• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hayattan çok sıkıldım

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
449
132
53
31
kızlar artık çok yoruldum nişanlıyken hatta evliyken eşim böle biri değildi son 2 yıldır çok değişti. annem öldüğünden beri babamla görüşmüyorum babam annemi aldatı bize yapmadığını bırakmadığı için kardeşimde yok kimsesiz kaldım için zulmun dozunu artırdı sürekli aşağılamaya çalışıyor sürekli kendi annesiyle olmaya çalışıyor. Annesini ayagına kadar alıp ev getiriyoruz bakıyoruz 2 aydır bizde kalıyor annesiyle birlikte uyumak istedi hatta bi kaç kere annesinin 2 oğlu var ikisinide kullanmaya çalışıyor. Ben tatile gitmemem izin vermedi benim yanıma gelince eşim onu gezdirecek yer bırakmadı .Babam başıma musalat olur diye ayrılamıyorumda 3 yaşında çocugum var ne ne yapacam bilemiyorum iyice delirdim. Annesinden şuan uzagız ama yakınına gitmek için uğraşıyor çok bunaldım artık eşimden soğudum uzak duruuyorum ben uzak duruncada baana ilgi gösteriyor gibi yapıyor ama alakası yok ne yazıki birde şunu söylemeyi unutum annem öldüğünde çok anlayısız davrandı sürekli ilişki istedi flim izledi güldü eylendi annem hastayken zorla beni annesinin yanına götürdü neymiş bayramış annesini görmesi lazımış kendi gidip görebilirdi beni zorla götürdü şimdi bende annesinin aynı olmasını istiyorum ama bu seferde vizdan azabı duyorum ben kötü bi insanım diye

Son düzenleme:
Çok zor bir durum annesiyle gidip uyumak nedir ya. Ne yapılabilir bilmiyorum ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksin. Öncelikle çalışıyormusun eğer çalışmıyorsan öncelikle kendin ne iş yapabilirsin düşün ve çalış sonrası boşanma için kendine plan yap belli süre tanı. Zamanla her işini yoluna koy ve ayrıl. Bu süre zarfında olanlarıda zaten kurtulucam diyip görmezden gel

Çok zor bir durum annesiyle gidip uyumak nedir ya. Ne yapılabilir bilmiyorum ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksin. Öncelikle çalışıyormusun eğer çalışmıyorsan öncelikle kendin ne iş yapabilirsin düşün ve çalış sonrası boşanma için kendine plan yap belli süre tanı. Zamanla her işini yoluna koy ve ayrıl. Bu süre zarfında olanlarıda zaten kurtulucam diyip görmezden gel
işim var çocugumla tehdit ediyo ben antideprasan kullanmıştım bunu mahkemede kullanırım diyo bide babam çok sıkıntılı biri bundan boşanırsam başımada biter bu sefer ondan kurtulamam o daha kötü bi insan içer kumar oynar

işim var çocugumla tehdit ediyo ben antideprasan kullanmıştım bunu mahkemede kullanırım diyo bide babam çok sıkıntılı biri bundan boşanırsam başımada biter bu sefer ondan kurtulamam o daha kötü bi insan içer kumar oynar
Ne zaman kullandın anti depresanı bu tek başına velayet için yeterli değil.

Ne zaman kullandın anti depresanı bu tek başına velayet için yeterli değil.
liseden beri kullanıyorum üniversiteye giderken hastalanmıştım takıntı hastalığı sürekli kafa takıyorum herşeyi onun için yoksa etrafa zarar verme gibi bişeyim yok soruyu düzenledim bir daha okurmuusnuz

Erkekler en başında sırf ayrılma diye tehditleri olur. Mahkemede 3 yaş anneye verilir çocuğa kötü muamele yoksa, şiddet yoksa, haysiyetsiz bir yaşam şekli yoksa size kalır. Anti depresan kartını oynamak isterse buda mahkemenin ilgili sağlık kuruluşuyla yazışması sonucu teşhis-tedavi öğrenilir sıkıntılı bir durum olmadığını söylüyorsunuz o zaman hiç bir sorun çıkmaz.

