• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu is olur mu?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Bi suredir is yeri acmak istiyodum kizlar ama is buldumsa dukkan bulamadim dukkan bulduysam yapcak is bulamadim.
Carsida kucuk bi dukkan gordum bugün. Kirasi 1200 lira. Buyuk dukkanlarinki 3 den 5 den asagi olmuyo bizim burda.
Kirasi cok uygun geldi. Cok kucuk oldugu icin sadece satis yapilabilir. Evde yemekleri yapip orda ısıtıp plastik yemek kaplarina (tek kullanimlik olanlara) koyup satma fikri geldi aklima. Cevresinde fazlaca esnaf var. Masa en fazla iki tane koyabilirim. O yuzden siparis uzerine götürülür is yerlerine diye düşündüm.
Mesela 3 cesit yemek 5 -6 lira dan olsa sizce yürür mu bu iş?
Malum fastfood yemekten gına geldi herkese, ev yemekleri isi olur mu bu fikir verin kizlar?

Ev yapımı hamur işi de koyarsanız olur çünkü masa koyamayacaksınız, gelip geçenin gözü ayaküstü atıştırmalık da arar. Ya da esnaf çayın yanına bişeyler ister

olur neden olmasın ama kurabiyeydi çörekti vs de koyarsan on numara olur. hatta özel günler için siparişte alablrsn

Ay nasil hevesleniyorum boyle olumlu yorumlar okuyunca :)))
Borek aklima gelmisti ama gozlemede guzel fikir kurabiyelerde (:

Esnaf varsa elbette, ama etrafa iyi bakın yakınlarda var mı ev yemekleri satan yer vs.
Fiyatı da uygun tutarsanız, hatta 1 aylık yemek alımı yapacak olana daha uygun fiyat verirsiniz, karşılığında fiş verebilirsiniz.
Elbette aylık bir yemek listesi hazırlamanız lazım önceden.
Yemeklerinizin lezzetli olduğunu düşünerek yazıyorum.
Dilerim yolunda gider.

Canım izmir de yaşıyorum ben. Bizim sokakta bir bayan aynı senin gibi bir yer açtı 3 ay oluyor. Sabahları da yumurta Boyoz gözleme peynir falan oluyor. Pilav kurufasulye hemen her gün oluyor. İnan ise giderken ondan alıyorum evde börek yapıp minik kutulara hazırlıyor çok ta titiz. Benim şirinem bile ondan börek almaya iniyor bakicisiyla☺hepimiz onu çok kabullendik senin de Şansın Bahtı n işlerin çok ugurluolsun insallah☺

Yemek her zaman satar. Hele bir de malzemeleri kaliteli ve temiz yemek yaparsaniz naminiz alir yurur. Malum bu zamanda temiz yemek zor. Zaten yaglari falan da bir tuhaf kullaniyorlar. Allah yardimciniz olsun.

Konularimin tasinmasina sinir oluyorum. Benim icin bu konu dert. Acmis olsam isi haklisiniz ama henüz ortada hic bisey yok.

Back