bu iş nasıl olur?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
kızlar fikirleriniz önemli..
benim yaşadığım şehirde çok fazla otel var. turistik bi yer.
oteller soyulmuş ve doğranmış patates pazarlamayı düşünüyorum ama emin olmadım.
sizce nasıl olur?
otellerin buna ihtiyacı var mıdır?
bi fikriniz var mı?

belki bir otele gidip konusmalisiniz.
cogu otel marketlerde satilan superfresh filan oluyor ya, o donmus patatesleri kullaniyor.
bunun tek sebebi ucuz olmasi degil, ev patatesine gore daha hafif citir gibi olmasi sanirim.
Ama sadece tahminen konusuyorum. bence en iyi fikiri size otel satin alimcisi verir.
hem hedefledikleri fiyatlari da ogrenmis olursunuz.

ihtiyaç vardır tabii.

ama bence bunu düşünüp uygulamaya geçmiş olan da vardır kesin.
işe girişmeden önce bir araştırın.
çünkü çok büyük marketlerin, gıda zincirlerinin otellere çok büyük iskontolar yaptığını biliyorum.

hayırlısı olsun.

şuan otele gitme imkanım yok telefonlada ciddiye almazlar diye düşündüm. burdan bilgi çıkmazsa en yakın zamanda görüşmeye giderim inşallah

uygulayan varmıdır bilmiyorum daha önce hiç duymadım bu işi yapan.

otele gitmeden olmaz. siz in misiniz cin misiniz hesabı insanlar sizi kanlı canlı görmek isterler. hatta giderken yanınızda numune götürmelisiniz. malum alacakları malı da görmek isterler :))

şansınız bol olsun inşallah :))

Yoktur. Zaten otellere ihaleyle giren dondurulmuş gıda firmaları var. Siz onlarla rekabet edemezsiniz. Küçük oteller, butik oteller bile toptan alıyor.
Dondurulmuş patatesin 2.5 kilosu markette bile 3 lira. Toptan alınca kim bilir ne kadar ucuza geliyordur. Hiç girmeyin bile o işe.

Bir de firmalar büyük markalarla haşır neşir olmak ister
Çünkü bi problem çıktığında değişimdir, yapılacak işlemler tıkır tıkır yürür.
Ayrıca o donmuş patatesler çok daha çıtır oluyor evde tutturamıyoruz uğraşsakta aynısını
Bir de toptan alma muhabbeti var senin vereceğin paraya onlar 4 5 katını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…