Caulfield- Guru Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 8.769 1.121 373 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayallperestt #21 aynı durum malesef bende de var .onemsediğim değer verdiğim insanların laflarını sozlerıne kafamı çok takarım .kendı kendıme hep düşünürüm en kötü ihtimallerı düşünerek kafamda hep kurarım . artık o kotü ihtimallere kendimi nasıl odaklıyorsan resmen kendı kendımı hipnoze edıp ,dusundugum kotu ıhtımallerı yasamaya baslıyorum çekim yasası dedkleri şey bu olsa gerek .olumlu düşün olumlu yaşa olumsuz düşün olumsuz yaşa gibi
aynı durum malesef bende de var .onemsediğim değer verdiğim insanların laflarını sozlerıne kafamı çok takarım .kendı kendıme hep düşünürüm en kötü ihtimallerı düşünerek kafamda hep kurarım . artık o kotü ihtimallere kendimi nasıl odaklıyorsan resmen kendı kendımı hipnoze edıp ,dusundugum kotu ıhtımallerı yasamaya baslıyorum çekim yasası dedkleri şey bu olsa gerek .olumlu düşün olumlu yaşa olumsuz düşün olumsuz yaşa gibi
H hayallperestt Kimse %100 masum değildir.. Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 1.742 34 113 32 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayallperestt #22 sashamia88 .!.: aynı durum malesef bende de var .onemsediğim değer verdiğim insanların laflarını sozlerıne kafamı çok takarım .kendı kendıme hep düşünürüm en kötü ihtimallerı düşünerek kafamda hep kurarım . artık o kotü ihtimallere kendimi nasıl odaklıyorsan resmen kendı kendımı hipnoze edıp ,dusundugum kotu ıhtımallerı yasamaya baslıyorum çekim yasası dedkleri şey bu olsa gerek .olumlu düşün olumlu yaşa olumsuz düşün olumsuz yaşa gibi Genişletmek için tıkla... Aynen aynen felaket tellalı gibiyim maşallah çekim yasasıylada çok ilgileninirim severim ama uygulamaya geçemiyorum daha doğrusu kafama taktığım şeyi düşünürken aklıma gelmiyor o sırada kara yasta kara pusta oluyorum.. Son düzenleme: 1 Ekim 2012
sashamia88 .!.: aynı durum malesef bende de var .onemsediğim değer verdiğim insanların laflarını sozlerıne kafamı çok takarım .kendı kendıme hep düşünürüm en kötü ihtimallerı düşünerek kafamda hep kurarım . artık o kotü ihtimallere kendimi nasıl odaklıyorsan resmen kendı kendımı hipnoze edıp ,dusundugum kotu ıhtımallerı yasamaya baslıyorum çekim yasası dedkleri şey bu olsa gerek .olumlu düşün olumlu yaşa olumsuz düşün olumsuz yaşa gibi Genişletmek için tıkla... Aynen aynen felaket tellalı gibiyim maşallah çekim yasasıylada çok ilgileninirim severim ama uygulamaya geçemiyorum daha doğrusu kafama taktığım şeyi düşünürken aklıma gelmiyor o sırada kara yasta kara pusta oluyorum..