- 14 Aralık 2017
- 278
- 493
- Konu Sahibi Gelgidelimm
Kızım 4 yaşında dişlerinde çürükler vardı dolgu için üniversite hastanesinden randevu aldık.2 ay sonraya verdiler..Randevu gününden 1 hafta önce bir dişi abse yaptı doktora götürdüm antibiotik verdi henüz şişkinliği inmeden randevu günü geldi ve gittik doktor rontgen falan çekmeden herhangi bir uyuşturma işi olmadan kanal tedavisine başladı..Baktim kizim sesini çıkarmadan duruyor ama gözler dolu dolu..Neyse bitti dedi bizi çağırdı 15 gün sonra tekrar gelin 2.seansı olacak dedi.Ve biz iki gündür hastane de saatlerimizi geçiriyoruz kızımı ikna etmek için korkuyorum diye izin vermiyor..Aldık ordan çıktık özel polikliniğe oda durmuyorsa anestezi verilerek diye cümleye başladı gerisini dinlemedim bile ordan da ciktik geldik eve ve bu gece 5 e kadr ara ara uyandı dışım ağrıyor diye..Sabah evde tamam dedi gittik orta yine vazgeçti Sonra geri özele gittik orda röntgen bile cektirmedi simdi ara ara ağrıları olacak biliyorum
Ama asıl sorum ise doktor 'dişinol' diye bir damla verdi ağrı aninda rahatlatsin diye ama internetten araştırdım hiç iyi şeyler okumuyorum sizce ne yapmalıyım? Doktor sonuçta deyip guvenmelimiyim ? Bu ilaci cocuguna kullanan var mi?
Ama asıl sorum ise doktor 'dişinol' diye bir damla verdi ağrı aninda rahatlatsin diye ama internetten araştırdım hiç iyi şeyler okumuyorum sizce ne yapmalıyım? Doktor sonuçta deyip guvenmelimiyim ? Bu ilaci cocuguna kullanan var mi?