Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Devam etmeye çalışıyorum. Ama kendimi de düzeltmem gerekiyor. Kendimi çok suçladım. Çok mu bunalttım bunları hakettim diye çok emek verdim çok şey yaşadım. O kusursuz ben kusurluymuşum gibi hissettim. Hayatımda yaşadığım en güzel hemde en kötü ilişkiydi.. hep böyle kötü değildik. Çok şey yapmıştır benim için. Ama en son yaptığı şeyler söylediği şeyler o kadar gücüne gitti ki. Hani boğazımda bi yumru gibi duruyor. Çok soğuttum belki de uzaklaştırdım. Ama bu kadarını haketmedim ben. O kadar manipüle olmuşum ki Bu siteye bunu yazmamın sebebi haklı mıydım ayrılmakta bende mi sorun onda mıydı bi sebep birşeylerin cevabını bulmaktı. Çok saçma gelebilir ama ben üzülmekten güzel anıları dşünüp özlemekten. Yaşadığımız şeyler yüzünden söylediklerimden dolayı verdiğim emeklerden çıkardığım kavgalardan bazen yaptığım yersiz kıskançlıklardan Kendimi sunmamdan her şeyden o kadar pişmanım ki. Onu sevdiğime bile pişmanım. Hakaret ederdi bazen kavgalarda bağırırdı çağırırdı hak ediyorsun derdi başkası bana bağırsın haksızda olsam sen kimsinde bağırıyorsun derdim ona bu kadar sert çıkamadım. Herkese mi böylesin dediğimde ben annemin ağzına s... Demişti en son ablamı aramışsın dediğinde bunu da söyledim yüzğme kapatmıştı annesi yanındaydı duymasın diye. Şimdi bu kadar şeyi çektim gördğm herkesten daha iyi tanıdım onu. Başkası girecek hayatına bendeki gibi davranmıycak benim ne suçum vardı neden bunlar benim başıma geldi. Benim hayatım hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak ben bunları haketmedim

Bir insan kendini nasil degersiz bir cop haline getirir biraz daha yalvarirsin adam barisir ve seni omur billah aldatmaya devam eder sen hic merak etme

Bir insan kendini nasil degersiz bir cop haline getirir biraz daha yalvarirsin adam barisir ve seni omur billah aldatmaya devam eder sen hic merak etme
Barışma falan yok 1 buçuk ay oldu ayrıldım ayrıldık. Yalvarmam seni sevmiyorum istemiyorum dediği için değildi bumları hiç söylemedi zaten. Kendimi o an çaresiz hissetmiştim suçlu hissetmiştim geçmişi açtım kavga çıkardım vs diye suçlu hissettiğim içindi. Haksızda olsam haklı da olsam özür dilerdim çünkü suçlu durumuna düşerdim. En son yanlarına gidince daha fazla dayanamadım bu durumda olmama rağmen cesaret ettim ayrıldım. Çok zordu benim için. Bazen o kadar kırıcı ki yorumlarınız. Birisi de intihar et dünya kurtulsun yazmış. Herkes aynı psikolojide aynı güçte aynı irade de olmayabiliyor. Normalde başkasına akıl verirken bu durumlarda daha mantıklı bir insanım ama kendi başıma gelince aynı mantık akıl olmayabiliyor. Kendimi de çekilmez biri gibi gördüğüm için bu ilişkimde bitmesin böyle diye saçma düşüncelere girdim hayatomda ilk defa bu kadar küçüldüm çünkü kendimi çok suçlu gördüm

Cinsel hayatınızı neden herkese duyurdunuz ?
Tamamen benim yüzümden. Annem bir şey mi yaşadınız neden ayrılmıyorsun bu kadar üzülüyorsun demesi üzerime gelmesi benim ayrılamam demem sonra ortaya çıkması. Annemin daha sonraki günlerde sinirlenip ailesini araması söylemesi. O kadar çok utandım ki daha sonra o anda anlayamadım gerçekten iyi değildim. Başka bir amacım yoktu. Pişman oldum. Ama iş işten geçmişti. İntihar bile etmeyi düşündüm. O kadar saçma bir insana dönüştüm ki ben bunu hayatta diyemezdim aileme nasıl oldu bilmiyorum olan bana oldu zaten o hayatına bakıyor rezil olan ben oldum. Bir de üstüne benimle olduğunu söyleme başkasıyla olduğunu söyle sen yandın beni de yakma ben yüzlerine bakamam demesi arkamda durur gibi yapıp vazgeçmiycez birbirimizden vs diyip oraya o kadınların yanına gitmesi psikolojik olarak öyle yıprandım ki sağlıklı düşünemedim. Benim yapacağım şeyler değildi bunlar.

