Saç Rengi ve Saç Boyama Bu hangi renk kızlar yardım lütfen

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Arkadaşlar saçımı 1 defa boyadım.3 kahverengi tonunu birleştirip boyamıştım evde kendim yaptım yani..Boya tuttu ama çok açık oldu fındık kabuğu resmen saçımı kızıl yaptı.Neyse şu anda aktı sayılır ama tamamen yok olmadı üstüne üstlük 5 ay geçmesin rağmen...Renk şudur...

Imageshack - evangelinelillyphotosho

ve de

Imageshack - picphpgz

Saçlarım kahverengi gibi normal rengi siyah ama üstünde boya var 5-6 aylık halen hepsi akmadı hangi marka boyayla hangi numaradan yaparsam bu rengi elde ederim.Cevap verebilen olursa çok sevincem uzun zamandır arayıp bulamadığım renk.

NOT:Renk tamamen akmadı daha doğrusu aka aka başka renge döndü ama saçımdan gitmedi rengi şuan koyu kahve gibi duruyor saçım.

NOT 2:Günlerdir sırf bu konuyu açabilmek için mesaj kasıp duruyorum yardım lütfen.

keşke anlasaydım boyadan, ama mutlaka anlayan bir arkadaş yardımcı olacaktır size..

bir de çikolata kahveyle kumralı karıştırıp güzel bi sonuç elde edebilirsin saçın çok koyu olmaz . alltta kızıl olduğu için biraz bakırlık kalacaktır ama 2 . boyamada kaybolur

valla ben de okudum yazını ama boyadan anlamadığım için yardımcı olamayacağım üzgünüm.Ama renk çikolata kahve ya da bitter çikolata heralde

arkadaşım bu benim önceki saç rengim dipler koyu uçlarda yansımalar var.. selektive orta kahve doreyle saçının uçlarını orta kahveyle diplerini boyarsan tam böle olur..

Bronz kahveye benziyor mu sizce ? Halen bulamadım.Işık falan diyorsunuz ama ben o ışıktaki rengiyle beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…