Merhaba Kızlar !
20 aylık evliyim.Çalışan bi bayanım.Kaynanam ve eltilerle altlı üstlü oturuyoruz.2 tane eltim var bi tanesi benden 15 ay sonra evlendi ve kaynanamla oturuyolar.kayınpederim ben evlendikten 1 hafta sonra vefat etti.Kaynanam 55 yaşında.Neyse tanıtma faslını geçelim.Kaynanamın yaptıklarının bi kısmını diğer konumda da anlatmıştım.Gelelim dün ki olaya.Kaynanam 55 yaşında olmasına rağmen sürekli ölmek isteyen allahdan sürekli ölümü isteyen hayattan hiçbir beklentisi kalmamış son derece psikopat ve dengesiz bi tip.Tek işi çocuklarımı nasıl mutsuz ederim.Nasıl huzursuz ederim diye akşama kadar düşünen bi şahsiyet.Şunu da sölemeden edemicem hiç bir meşgalesi yok.oturduğumuz yer hep akraba ama ne bi komşu bilir ne bir akraba akşama kadar evdedir.hep herkes bana gelsin der gelmeyenlerden küser ama kendisi sokağa adım atmaz.Biz çıktığımızda da 1 hafta trip atar.Her akşam işten geldiğim zaman önce yukarı kaynanama çıkıyorum 15 dk görünüp evime iniyorum.Dün de bu gelenek haline gelmiş vafizemi yerine getirmek için yukarı çıktım.Kaynanamın gözleri şişmişti.Noldu dedim Göz bu şişmiş napıyım dedi.Bende bşy demedm SOnra yanında oturan kaynım işten geldi annesinin gözünü görünce panik oldu hemen hastaneye gidicez bu göz normal değil dedi.Kaynanam her zamanki gibi tersledi.Bşym yok git yanımdan diyerek.Neyse diğer kaynımda gelmesiyle doktora götürdüler.Eşim eve 8,3 - 9 civarı gelir.O geldiğinde henüz hastaneden gelmemişlerdi.Yemeğimizi falan yedik eşimde çok fena grip ona çay falan hazırladım.Neyse bunlar geldiler.Biz hemen yukarı çıktık.Eşim nolmuş ne dedi doktor dedi.Kaynımda cvpladı.Meğersem kaynanam tansiyon ilaçlarını içmemiş her zamanki gibi ağıt yakığ kendi kendini mahvettiği gibi ogünde kendini hırpalayınca tansiyon gözüne vurmuş.(Allahdan felç falan olmadı)Doktor Kaynanamın psikolojisinin bozuk olduğunu anladığı için psikoloğa götürmeniz lazım demiş.Eşim baya bi sinirlendi annesiyle konuştu.Senin canına kastanı mı var ne derdin var da içmiyosun başka bi yerine vursaydı napcaktın.Ölmeyi niye bu kdr çok istiyosun kendinii düşünmüyosan çocuklarını düşün.Böle baya baya konuştu sonra kaynanam ellerini açtı sua etti allahım canımı al elden ayaktan koymadan diye.Eşimde fıttırdı Annen kadar olamıyosun kadın 90 yaşında şuan hacda ve ilaçlarını aksatmadan içiyo senin derdin ne ki sen kendine dikkat etmiyosun.Geçen bayram üzeri de aynısını yaptı hastayım dedi bayram bitene kadar yatağını toplatmadı gelen giden oldu yanına uyuma numarası yaptı o yataktan çıkmadı.Heralde amacı bu bayramda aynısını yapmak.Hem bizi huzursuz ediyo hem kendini.Neden böyle yapıyo kimse anlamış değil.Anlayanınız varsa bana anlatsın artık nasıl davrancağımızı şaşırdık.