Bu havada trip

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
Kızlar bır sey soracagım cok sinirim bozuk. Ağlayacağım simdi

Gecen hafta pazar gunü erkek arkadasımla bulusacaktık, saati pazar ayarlarız dıye sözlesmıstık, neyse pazar gunü oldu ben gec kalktım saat bır falandı baktım yazmamış bır sey locationına baktım hastanede, ben de çıkınca arar nasılsa dıye yurtdışından arkadasım gelmıstı onun evıne gıttım sonra aksam yemeğe cıktık. Sonra benı dörtte aradı ne yapıyorsun dıye, arkadaşlarımla yemeğe geldım dedım. O da simdi fırsat bulabılmıs yazmaya. Bir saate buluşalım mı dedı ben de son dakıka söylüyorsun hep su an kalksam kızlara ayıp olur dedım. Bu da bayagı trip attı yok arkadaşlarına vaktin hep var ben arayınca son dakıka dıye gelmiyorsun vs. cunku ben onun huyunu bılıyorum o her istediğinde buluşmamızı istiyor, sankı benım bır hayatım yokmuş gıbı davranıyor ben de açıkcası gitmek ıstemedım. Ama o an boyle cok alınmış gıbı konustu, benım de moralım bozuldu yemek falan yıyemedım, kızlarla bıraz oturduk ayrılınca aradım ne yapıyorsun dıye (merak ettim hala bozuk konuşacak mı acaba diye), geleyim yanına dedı ben de bosver saat gec oldu ben seni merak ettim diye aradım dedım eve döndüm. Pisman oldum bıraz aslında gorusebılırdık ama bır sekılde anlasın benım de ona göre yasamadıgımı. Haftaıcı buluşuruz diye sözlestik. Gurur yaptım biraz ama üzüldüm de. Hava da cok kötüydü o saatte kalk evden çık gel demek istemedim, o gelse de az vaktimiz olacaktı ne bileyim hem de anlasın istedim öyle reddettim yani.

Sonra bugun yıne sabahtan berı hastanedeydı, saat bes gıbı konustuk buluşalım dedı ben de dedım kı bu havada araba gıtmıyor ımkansız çıkamam. Taksıyle gel dedı taksı bıle geçmiyor dedım. O da dur ben senı alayım o zaman dönüşte de bırakırım dedı. Ama yolları görmeniz lazım bır de bızım burası karadenız kıyısına yakın gercekten yollar iptal olmustu ana caddeler bile. Neyse annemi aradım dısarı çıkacağım dıye bu havada çıkılmaz sakın çıkma cok kötü dedı. Gercekten de öyle yanı. Söyledım bu da dıyor kı sen buluşmak ıstemıyorsun bahane arıyorsun ben az önce gectım oradan tertemiz yol. Indim aşağı fotograf çektim ınansın dıye ben az önce gectım bahane buluyorsun böyle seylere gerek yok gelmek istemmiyorsan söyle her seferinde takılmıssın artık yok saat yok yol sacmalıyorsun dedi. Ben seni iki saat aramasam hemen baskasıyla gorusuyorsun su gun buluşacağız diyoruz arkadaşına gidiyorsun ben anlamıyorum seni dedi.

Cok üzüldüm cunku gercekten öyle bir niyetim yok, ben ondan daha cok istiyorum buluşmayı. Ben seni daha cok ozledim dedim biraz ağlamaklı konustum o da iyi saglık olsun insallah baska zaman falan dedi, ama gercekten ben kasıtlı yapmıyorum kızlar havayı gördünüz istanbulda felç her yer yemin ederim çıkabilsem cıkardım ama zaten annem de çıkma dedi. Yalan söyleyip kırk dolap çevirip çıkabilirdim ama istemedim anemler de eve cok gec geldı yani ben çıksam zaten onlardan önce dönerdim kimse bilmezdi ama icim rahat etmiyor oyle istemiyorum ama o da anlamıyor. Mesaj attım simdi okudu cevap da vermedi. Yemin ederim size bugun yarım saat telefonda yolun nasıl oldugunu anlattım ınansın dıyen taa indim aşağı fotograf çekmeye ucuyordum valla. Cok sinirim bozuldu sanki benim elimde tamam gecen pazar benim yüzümden oldu ama simdi gercekten mücbir sebep yani ben ne yapayım bir de trip atıyor kafayı yemek uzereyım ben mı suçluyum yanı

Peşpeşe olunca alınmıştır, ama bu hava araba kullanmak pek mantıklı değil. Dışarı çıkmak hiç mantılı değil otursa ya evinde
boşver takma kafana düzelir böyle trip atan erkeklere çok sinir oluyorum ya.

