kızlar artık çok yoruldum nişanlıyken hatta evliyken eşim böle biri değildi son 2 yıldır çok değişti. annem öldüğünden beri babamla görüşmüyorum babam annemi aldatı bize yapmadığını bırakmadığı için kardeşimde yok kimsesiz kaldım için zulmun dozunu artırdı sürekli aşağılamaya çalışıyor sürekli kendi annesiyle olmaya çalışıyor. Annesini ayagına kadar alıp ev getiriyoruz bakıyoruz 2 aydır bizde kalıyor annesiyle birlikte uyumak istedi hatta bi kaç kere annesinin 2 oğlu var ikisinide kullanmaya çalışıyor. Ben tatile gitmemem izin vermedi benim yanıma gelince eşim onu gezdirecek yer bırakmadı .Babam başıma musalat olur diye ayrılamıyorumda 3 yaşında çocugum var ne ne yapacam bilemiyorum iyice delirdim. Annesinden şuan uzagız ama yakınına gitmek için uğraşıyor çok bunaldım artık eşimden soğudum uzak duruuyorum ben uzak duruncada baana ilgi gösteriyor gibi yapıyor ama alakası yok ne yazıki birde şunu söylemeyi unutum annem öldüğünde çok anlayısız davrandı sürekli ilişki istedi flim izledi güldü eylendi annem hastayken zorla beni annesinin yanına götürdü neymiş bayramış annesini görmesi lazımış kendi gidip görebilirdi beni zorla götürdü şimdi bende annesinin aynı olmasını istiyorum ama bu seferde vizdan azabı duyorum ben kötü bi insanım diye
Son düzenleme: