- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
2-3 ay korunma en fazla 6 ay ara veriliyor zaten normal bu. Doktorunuzu dinleyin nezaman içmeniz gerekiyorsa başlayın doktorunuzun dediğinden çıkmayın. Benim arkadaşımın 4 düşüğü oldu. Hiç bir zaman doktorunu dinlemedi ve aynı ilacı kullandı sürekli kan pıhtılaşması yüzünden düşüğü oldu. Hiç bir zaman 2-3ay beklemedi her düşük sonrası pat diye hamile kalmaya çalıştı oluyordu da ama düşükle sonuçlanıyordu burda kimseyle bedeninizi karşılaştırmayın sakın. Hele ki böyle durumlarda ..İki ay korunma verdikten sonra bu ilacı verdi erken mi başlanması gerekir bu ilaca
Vücut dinlenlenirken bir yandan acaba iki sonra ki gebelik vücut için hazırlık mi oluyor
Öyle inşallah2-3 ay korunma en fazla 6 ay ara veriliyor zaten normal bu. Doktorunuzu dinleyin nezaman içmeniz gerekiyorsa başlayın doktorunuzun dediğinden çıkmayın. Benim arkadaşımın 4 düşüğü oldu. Hiç bir zaman doktorunu dinlemedi ve aynı ilacı kullandı sürekli kan pıhtılaşması yüzünden düşüğü oldu. Hiç bir zaman 2-3ay beklemedi her düşük sonrası pat diye hamile kalmaya çalıştı oluyordu da ama düşükle sonuçlanıyordu burda kimseyle bedeninizi karşılaştırmayın sakın. Hele ki böyle durumlarda ..
Yok doktor direk bunu verdi bir vitamin verdi kan pıhtılaşma dan olur vitamin eksikliğinden olur dedi düşükGenetik testler ve pıhtılasma testleri yapılmadı mı?
Başka doktora gidin mutlaka da bu testlwri yaptırın. Bende pıhtılaşma varmış hem iğne hem bundan kullandım. Belki de tek bu yetmez size de.Yok doktor direk bunu verdi bir vitamin verdi kan pıhtılaşma dan olur vitamin eksikliğinden olur dedi düşük
Wallaha onu Allah bilir geri çekilme bir korunma değildir zaten. Yıl oldu 2024Öyle inşallah
Geri çekilme yoluyla bende korurunur sandım meğersem öyle değilmiş eşimle iki kere yaşadık bunu biri aynı 3 diğeri aynı 4tü acaba sıkıntı olur mi acaba içime boşalmadı sordum yok dedi kondom alacak işte bundan sonra ama sıkıntı olur mu çok tedirgin oldum öğrendim de hala öyle üç hafta sonra test mi yapsam acaba negatif çıkar mı çıkmaz mi diye ne yapacağım bilmiyorum
İntenetten bakıyorum mesela düşükten sonra 20. Günde yumurtlama olur diyor
İlacı içiyorum ama rahim meslea direk dinlenmedi için filan sonra sıkıntı filan olur mu öyle korkuyorum daha büyük sıkıntı olur diye İnşallah artık hayırlısı ya bilmiyorumWallaha onu Allah bilir geri çekilme bir korunma değildir zaten. Yıl oldu 2024aşırı üzücü bunları bilmemek. Bilmeseniz de mantıken zaten araya bir koruma bariyer bişey sağlanmadığı için koruma değil daha çok saldım çayıra mevlam kayıra yöntemi olursa olur olmazsa yok gibi bi durum sen ilacını iç belki tutunursa bile ilaç iyi gelir belki bu Sefer öyle olmaz bilemeyiz o yüzden Allah bilir dedim. Stress yapma korunmaya çalışsın eşin en az 1-2 ay rahim dinlensin tabi
İğne söyledi hamile olmadığınız için şimdi ilaç dedi şimdi iğne sonra belki dediBaşka doktora gidin mutlaka da bu testlwri yaptırın. Bende pıhtılaşma varmış hem iğne hem bundan kullandım. Belki de tek bu yetmez size de.
Tahlillerinizibyaptırın. Kafanıza göre başlamayınİğne söyledi hamile olmadığınız için şimdi ilaç dedi şimdi iğne sonra belki dedi
Doktorun kesin senin pıhtılaşman var dedi mi ?İlacı içiyorum ama rahim meslea direk dinlenmedi için filan sonra sıkıntı filan olur mu öyle korkuyorum daha büyük sıkıntı olur diye İnşallah artık hayırlısı ya bilmiyorum
vitamin eksiğinden ve pıhtılaşmadan olur dedi düşükDoktorun kesin senin pıhtılaşman var dedi mi ?
Gülüm sen artık eşinle konuş korunmaya başlayın bişey olur olmaz şans işi nasip ama dikkate al bundan sonra kötü düşünme ilaçlarını kullan garanti de olursun zatenvitamin eksiğinden ve pıhtılaşmadan olur dedi düşük
Korunmaya başladık ama iki gün geri çekilme öyle olunca biraz tuhafım inşallah olmaz hazır değilim hiç çünküGülüm sen artık eşinle konuş korunmaya başlayın bişey olur olmaz şans işi nasip ama dikkate al bundan sonra kötü düşünme ilaçlarını kullan garanti de olursun zaten
Bu stresle olmaz zaten korkmaKorunmaya başladık ama iki gün geri çekilme öyle olunca biraz tuhafım inşallah olmaz hazır değilim hiç çünkü
Yok dahaBu stresle olmaz zaten korkmaseni öyle rahatlatayım ozaman korkma hiç bir şey olmaz sen doktorun dediklerini uygula onu düşünme şimdilik adetin geçti mi ki acaba ?