Bu havada trip

Gecer di mi sephora cok canım sıkıldı mesajıma da cevap vermedi. Pazar icin haklı evet ama bugun gercekten elimde degildi. Üst üste gelınce de iyice ben suçlu oldum. Annesi de hasta. Evet gercekten sucluydum o gun farkındayım :KK43: offf :cry:
Geçer geçer, sıkma canını. Dediğim gibi buluştuğunuzda gönlünü al.

Kuzum, öncelikle sakin ol... Esasında iyi olmuş her an hazır ve nazır onu beklemediğini anlasın. Hayatını ona göre şekillendirmek zorunda değilsin bunları konuştuk seninle.Sakın daha fazla özür dileme ve gerekçelerini açıklama.

Ben butun suçu sende buldum arkadaş
Madem ogun sozlestin ,aramasa bile arkadaslarinla takilmaya gitmeyecektin,gideceksende bi haber vermeliydin umarım dogru anlamışımdır
Neyse ardindan seni cagirdiginda gitmeliydin son dakika diye birsey yok onceden ogun bulusulacagi konusulmussa yaptigin ayıp olmuş
2. Cocuk hava kotude olsa seni alacakmis zaten yokk gecilmeyecek gibiyse gel gelebiliyorsan bulusalim madem gelebilirse cikardin sende
Basta yaptigin sey ,sınırlarıni cizmek degil verdigin sozun arkasinda durmaman olmus "eger daha obce ogun bulusulacagi konusulmussa"
Esimle flort ederken 1 hafta sonraya sozlesmistik
O baska sehirdeydi beni alacak ordanda yine baska bir sehre gececektik ogun geldi deli gibi bir soguk saganak ve motosikletle onca yoldan geldi ogun bende regli olmustum acidan öluyordum ama soz vermistim o tuttu bende tutacaktim o soguk, saganak biyandan kasık agrim, titreye titreye onca yol gittik icimizdeki don bile kuru degildi :)... ha gidince guzel zaman gecirdik o ayri ama esim hala der
verdigin sozu tutmandan etkilenmistim okadar agrin oldugunu bilsem ve iptal etsen ben kizmazdim dedi.. odurumda
Yani yaptigin sey" benimde hayatim var" degil, kapris ve verdigin sözü tutmamak oluyor bence özür dile alttan al ve tutamayacaksan söz vermeden hallet bidaha en azindan :)) kırılmıstır yanliş sulardasin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinçli yapmışsın pazar buluşması olayını. Zaten benim de kendime ait bi hayatım olduğunu anlasın istedim demişsin.
Bence evet sen hatalısın.

şu ayyy yok ben aramam erkek araın tripleri beni uyuz ediyor.
uyanmışsın arasaydın ne zaman buluşuyoruz diye,
birde üstüne arkadaşlarınla buluşmuşsun.
sen bu adamı istemiyorsun da bahane arıyorsun gibi geldi bana..

Bide merak ettim
siz neden surekli gorusmuyorsunuz?
Sevgilin sehir disinda mi?
tamam hos olmamis ama sonucta trip atilcak birseydw yo
kac yillik iliski bu?sanki yeni flort ediyor gibi yok trip atti yok nazlaniyorum sanmasin
iki kisi birbirini taniyorsa bunlar sorun olmaz.ayrica sabah bir Günaydın nbr msesaji çekmeli bir erkek bulusmak istiyorsa sevgilin sana sen surda dur bos zamanim olursa gorusuruz gibi dusunerek davraniyor bence yanlış.sen hala kendinu sucluyorsun.bir erkek bulusmak istiyorsa sabahtan bir msj atsin bi zahmet.gunaydin demek zor mu?

Bence adamin yaptigida yanlis
deger veren adam deger verdigini gösterecek
sabah gunaydin demek zor mu?

Üst üste gelmiş hepsi.

Bazen böyle anlaşmazlıklar olabiliyor. Sen de onun yerine kendini koy, o da kendini kötü hissetmiş olabilir yani.

İlk görüşmenizde telafi edersiniz bir şey kalmaz.

elbette zor değil.
hastanede olduğunu yazmış konu sahibi belki nöbetteydi belki o uyandığında yazacagını düşündü..
kasmamak gerek diye düşünüyorum.

elbette zor değil.
hastanede olduğunu yazmış konu sahibi belki nöbetteydi belki o uyandığında yazacagını düşündü..
Adam doktorsa kiz hakli
ama sanırım adamin annesi hastaymis o zaman tabi haksiz
sonucta adamin sikintisi varmis
ben sürekli hastane deyince doktor sandim
kasmak degil bu saygi göstermesi ilgili olmasi bir erkegin.normal şartlarda erkek bir msj atar oglen olmus yani.bende olsam kizarim kimseye gore hayatimi sekillendiremem.elimde telefon arasin diye kolumda canta bekleyemem.boyle olan arkadaslarim var.eskiden kadini tavlamak icin neler yapardi erkekler simdi gel gel git git bu ne ya.

