kaynanam 71 yaşında ögrenme güçlü ve kişisel bakımını yapamama gençliginden beri varmış şimdi ise sürekli aynı konuları anlatıyo dinlemek istemedigimde yada duymamazlıkdan geldigimde burnumun dibine kadar gelip öyle degilmi konuşsana konuşsana diye milyonlarca kez tekrarlıyo yanıt alamazsa dürtüklemeye başlıyo kızdıgımda ise yapma diye( ne yaptımki ben diye sürekli tekrarlıyo) evde oldugum zamanlar da yanımdan ayrılmıyo tuvaletde biraz fazla kalsam dalıyo içeriye seni merak ettim diye hastalandıgımda bile bırakmıyo hastayım ben yatıcam diye yatak odasına gidiyorum 5 dk sonra kapıyı açmaya çalışıyo kapı kilitliyse açtırana kadar çalıyo açınca hastamısın hastamısın diye kalkıncaya kadar dürtüklüyo eşim kızıp kovdugunda rahat bırak diye sagdece onu dinliyo .kendi kendine konuşuyo onunla konuşmaya çalıştıgımda dinliyo ama kendi kafasından ne geçiyosa onu konuşmaya devam ediyo konuyla alakalı olmayan seyler çogu zaman yatakda yatarken ve onunla ilgilenilmedigi zamanlar neeeen neeeen diye garip sesler çıkarıyo bu bagırışlar ona kızdıgımızda artıyo yada evine gidecegi zamanlarda 1 hafta evinde eşiyle 1 haftada bizimle kalıyo evine gitmek istemiyo dr götüremiyorum bu durum yüzünden eşiminde benimde psikolojimiz bozuldu eşim ben bilidm bileliböyleydi bunun çözümü yok diyo konuşamıyorum bile