Gercekten cıkabılsem helıkopterle gelirim yanına dedım ıyı ne yapalım dıyor. Cok üzüldüm ya hıc benı düşünmüyor gercekten moralım cok bozuldu cevap da vermedı mesajıma

Pazar günü buluşuruz diye konuşmanıza rağmen senin onu hiç aramadan arkadaşınla görüşmen biraz ayıp olmuş bence. Onun acısını bugün çıkarmış olabilir.
Evet ayıp oldu gercekten ben de fark ettim ama o an dogru yapmısım gibi gelmisti ama sonradan üzüldüm.... Bugun de böyle olunca sanki ben naz yapıyormuşum gibi oldu

Evet ayıp oldu gercekten ben de fark ettim ama o an dogru yapmısım gibi gelmisti ama sonradan üzüldüm.... Bugun de böyle olunca sanki ben naz yapıyormuşum gibi oldu
Yaptığın ayıbın farkındaysan yakın zamanda gönlünü almalısın. Geçer merak etme. Ama haklı trip yapmakta, o yüzden alttan al.

Ben böyle iliskilerde gereksiz egodan hoşlanmıyorum ya. Onun isteğiyle bulusamam, o her istediğinde gidemem demek fln bana tuhaf geliyor.
Sonucta sözleşmişsiniz pazar gunu diye ama cıkıp arkadaslarınızla bulusmussunuz sonrasında goruselim demiş onuda kabul etmemişsiniz. Bana ters geldi bilemiyorum.
O gün bu sekilde davranmasaydınız bugun bu tribi atmazdı sanırım.

Yaptığın ayıbın farkındaysan yakın zamanda gönlünü almalısın. Geçer merak etme. Ama haklı trip yapmakta, o yüzden alttan al.

Gecer di mi sephora cok canım sıkıldı mesajıma da cevap vermedi. Pazar icin haklı evet ama bugun gercekten elimde degildi. Üst üste gelınce de iyice ben suçlu oldum. Annesi de hasta. Evet gercekten sucluydum o gun farkındayım offf

Evet bence de öyle ben de ılk defa boyle bır sey yaptım cunku geçenlerde bu konudan dolayı kavga etmiştik gercekten sinirlenmiştim ne bileyim biraz anlasın istedim ama bugun de üzüldüm öyle yaptıgım icin

Daha erken arasaymis o zaman? Saat 4 tam gunun ortasi, hem de pazar aksam disari cikilmayan bir gunde.

Sevgilin zirvalamis bence.

Yurtdisindan gelen arkadasin her gun gordugun biri degil ki, zaten yapman gereken bu arkadasinla gorusmek , sevgilin bir yere kacmiyor ki.

Erkek dedigin biraz agir, oturakli olmali bana gore; 16 yasindaki ergen genc kiz gibi davranan, trip atan , laf carpan erkekler cok itici geliyor bana .

Son düzenleme:
Ne yapacagım sımdı kesın ben aradığımda dıyecek kı ısım var.. Hava kötü ben ne yapayım elimde degil
Simdi soyle dusun,sen bulusmak istesen ve sevgilin surekli bahane bulsa ne hissedersin..iyi hissetmessin bence...
Canin istemiyor olabilir ama sende haklisin bilemedim :)

ayip olmus.
Hakli.
Pazar gunu ona soz verdiysen ala arayip kacta bitiyor hastanede isin diye sorabilirdin.

Aynen Cherry ben de ayyyynıı sekılde dusundum... Dunyanın öbür ucundan gelmıs arkadasım o da bütün gun aramayınca ben de arkadasımın yanına gittim. O hastanede dıye de acıkcası rahatsız etmek ıstemedım; ama akşamında keske görüşseydık dıye de uzuldum sonrasında. Bugun de hava Felaketti ıste ust uste gelınce sankı bılerek yapmısım gıbı oldu uzuldum ama elimde degil

ayip olmus.
Hakli.
Pazar gunu ona soz verdiysen ala arayip kacta bitiyor hastanede isin diye sorabilirdin.
Daha oncesınde demıstı kı hastanedeyken arıyorsun yazıyorsun etrafımda kırk kısı var donemıyorum sana telefona bakamıyorum falan ben de o yuzden yazmayayım dedım ama keske yazsaydım benım de dusuncesızlıgım oldu evet maalesef.. Bugun de kar yağınca ust uste geldı cok uzuldum ama ben bılerek yapmadım gercekten o an dogru yapıyormuşum gıbı geldı.. Uzuldum..

Simdi soyle dusun,sen bulusmak istesen ve sevgilin surekli bahane bulsa ne hissedersin..iyi hissetmessin bence...
Canin istemiyor olabilir ama sende haklisin bilemedim :)
Vallahi ben de bilemedim uzuldum yazın bır kere o bana yapmıstı aramız kotuydu o zamanlar.. Cok ağlamış uzulmustum hatırlıyorum.. O bılerek yapmıstı ama benım sımdı kötu nıyetım de yok bılıyor

Uzuldugunu bize degil sevdigin adama anlat bence, gonlunu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…