Ben butun suçu sende buldum arkadaş
Madem ogun sozlestin ,aramasa bile arkadaslarinla takilmaya gitmeyecektin,gideceksende bi haber vermeliydin umarım dogru anlamışımdır
Neyse ardindan seni cagirdiginda gitmeliydin son dakika diye birsey yok onceden ogun bulusulacagi konusulmussa yaptigin ayıp olmuş
2. Cocuk hava kotude olsa seni alacakmis zaten yokk gecilmeyecek gibiyse gel gelebiliyorsan bulusalim madem gelebilirse cikardin sende
Basta yaptigin sey ,sınırlarıni cizmek degil verdigin sozun arkasinda durmaman olmus "eger daha obce ogun bulusulacagi konusulmussa"
Esimle flort ederken 1 hafta sonraya sozlesmistik
O baska sehirdeydi beni alacak ordanda yine baska bir sehre gececektik ogun geldi deli gibi bir soguk saganak ve motosikletle onca yoldan geldi ogun bende regli olmustum acidan öluyordum ama soz vermistim o tuttu bende tutacaktim o soguk, saganak biyandan kasık agrim, titreye titreye onca yol gittik icimizdeki don bile kuru degildi :)... ha gidince guzel zaman gecirdik o ayri ama esim hala der
verdigin sozu tutmandan etkilenmistim okadar agrin oldugunu bilsem ve iptal etsen ben kizmazdim dedi.. odurumda
Yani yaptigin sey" benimde hayatim var" degil, kapris ve verdigin sözü tutmamak oluyor bence özür dile alttan al ve tutamayacaksan söz vermeden hallet bidaha en azindan :)) kırılmıstır yanliş sulardasin