Üşenmedim tüm yaziyi okudum yahu sen delimisin divanemisin bu kadar insanın gözü kararır mi hey allahim bu mahlukat adam demiyorum insan bile değil senin güzel duygularınla alay etme cesaretini nasıl bulmuş?
Yahu kardeşim yazık değil mi sana insan hiç mi kendine acımaz sen güvendin eyvallah hadi birlikte oldun kendi kararın ama ne diye millete anlatıyorsun ailesi ile niye görüşuyorsun oğulları pisliğin teki de olsa evlatları ne olursa olsun onu tutup seni atacaklar ki sen evli karısı bile değilsin kesinlikle iyi bir psikoloğa görün KESINLIKLE KENDINE ""ZAMAN"" VER ZAMANLA BUNLARI HATIRLAYIP NE APTALMIŞIM DİYECEKSİN

Yine ben suclu oldum falan deyip durmussunuz da zaten suclu sizsiniz. Kendi kendinize yapmissiniz ne yapmissaniz. Bunu kabul edip kendinizi affedin. Onunuze bakin.

Sana bişe diyeceğim bu adam aynı camdaki kızdaki Hayri gibi çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde bulur belasını

Şüphelendim kıskandım diyorsunuz ama adam defalarca aleni bir şekilde aldatmış zaten sizi.
Seks hayatınız ailenin kulağına niye gitti
İlk birlikteliğinizi yaşadığınız adam bunu inkar ediyorsa ondan nefret etmeniz lazım, suratına tükürmeniz lazım
Aksine arkasından koşuyorsunuz
Evde kurur kalırım
Koca diye yanarım yine de bu adamın suratına bakmam
Adam kelimesi lafın gelişi

Şimdi de diyorum ne kadar aptalmışım. Nasıl bunları yapabildim. Neden yaptım bu kadar mı gözüm karardı diye. Her gün bunlar aklıma geldikçe mideme kıramplar giriyor asla mutlu olamıyorum kendimi rezil biri gibi hissediyorum. Ona sorsanız neler neler çektim bir de benden duysunlar der. Bakmayın böyle anlatıyorum ama hep böyle değildik benim için iyi yaptığı şeylerde vardı emekleri. Ama kötü yaptığı şeylerde. Hak yememeye çalışıyorum. Gerçekten bu kadar kötümüydü hep yoksa benim yüzümden mi böyle oldu ben tavır yapamadığım için mi boğduğum için mi diye. Ben ayrılmasaydım kolay kolay ayrılmazdık kendisi hep terkedilmiş bunu bile belki duygu sömürüsü için söylemiştir. Aslında ark.larıma Anlattıktan ve buraya yazdıktan sonra anladım burdaki tepkilerden bazı şeyleri. dünyanın en güzel şeylerini yapmış olsaydık ya da en Güzel anılarını yaşamış olsaydık bile şuraya yazdığım şeyleri gözardı etmiyor

Yine ben suclu oldum falan deyip durmussunuz da zaten suclu sizsiniz. Kendi kendinize yapmissiniz ne yapmissaniz. Bunu kabul edip kendinizi affedin. Onunuze bakin.
Onda hiç mi suç yoktu ısrar ederken kendini iyi gibi gösterirken ben yalan söylemem sen kafanda kuruyorsun diyip beni manipüle ederken narsist olup beni narsistlikle suçlarken. Aldatan aldanır ben aldatmam derken. Benim gibi biri girmiş hayatına kıymetimi bilmeyip bunları yaparken bana ümit verip hep beni suçlu çıkardı anlatmadığım uzun olmasın diye yazmadığım o kadar şey var ki. Allah yanına bırakmasın hiçbir şeyi.

