek zülm Etcek, hatda konu Sahibine karşi tehdit olarak kulancak.

Esimle bir yillik evliyiz ne tam mutluyum diye biliyorum nede tam mutsuzum...Eşimin ailesine yakin otryoruz ilk olarak milli gorevimden bahsedeyim günlük bir saatte olsa kaynanamgile gitmek.Niye hergun gidiyorum amac ne anlamiyorum gitmedigim zamanlar çat ariyo naptin bugun niye gozukmedin ne yemek yaptin ne iş yapion bi saat telde sorgu..Herkezi ben yonetiyim benden habersiz kuş uçmasin havasi evime gelir evin her yerini gezer yatak odam dahil olmak uzere ve herseye karisir . Birazda eski kafali oldugu icin mesela biz kocamla sinemaya gitcez gitmeyin para harcamayin birikim yapin gezcez alisveris yapicaz evimize siz gitmeyin almayin eksinizi soleyin biz alalim kiramizi olar veriyo faturalarimizi onlar yatryo kocam calisiyo maaşıda iyi ama birakmiyoki adam kendi evini kendi gecindirsin e oda bundan dolayi gecim sikintisi yok bis yok günlük icip gelio bazen gece yarisi gelio bazen kavga ediyiruz şiddet görüyorum paşamin kendi ailesi iyiymiş gibi benim ailemi aşagliyo istemiyo hakarettler havada ucuşyo biyandan bi yandan anasi dur durak bilmiyo bundan dolay ister istemez surat salliyodum ve kaynanaya patladi en sonnda bu ev senin evindegil oglumun evi sen bana surat salliyamazin gelirim de guderimde karisirmda fln fln. Al evini başina cal..ben şiddet goryorum hakaretlerin biri bin para ailemi aslamasi da cabasi her gun içiyo eee suratsizsin az bile surat yapmisim dedim annemmgilin evine gittim 3 gun kaldim tekrar ikna ettlier 2.ci şans verdim ama yine ayni senaryolar icki alkol aşalama kavaga bu kez daha siddetli dövdü gozum kafam morardi çare olarak onun ailesinide cagirdim kendi ailemide gelin kendiniz görün olmuyo yürümüyo tabi babam benim o halimi gorunce direk toplan gidiyoruz dedi eşim dururmu kafasi guzel bukez babami dovmeye yurüdü saldirdi karakolluk olduk 9 gun annemgilde kaldim bukez yine ailemin kapisina geldi yalvardi agladi annemi kariştrtmiycam kendi halimizde olcaz evimi ben gecindircem seni kendi ailemde olsa kimseye muhtaç ettrmiycem fln neyse affettrdi yine inandim geldim 3.cu şansi verdim degistimi hayr şiddet azda olsa oluyo annesinin agzina bakar oldu iyice anne korkusu saldi annesi artik karismiyo gibi gozuksede nefesini ensemde hissediyorum die bilirim oglunu gazliyo akil veryo bunu anlamamak icin cocuk olmak gerekli sorsan karişmiyo artik gunluk gidip gelmiyorm 3 gunüne bir ve bu arada eşim çocuk istiyo kendi yöntemlerimle korunyorum eşimden gizli oda olmuyo cocuk die üzülyo ama ben belki yuvam kurtulur çocuk yapyim kafasinda asla olmadim olmamda ayrilmak istiyorum bukez cesaretimi kaybettim sanirim bir sene 10 sene gibi gecti benim için kaynanami sevemiyorum sanirim aslada sevemiycem kafam çok karisik bunlarin yannda eşinle hicmi iyi bisler olmadi hakkini yiyemem oldu elbet mutlu ettigi anlar da cok oldu ama herseyde unutulmuyo izi kalyo çok dolmustum iyi geldi ..şimdi önüme nasil bakarim nasil bu işi bitirim ailem zarar gormeden kimsenin basi belaya girmeden kavga çikmadan aileme nasil kavuşurum biraz cesarete ihtiyacim var sadece..
Bu insandan sakın çocuk düşünmeyin değişmez ne anası ne kendisi,sizin en büyük hatanız babanıza saldıran insanı affedip geri gelmeniz onun ailesi kiymetlide senin ki değil mi ,ailen kabul etmiş destek olmuş niye şiddet hakaret eden adamı affediyorsunuz çocukta yok kurtulsaniz ya adamdan yazık etmeyin gencliginize

Hiç düzeleceğini zannetmiyorum. Bence yol yakınken ayrıl kendine yazık etme. Çocuk olsa daha beter olmayacağı ne malum ki

Dayak yeöişsin ve hala mutsuz muyum mutlu muyum bilmiyorsun demişsin. Kardeşim sen sokak ortasında vurulmayı mı bekliyorsun? Gün geçtikçe kötüye gider iyiye gitmez. Çoluk Çoluk olmadan yol yakınken dön. Böyle dayakla mutlu olunur mu?

Back
X