Bu hoş çiçekler düğmeden

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Düğmelerle bir birinden güzel çiçek süsleri yapabilirsiniz.Öncelikle birbirinden güzel düğmeler ayarlayınız daha sonra düğmenizin deliğinden geçireceğiniz teli grafon kağıdına sarıp, yine aynı kağıttan yapraklar yapmanız yeterli olacaktır. Yaptığınız çiçeklere de makaraları kullanarak saksı yapabilirsiniz.

alıntı.

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım daha önce görmüştüm ben bunlardan hatta yapmayı bile düşünmüştüm :) fırsat bulursam tabii

çok cici kesin yapıp evin bi köşesine koyacam misafirlerim elvet soracak nerden aldıgımı bende kendi yaptıgım bişeyin begelmesinde çok memnun olacam :))

çok sevimli duruyorlar. el işleri konusunda çok beceriksizim ama denemeye değer bence :)

çok qüzel deişik bişii

emeğine sağlık canım daha önce görmüştüm ben bunlardan hatta yapmayı bile düşünmüştüm :) fırsat bulursam tabii

çok cici kesin yapıp evin bi köşesine koyacam misafirlerim elvet soracak nerden aldıgımı bende kendi yaptıgım bişeyin begelmesinde çok memnun olacam :))

çok sevimli duruyorlar. el işleri konusunda çok beceriksizim ama denemeye değer bence :)

çok güzel emeğine sağlık canımyerimseniben

Teşekkürler...

çok hoşlar neler geliyo bu insanların aklına yakaydirigubbakcemile2

Bazı insanlarda doğuştan oluyor sanırım:)))

çok tatlı bunlar yerimseniben bende düğmeleri her tasarmda kullanırm =) en bileklik yaptmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…