Adamin ne oldugu en bastan belliymis. Siz bile bile devam etmissiniz.

Peşinden koştuğumdan değil zaten ben ayrıldım çok korktum onsuzluktan yaşadığım şeyleri bir daha kimseyle yaşamam hayatıma giren insana b..kire değilim diye dürüstçe söyledikten sonra kabul etmemesinden ya da adımı çıkartmaya çalışır diye ondan başka bir erkeğin dokunma düşüncesi bile beni iğrendirdi. Seviyordum tek bunlarda değil. O sonraları senin ki sevgi değil takıntı demişti. "Benimle olduğunu söyleme vs" dedi sonradan vicdana mı geldi ne ertesi gün birbirimize sahip çıkıcaz sen beni ben seni seviyorum bırakmıycaz kavga etmiycez gerekeni yapıcaz falan demişti. Bir insan nasıl böyle tutarsız olabilir ki. Bende pişman oldu söylediklerine diye o lafı yuttumm. Sonradan ona hatırlattığımda telefonda konuşuyorduk bana ekran kaydı mı alıyorsun ses kaydı mı alıyorsun niye bu konuyu açtın bile demişti. Sen beni yarı yolda bıraktın ben aldatmadım seni onlar arkadaşım dedi. Burdaki ortak arkadaşımıza bile demiştir bunu. O yanlış anladı kafada kuruyor zaten arkadaşımdı aldatmadım diye. Yaşadığım hayal kırıklığını hiçbir şekilde anlatamam. O kadar zor yaşıyorum ki. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Niye özlüyorum ne diye iyi günler geliyor aklıma diye kendime kızıyorum ağlıyorum. Onunlaykende en ufak şeyde ağlardım bana büyük gelirdi ona küçücük bir şey. Ağlama evdekiler duyacak üzeceksin onları falan diyip kızardı bana.

Adamin ne oldugu en bastan belliymis. Siz bile bile devam etmissiniz.
Belliydi ama ben görmek istemedim ve karşımda çok iyi bi manipülasyon ustası vardı. Ona sorsanız benden emin değildi kimseyi eklemedi. Acaba hayatına benden sonra giren insana da aynı şekilde yapar mı yoksa çok mu mutlu olur bana yaptıklarından sonra. Benim ne günahım vardı hayatıma girene kadar yapmadığı şey kalmadı. Bi kavga ettik yazmadım diye kız ekledi hemen. Ayrıldığımı düşünmüştür vs diye kendimi kandırdım.

Sen bosver güzel anı falan o gibi insanlar sadcee masum insanların duyguları ile oynar kendini kandırma artık üzülme ve tanrıya şükret ki evli değilsin ayrıca geçmişini de düşünüp kendini yıpratma olan oldu yaşananlar yaşandı deyip önüne bak derim güzel kardeşim

Sana bişe diyeceğim bu adam aynı camdaki kızdaki Hayri gibi çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde bulur belasını
Diziyi izlerken bi sahnesinde annemde ondan örnek verip seninkinin yaptığı gibilerinden bir şey dedi inanır mısın çok dua ettim yaa hıdırellezde bile dilek dilemiştim pişman olsun yapamasın bensiz geldiğinde de ben istemiyim onu diye ama kabul olmadı olmayacakta. Ben çok sorguladım herşeyini buldum çok üzerine gittim durulduğu zamanda oldu sürekli kız eklemedi. Sonraları hiçbir şeyini görmedim. Ama yine öncekileri takıp kavga çıkıyordı laf sokuyordum.neyse işte çoğu şeyini buldum yaa ondan çok rahatsız olmuştur. Kurtuldum bile demiştir eminim. Ablası da belki söylenmiştir kıza yaptıklarına bak diye. Tek hatam kıskanmak boğmak sorgulamak bunlar. Hiçbir zaman beni aldattı diyemez. Dişlerini nerdeyse ayda bi fırçalar ellerini doğru düzgün yıkamazdı. Bir ara burnunu bile karıştırmaya başlamıştı en tiksindiğim şeylerdi bunlar benim. Kırmamak adına görmezden geldim. Bir kaç kere dişlerini fırçala diye söylendim güzel bi dille zorla yaptı onu da. Onun çektiği kadar benimde çektiğim şeyler vardı. Bilmiyorum o kadar bütünleşmişim hissettiklerim o kadar yoğundu ki çok üzerine düşerdim. Ama yine de en son olanları haketmemiştim. Şimdi olan bana oldu sadece

