- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Gercekten cıkabılsem helıkopterle gelirim yanına dedım ıyı ne yapalım dıyor. Cok üzüldüm ya hıc benı düşünmüyor gercekten moralım cok bozuldu cevap da vermedı mesajımaPeşpeşe olunca alınmıştır, ama bu hava araba kullanmak pek mantıklı değil. Dışarı çıkmak hiç mantılı değil otursa ya evinde
boşver takma kafana düzelir böyle trip atan erkeklere çok sinir oluyorum ya.
Ne yapacagım sımdı kesın ben aradığımda dıyecek kı ısım var.. Hava kötü ben ne yapayım elimde degilEvet...
Sanki ben yağdırdım karıTam triplik hava valla
Evet ayıp oldu gercekten ben de fark ettim ama o an dogru yapmısım gibi gelmisti ama sonradan üzüldüm.... Bugun de böyle olunca sanki ben naz yapıyormuşum gibi olduPazar günü buluşuruz diye konuşmanıza rağmen senin onu hiç aramadan arkadaşınla görüşmen biraz ayıp olmuş bence. Onun acısını bugün çıkarmış olabilir.
Yaptığın ayıbın farkındaysan yakın zamanda gönlünü almalısın. Geçer merak etme. Ama haklı trip yapmakta, o yüzden alttan al.Evet ayıp oldu gercekten ben de fark ettim ama o an dogru yapmısım gibi gelmisti ama sonradan üzüldüm.... Bugun de böyle olunca sanki ben naz yapıyormuşum gibi oldu
Yaptığın ayıbın farkındaysan yakın zamanda gönlünü almalısın. Geçer merak etme. Ama haklı trip yapmakta, o yüzden alttan al.
Evet bence de öyle ben de ılk defa boyle bır sey yaptım cunku geçenlerde bu konudan dolayı kavga etmiştik gercekten sinirlenmiştim ne bileyim biraz anlasın istedim ama bugun de üzüldüm öyle yaptıgım icinBen böyle iliskilerde gereksiz egodan hoşlanmıyorum ya. Onun isteğiyle bulusamam, o her istediğinde gidemem demek fln bana tuhaf geliyor.
Sonucta sözleşmişsiniz pazar gunu diye ama cıkıp arkadaslarınızla bulusmussunuz sonrasında goruselim demiş onuda kabul etmemişsiniz. Bana ters geldi bilemiyorum.
O gün bu sekilde davranmasaydınız bugun bu tribi atmazdı sanırım.
Simdi soyle dusun,sen bulusmak istesen ve sevgilin surekli bahane bulsa ne hissedersin..iyi hissetmessin bence...Ne yapacagım sımdı kesın ben aradığımda dıyecek kı ısım var.. Hava kötü ben ne yapayım elimde degil
Aynen Cherry ben de ayyyynıı sekılde dusundum... Dunyanın öbür ucundan gelmıs arkadasım o da bütün gun aramayınca ben de arkadasımın yanına gittim. O hastanede dıye de acıkcası rahatsız etmek ıstemedım; ama akşamında keske görüşseydık dıye de uzuldum sonrasında. Bugun de hava Felaketti ıste ust uste gelınce sankı bılerek yapmısım gıbı oldu uzuldum ama elimde degilDaha erken arasaymis o zaman? Saat 4 tam gunun ortasi, hem de pazar aksam disari cikilmayan bir gunde.
Sevgilin zirvalamis bence.
Yurtdisindan gelen arkadasin her gun gordugun biri degil ki, zaten yapman gereken bu arkadasinla gorusmek , sevgilin bir yere kacmiyor ki.
Erkek dedigin biraz agir, oturakli olmali bana gore; 16 yasindaki ergen genc kiz gibi davranan, trip atan , laf carpan erkekler cok itici geliyor bana .
Daha oncesınde demıstı kı hastanedeyken arıyorsun yazıyorsun etrafımda kırk kısı var donemıyorum sana telefona bakamıyorum falan ben de o yuzden yazmayayım dedım ama keske yazsaydım benım de dusuncesızlıgım oldu evet maalesef.. Bugun de kar yağınca ust uste geldı cok uzuldumayip olmus.
Hakli.
Pazar gunu ona soz verdiysen ala arayip kacta bitiyor hastanede isin diye sorabilirdin.
Vallahi ben de bilemedim uzuldumSimdi soyle dusun,sen bulusmak istesen ve sevgilin surekli bahane bulsa ne hissedersin..iyi hissetmessin bence...
Canin istemiyor olabilir ama sende haklisin bilemedim:)
Daha oncesınde demıstı kı hastanedeyken arıyorsun yazıyorsun etrafımda kırk kısı var donemıyorum sana telefona bakamıyorum falan ben de o yuzden yazmayayım dedım ama keske yazsaydım benım de dusuncesızlıgım oldu evet maalesef.. Bugun de kar yağınca ust uste geldı cok uzuldumama ben bılerek yapmadım gercekten o an dogru yapıyormuşum gıbı geldı.. Uzuldum..