Erkekler en başında sırf ayrılma diye tehditleri olur. Mahkemede 3 yaş anneye verilir çocuğa kötü muamele yoksa, şiddet yoksa, haysiyetsiz bir yaşam şekli yoksa size kalır. Anti depresan kartını oynamak isterse buda mahkemenin ilgili sağlık kuruluşuyla yazışması sonucu teşhis-tedavi öğrenilir sıkıntılı bir durum olmadığını söylüyorsunuz o zaman hiç bir sorun çıkmaz.
sıkıntı derken söyle kimseye zarar vermedim sadece düşünsel yönden takıntılarım var onun için kullandım yanlız annemden miras evde kalmıştı onu ellimden alma durumu varmı

iyi bir avukat tutun ve ona danışın. antidepresan ı bahane ediyor gibi. yılmayın. böyle hayat mı geçer onun bunun kahrını çekecem diye çocuğunuza nasıl verimli olacaksınız. önce kendiniz ve evladınız bu hayatta

iyi bir avukat tutun ve ona danışın. antidepresan ı bahane ediyor gibi. yılmayın. böyle hayat mı geçer onun bunun kahrını çekecem diye çocuğunuza nasıl verimli olacaksınız. önce kendiniz ve evladınız bu hayatta
olamıyorum zaten herşeye bağrıyorum hasta ettiler özellikle eşim aşırı narsist kendini düşünen biri hep

sıkıntı derken söyle kimseye zarar vermedim sadece düşünsel yönden takıntılarım var onun için kullandım yanlız annemden miras evde kalmıştı onu ellimden alma durumu varmı
HAYIR CANIM MİRAS EVİ ALAMAZ O SENİN KİŞİSEL MALIN AMA BURADA DAVA KONUSU ÖNEMLİ ADAM SENİ KUSURLU GÖSTERİRSE MADDİ TAZMİNAT VE MANEVİ TAZMİNAT ALACAĞI OLABİLİR. EVİ ALAMAZ AMA BELLİ BİR MİKTAR PARA ÖDENEBİLİR

Bin kere zulüm görsende Bir kere zulmetme derler.
Ama haricinde bu durum böylede gitmez...
Sanki daha çok onun ailesi var ve bu durumunuz olması gerekenin haricine taşmış, abartılmış gibi duruyor eşin tarafından

HAYIR CANIM MİRAS EVİ ALAMAZ O SENİN KİŞİSEL MALIN AMA BURADA DAVA KONUSU ÖNEMLİ ADAM SENİ KUSURLU GÖSTERİRSE MADDİ TAZMİNAT VE MANEVİ TAZMİNAT ALACAĞI OLABİLİR. EVİ ALAMAZ AMA BELLİ BİR MİKTAR PARA ÖDENEBİLİR
miras söyle annem ölmeden önce benim üstüme yaptı vefat etti babamın kadınlarla gezdiğini bildiği için yani ev tamamen benim üstüne miras olarak gözükmüyo yani

Bin kere zulüm görsende Bir kere zulmetme derler.
Ama haricinde bu durum böylede gitmez...
Sanki daha çok onun ailesi var ve bu durumunuz olması gerekenin haricine taşmış, abartılmış gibi duruyor eşin tarafından
annem öldüğünde zulum etti acaba diyorum onun anneside aynı olurmu

annem öldüğünde zulum etti acaba diyorum onun anneside aynı olurmu
yani aynı olup olmaması sizde sadece bir iç soğuması oluşturur, yaşadıklarınızı geçirmez.
Ama asıl odak noktam bundan sonrası daha farklı olmalı.
ve eşiniz manüpüle olmamalı ve etmemeli.Daha umursayan ve hepinizi kapsayan olmalı. Bu da dengeli davranışlardan geçer.

