Bu İntihar Değil de Ne ???

Evlendikten sonra 7 ay çalışmadım resmen ona benzedim.Psikolojim alt üst olmuştu çünkü yanlızdı diye hep yanına çıkıyodum akşama kdr orda oturuyodum.İşe başladım rahatladım.Kendime geldim.Şimdi akşamdan akşama 15 dk görüyorum onda da ztn oturur tv izler inerim evime.Normal de de muhabbet eden konuşan bi tip olmadığı için.Nerdeyse ses tonunu unutcam :26: Benm tek duam yanındaki eltime allah sabır versin.[/QUOTE]

amin canım inş. o da ayrı eve çıksa kurtarsa kendini keşke. eltiniz ev hanımı mı eğer öyleyse ona da acil iş bulun derim:)

amin canım inş. o da ayrı eve çıksa kurtarsa kendini keşke. eltiniz ev hanımı mı eğer öyleyse ona da acil iş bulun derim:)

Ayrı eve çıkama gibi bi lüksü yok çünkü kaynanam tek kalamaz o itiraz etse ben bakmıcam dese ya bnm evime gelcek ya da diğer eltime gitcek.Ama diğer eltim onun yüzünden kocasıyla kaç kere boşanma noktasına geldi dayak yedi.O yüzden kaynanam onların huzurunun bozulmasından çok korkar.Onlara gitmez tek gelceği yer yine bnm yanım.Kabak bnm başıma patlar yani.O yüzden tek duam allah eltime sabır ve dayanma gücü versin.Çünkü o pes ederse ben sanmıyorum o kadınla bi ömür aynı evde yaşayim.Eltim ev hanımı çalışmak istiyo ama kocası izin vermiyo.Annesi tek kalmasın diye yanına gardiyan olarak diktiler.

Kayınvalideniz depresyon yaşıyor.Evet size zor ama kendisi içinde zor bir durum bu.

Uzman desteği için zorlayın ve mutlaka götürün.

canım arkadaşım öncelikle söylemek isterim ki, yaşadıklarını az çok biliyorum... benzer bir durumda benim başımda olabilen şeyler. yorumunu okurken, anladımki kayınvaliden kendini çok yalnız hissediyor. çaresizlik almış gibi düşüncelerini. eşinin ölümü ise + olmuş dertlerine. onu ilk gördüğümde yüzü qülen hanım bu hale nasıl gelebilir. bence onun istediklerini yapmaya çalışın, ne derse doğru tamam sen bilirsin demek daha doğru... içinizde hanginizin sözü daha baskınsa, annenizle konuşup bir psikolok yardımı alması için ikna etmeniz qerekir. yada kendiniz konuşmayı bi deneseniz arkadaş gibi olmayı mesela. hakkınızda hayırlı olsun canım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…