• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu Hatunun Saçlarına bitiyorum ya :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
$587512920.jpg
$602655804.jpg
$611138751.jpg
$6164543359_294897860580790_147335148670396_667248_1798852240_n_1gg.jpg
$584986021.jpg
$kolo2zh0dw0.jpg
$klch9.jpg

Böyle yapabileniniz hangi yöntemi kullanıyor ya :(

evet kolera :)) maşayla denedim bugidilerle denedim ama ben bu tarz yapammıyorum ya :(

evet kolera :)) maşayla denedim bugidilerle denedim ama ben bu tarz yapammıyorum ya :(

valla canım saçlarım doğuştan kıvırcık olduğu ıçın hıç maşa yapmadım nasıl elde edılır bı bılgım yok malesef yardımcı olamıcam :26:
ama kardeşımın saçları dümdüz o gece yatmadan ıslak saçını ıkıye ayırıp balık sırtı yapıyor önlerede maşa ıle bukleler aynı böyle oluyor denedın mı hıç

valla canım saçlarım doğuştan kıvırcık olduğu ıçın hıç maşa yapmadım nasıl elde edılır bı bılgım yok malesef yardımcı olamıcam :26:
ama kardeşımın saçları dümdüz o gece yatmadan ıslak saçını ıkıye ayırıp balık sırtı yapıyor önlerede maşa ıle bukleler aynı böyle oluyor denedın mı hıç

Benimkilerde dümdüz ya pırasa gibiler :( bende mii bi denesem acaba şu balıksırtını.. Maşayıda öyle kullanmak iistemiyorum zaten saçım ince tel olduğu için hemen yıpranıyor ve yanık yanık kokuyorlar :D

Benimkilerde dümdüz ya pırasa gibiler :( bende mii bi denesem acaba şu balıksırtını.. Maşayıda öyle kullanmak iistemiyorum zaten saçım ince tel olduğu için hemen yıpranıyor ve yanık yanık kokuyorlar :D

aynen bencede hıç bulaşma ben kardeşımede kızıyorum daha 14 yaşında elınden düşmüyor şu aletler
balıksırtını denemelısın hem bı zararıda yok
ben kardeşımın saçını ıslakken ıkıye ayırıp jöle veya köpük sürüyorum ıyıce sonra örüyorum
veya bazen ıkıye ayırıp ufak ufak mesela 5 tane örüyorum oda güzel duruyor sabah taramadan saçı elle şekıllendırıyorz
hem saçlar yıpranmıyor hem maşayla saatlerce uğraşmaktan ıyıdır hele bu sıcaklarda ışkence gıbı :40:

Kesinlikle.. küçük örgüleri yapıyordum ama benm saçım çok fazla kabarıyor öyle :D Balıksırtını deniyeceğim çok teşekkürler..

bu şekli ancak düzleştirici kullanarak yapabilirsin ve de saçların uzunsa. aşağı doğru çekecek ve aynı böyle görunecek saçların düzleştircile nasıl bukle yapıldığını netten araştırrsan bulabilirsin

bende böyle yapıyorum. saçım çok kıvırcık. yıkandıktan sonra saç kremi sürüp saç uclarımı elim ile büküyorum. böyle kalıyo. zaten koleranın da kıvırcık. maşa bu etkiyi vermiyo çünkü

Back