Kocandan bosaninca babanla gorusmek zorunda değilsin ikisinede uzaklastirma karari alabilirsin ozellikle babana. O bir rezil edilmeyi hakediyor. Esinde babanda cok karaktersiz adamlar. Allahindan bulsun ikiside. Eger isin varsa yatirim yapmaya bak annesinede cok hizmet etme. Seni asagilamasina izin verme sesin gür ciksin. Annesi olen babasi kotu olan kimse sahipsiz degilki.seni rezil ederim diyeceksin kocana. Su yasina geldin hala utanmiyosun annenle uyumaya diyeceksin. Seni sindirmisler biraz cevval ol onlari rezil et bak bakalim bir zaman sonra kenara cekiliyorlarmi. Git mahmekeye sun antidepresan kullandigimi bak bakalim su yasta annesiyle yatmak isteyen her daim annensinin gotunden ayrilmayan adama bende dava acacagim diyeceksin. Biraz utansın be salakmi bunlar anne ogul. Cocuk bes yasina gelene kadar dayanabilihosan anaokul yasina kadar yatirimda yapmis olursun. Belki 1+1 eve cikabilirsin. Nafakada alirsin.

Ne olur biraz araştırın ya hicbirsey olmadi instagram sayfalarinda haklarini bil diye sayfa var. Bosanma avukati diye sayfa var bu tarz sayfalari takip ederseniz size kalan mirasta esinizin hakki olmadigini ogrenirsiniz. Mesela kayinvalideyle oturmaya zorlamakta agir kusurdur. Bu tarz bilgileri ogrenin. Su internetten faydalanin. Yazim cumle hatalarinizdan da anladigim kadariyla pek ilginiz yok boyle bilgili sayfalara. Okumaniz lazim herseyi. Videolar izleyin ne yapabilirsiniz cocuktan cikarmayin acisini. Dusunsenize kucucuk cocuk size ihtiyaci var o simdi hep oyun ilgi ister bekler. Gelisime acik. Gerizekali babasi yuzunden o neden azar isitsin. Bagirabiliyorsaniz babasina bagirin o daha mantikli. Haklarinizi arayin. Zaten birseyleri bildiginizi anlayinca belki geri cekilir. Sindirmis o da biliyor sesinizin cikmayacagini.anneniz en azindan el ayaga dusmeyecek kimseye muhtac olmayacak bakalim onun annesi ne duruma dusecek Allah bilir. Bunuda ona soyleyin

Ne olur biraz araştırın ya hicbirsey olmadi instagram sayfalarinda haklarini bil diye sayfa var. Bosanma avukati diye sayfa var bu tarz sayfalari takip ederseniz size kalan mirasta esinizin hakki olmadigini ogrenirsiniz. Mesela kayinvalideyle oturmaya zorlamakta agir kusurdur. Bu tarz bilgileri ogrenin. Su internetten faydalanin. Yazim cumle hatalarinizdan da anladigim kadariyla pek ilginiz yok boyle bilgili sayfalara. Okumaniz lazim herseyi. Videolar izleyin ne yapabilirsiniz cocuktan cikarmayin acisini. Dusunsenize kucucuk cocuk size ihtiyaci var o simdi hep oyun ilgi ister bekler. Gelisime acik. Gerizekali babasi yuzunden o neden azar isitsin. Bagirabiliyorsaniz babasina bagirin o daha mantikli. Haklarinizi arayin. Zaten birseyleri bildiginizi anlayinca belki geri cekilir. Sindirmis o da biliyor sesinizin cikmayacagini.anneniz en azindan el ayaga dusmeyecek kimseye muhtac olmayacak bakalim onun annesi ne duruma dusecek Allah bilir. Bunuda ona soyleyin
bu olayla yeni oldu anlatabildimmi yksa önceden hiç araştırma gereği duymadım annem öldükten sorna dedimya dahada artırdı dozunu eskiden sabrediyodum ama sabredecek takatim kalmadı araştırıyorum zaten yavaş yavaş birikime başladım birikimlerimi yapınca ayrılma talep edebilirim ama çocuk çok küçük baba diye çok sayıklıyo birazcık daha büyüsün diyorum sadece

Back
X