Kuzum, öncelikle sakin ol... Esasında iyi olmuş her an hazır ve nazır onu beklemediğini anlasın. Hayatını ona göre şekillendirmek zorunda değilsin bunları konuştuk seninle.Sakın daha fazla özür dileme ve gerekçelerini açıklama.
Bir türlü kararlarımın arkasında durmayı ogrenemedım, o an haklı gerekcelerım vardı ama o bozuk konusunca hemen uzuldum yelkenler suya indi :KK43:

Ben butun suçu sende buldum arkadaş
Madem ogun sozlestin ,aramasa bile arkadaslarinla takilmaya gitmeyecektin,gideceksende bi haber vermeliydin umarım dogru anlamışımdır
Neyse ardindan seni cagirdiginda gitmeliydin son dakika diye birsey yok onceden ogun bulusulacagi konusulmussa yaptigin ayıp olmuş
2. Cocuk hava kotude olsa seni alacakmis zaten yokk gecilmeyecek gibiyse gel gelebiliyorsan bulusalim madem gelebilirse cikardin sende
Basta yaptigin sey ,sınırlarıni cizmek degil verdigin sozun arkasinda durmaman olmus "eger daha obce ogun bulusulacagi konusulmussa"
Esimle flort ederken 1 hafta sonraya sozlesmistik
O baska sehirdeydi beni alacak ordanda yine baska bir sehre gececektik ogun geldi deli gibi bir soguk saganak ve motosikletle onca yoldan geldi ogun bende regli olmustum acidan öluyordum ama soz vermistim o tuttu bende tutacaktim o soguk, saganak biyandan kasık agrim, titreye titreye onca yol gittik icimizdeki don bile kuru degildi :)... ha gidince guzel zaman gecirdik o ayri ama esim hala der
verdigin sozu tutmandan etkilenmistim okadar agrin oldugunu bilsem ve iptal etsen ben kizmazdim dedi.. odurumda
Yani yaptigin sey" benimde hayatim var" degil, kapris ve verdigin sözü tutmamak oluyor bence özür dile alttan al ve tutamayacaksan söz vermeden hallet bidaha en azindan :)) kırılmıstır yanliş sulardasin
Haklısın.. Pazar gunünün bir önceki gecesi sabaha kadar acilde kaldım ben de eve sabaha yedide gelmısım hıc halım yoktu ama o gel dese giderdim. Ayıp ettim o gun daha da ıyı anladım. Bilsin istedim bazı seylerı ama yanlıs yaotım belkı de

Bilinçli yapmışsın pazar buluşması olayını. Zaten benim de kendime ait bi hayatım olduğunu anlasın istedim demişsin.
Bence evet sen hatalısın.

Çok itici davranmişsiniz adam haklı trip yapmakla

Evet o gun keske arasaydım dogru ama o an yaptıgım sey dogru geldı gerekçelerim de vardı.. Ne bileyim. Gönlünü almam lazım bır sekılde

Sevgilin doktor mu?

Bide merak ettim
siz neden surekli gorusmuyorsunuz?
Sevgilin sehir disinda mi?
tamam hos olmamis ama sonucta trip atilcak birseydw yo
kac yillik iliski bu?sanki yeni flort ediyor gibi yok trip atti yok nazlaniyorum sanmasin
iki kisi birbirini taniyorsa bunlar sorun olmaz.ayrica sabah bir Günaydın nbr msesaji çekmeli bir erkek bulusmak istiyorsa sevgilin sana sen surda dur bos zamanim olursa gorusuruz gibi dusunerek davraniyor bence yanlış.sen hala kendinu sucluyorsun.bir erkek bulusmak istiyorsa sabahtan bir msj atsin bi zahmet.gunaydin demek zor mu?

Yok kuzum gorusuyoruz ctesı aksam birlikteydik ama pazar daha uzun gorusuruz dedık olmadı haftaıcı dedık ıste dün de hava malum su an da ciddi kötü yani bugun de yattı. Doktor degil ama annesi hasta oldugu ıcın Sureklı hastanede. Yogun bakımda :KK43:
Evet ben de aynı senın düşündüğün gıbı dusundum sınırlendım o gun kendı kafasına gore davranması benı sınır etti ben de madem sen aramadın ben de arkadaslarımın yanında giderim dedım. 14 ay doldu bızım onun yası da buyuk benden bayagı ama triplerini görsen ilk basta hıc boyle degıldı de su an ok diyip kapatıyor konuyu sınır oluyorum

elbette zor değil.

Adam doktorsa kiz hakli
ama sanırım adamin annesi hastaymis o zaman tabi haksiz
sonucta adamin sikintisi varmis
ben sürekli hastane deyince doktor sandim
kasmak degil bu saygi göstermesi ilgili olmasi bir erkegin.normal şartlarda erkek bir msj atar oglen olmus yani.bende olsam kizarim kimseye gore hayatimi sekillendiremem.elimde telefon arasin diye kolumda canta bekleyemem.boyle olan arkadaslarim var.eskiden kadini tavlamak icin neler yapardi erkekler simdi gel gel git git bu ne ya.

Yok kızlar doktor degil ama annesınhasta. Daha önce bu konuda konuştuğumuzda demisti ki sen ben hastanedeyken arıyorsun yazıyorsun gerı dönemiyorum cevap veremiyorum basım cok kalabalık oluyor. Ben de baktım bu hastanede dedim rahatsız etmeyeyim o dönünce yazar nasılsa. Yine de sabahtan bugun buluşuyoruz canım di mi diye mesaj atsa yeterdi yani ben de ona gore yapardım programı. Daha önce de boyle problemler yasadık artık anlasın istedim ben de her dakika onun icin hazır olamam diye.

Üst üste gelmiş hepsi.

Bazen böyle anlaşmazlıklar olabiliyor. Sen de onun yerine kendini koy, o da kendini kötü hissetmiş olabilir yani.

İlk görüşmenizde telafi edersiniz bir şey kalmaz.

Evet üst üste geldi maalesef insallah fırsat olur da telafi ederiz dün dedim gönlünü alacagım dıye cevap bile vermedi

Vallahi altta kalmamak için ne geliyorsa yapmışsınız..Beni erkek arkadaşım üst üste bu kadar ekse değil kapısına 10 sokak yakınına yaklaşmam..Ayıp etmişsiniz.

X