• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler bu iki saç maşasından hangisini tercih edebilirim sizce?

dilekcy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
6
0
6
İstanbul
Öncelikle herkese merhabalar...
ben 2 tane saç şekillendirici modelini beğendim ama hangisini alsam diye kararsız kaldım. biri; braun as 530 satin hair 5 airstyler saç Şekillendirici, diğeri de; PHILIPS ProCare Taraklı Saç Maşası. hangisi daha kullanışlı ve sonucunda başarılı olabilir? braun'ın fiyatı 130 tl, philips'in ise 140... yorumlarınızı bekliyorum

philipsı alırdım ben olsam

Öncelikle herkese merhabalar...
ben 2 tane saç şekillendirici modelini beğendim ama hangisini alsam diye kararsız kaldım. biri; braun as 530 satin hair 5 airstyler saç Şekillendirici, diğeri de; PHILIPS ProCare Taraklı Saç Maşası. hangisi daha kullanışlı ve sonucunda başarılı olabilir? braun'ın fiyatı 130 tl, philips'in ise 140... yorumlarınızı bekliyorum
İkiside değil
image.jpg
bir kuaför olarak bunu tavsiye ederim marka anlamında

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama açıkçası ben taraklı şeklinde istiyorum o yüzden bu modeller bana uygun gelmişti. philips çok hafif kullanımı hızlı diye biliyorum ama braun da tereddütlüyüm. braun satin hair 5 kulllanan var mı diye baktım 2 tane video buldum. kızlar baya uğraşa uğraşa yaptılar gibi geldi bana. taraklı maşa modeli olarak bildiğiniz kullanışlı, şeklini iyi verebilen tavsiye edebileceğiniz markalar ve modeller varsa çok sevinirim...

Back