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için şuraya derdi mi yazdım biri intihar et dedi diğerleri haketmişsin bile bile yapmışsın suçlusun dedi. Gerçi kızamam bazı konularda haklılar ama aşk mı ne bilmiyorum benim gibiydi bütünleşmiş gibiydim. Onsuz hayat düşünemedim kahramanım gibiydi. Dış görünüş falan umrumda değildi. Onunlayken dünyanın en yakışıklı erkeği gelse dönüp bakmazdım asla. Bambaşkaydı benim için. O şeyi yaşadık defalarca o yüzden de çok bağlandım ona eşim gibi görüyordum. Seviyordu beni ama bi noktadan sonra soğudu sevgisini hissettiğim zamanlarda oldu tabiki hep böyle değildik. Onların hatrına zaten bazı şeyleri yuttum. Kimsenin yapmadığı güzel şeylerde yapmıştı. Bir daha kolay kolay böyle bir ilişki yaşayamam hem iyi anlamda hemde kötü anlamda. Bu kadar şeye katlandıktan bu kadar emek verdikten sonra onun başka biriyle mutlu olacak olma ihtimalini düşündükçe çok kötü hissediyorum beni en zor anlarımda kandırıp ne gerek vardı o kadınların yanına gitmeye. Ben zaten güvensiz biriydim beni keşke ordan vurmasaydı

Keşke deme geriye bakmayı birakmazsan iyileşemezsin.

Zaten farklı şehirlerdeyiz ortak arkadaşlarımız var benim şehrimdeler. Ama onlarda çok iyi sayılmazlar. Neyse şehir değiştiremem bir işim yok kendi ayaklarım üzerinde duramayan bir insanım bir dönem onunla çok iş aramıştık çok yardımcı olmaya çalışmıştı. İyi yönleri de kötü yönleri de vardı. Evlenmeyi çok istiyordum onunla ama zorla değil bunu birlikte düşünüyorduk. Ama son olan olaylarda tepkisinin bu olacağını hiç düşünmemiştim. Toparlamaya güzel şeyler demeye çalışsa bile dediği şeyleri unutamam unutamadım da. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilkkez bunu yaşadığım bir insanla bu şekilde ayrılacağım aklıma gelmezdi. O kadar pişmanım ki

Keşke deme geriye bakmayı birakmazsan iyileşemezsin.
Doğru söylüyorsun. Ama düşünsene güvensiz birisin önceki ilişkilerinde aldatılmışsın. Adam binbir yalanlar söyleyerek 10 saatlik yol gidiyor biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun. Yalanını ortaya çıkartayım diye görüntülü arıyorsun o kadınların yanındayken. Açmıyor sadece 2 dk da dönüp arabadayım uyuyorum diye etrafı gösteriyor bak dağ başı aşkım dağ başındayım diyor. Şaka gibi ben kadınla konuşmamış olsaydım fakeden. Gerçekten araba da uyuduğunu zannederdim. Ya benimle yaşıyordu zaten ne demeye oraya gitti hadi bir şey geçmedi aralarında diyelim. Rakı sofrası muhabbet şu bu diye insan hayatındaki insanı kaybetmeye değer miydi nasıl içine sindirirdi ki o kendince aldatılmayı hakettiğimide düşünmüş olabilir huzur vermedi vs diye. Çok teşekkür ederim aşmaya çalışıcam ama içim hala çok yanıyor ben öyle böyle şeyler hissetmedim ona yoksa nasıl birlikte olurdum içimdekileri kelimelere dahi dökemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…