bu hastalık beni delirticek!(çikolata kisti)uçurumun kıyısındayım

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar kimseyle dertleşemiyorum ama aklımı kaçırmak üzereyim psikolojim çok bozuk ne yapcağımı bilmiyorum 2 kez laparoskopi oldum sonuncusunu 9 ay önce düğünümden 3 ay önceydi artık yoruldım bugün dr a gittim yeniden oluşma ihtimali var dedi yarın ultrason çekilcek ne yapcam bilmiyorum bu hastalığıın bi dermanı yok ben her sene ameliyat mı olcam hem yakınlarım hemde ben çok yıprandım benim durumumda olan var mı bu hastalık benim yaşam kalitemi düşürdü psikolojimi bozdu en mutlu zamanlarımı zehir etti....

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla ruhsal sıkıntılar yani genel anlamda stresler seni üzen şeyler bu gibi durumları tetikliyor eğer hayatında canını sıktığın yada kafanı çok taktığın şeyler varsa önce onları bi yoluna koy bakalıom. inan etkisi büyük olucaktır olumlu yönde..

canım neden böyle olumsuz düşünüyorsun...bende de çikolata kistine benzer 2 tane kist vardı, ne olduğunu tam anlamadılar çünkü yapısı çikolata kistine benziyordu fakat küçülüp kayboldular kendiliğinden, öğrendiğim ay soğan kürü yaptım doktorum tavsiye etmişti...veee galiba bu ay hamileyim...3 güne kadar belli olucak inşallah...

çok sevindim allah isteyen herkese yaşatsın senin bebğinde sağlıkla gelsin dünyaya......

ben 2.5 sene içinde 2 kez laparoskopi oldum zordu benim ve ailem için geçen kontrole gittim 5 cm çapında yine var bu kadar kısa sürede büyümüesi beni yıpratıo yine ameliyat olucam sanırım dr adetin bittiği gün bi usg daha çektir dedi bakalım neler olcak bu sefer ultrason raporunda anekoik kist yazıordu bu da şaşırtıcı nasıl başedicem bimiyorum ama korjuyorum sanırım anne olamıycam

Çikolatamı karamelmi bilmem ama sadece soğan suyu diyorum ailemde genetik olan bişey bu kistler çikolata kistini bilmem ama diğer kistleri eritiyo resmen yok ediyo bence sende bi dene belki faydasını görürsün anne tarafımın tüm kadınlarında bende dahil kist var hepimiz bu şekilde geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…