- 16 Nisan 2009
- 196
- 0
- 116
- Konu Sahibi WaMpiRceSs
Arkadaşlar saçımı 1 defa boyadım.3 kahverengi tonunu birleştirip boyamıştım evde kendim yaptım yani..Boya tuttu ama çok açık oldu fındık kabuğu resmen saçımı kızıl yaptı.Neyse şu anda aktı sayılır ama tamamen yok olmadı üstüne üstlük 5 ay geçmesin rağmen...Renk şudur...
Imageshack - evangelinelillyphotosho
ve de
Imageshack - picphpgz
Saçlarım kahverengi gibi normal rengi siyah ama üstünde boya var 5-6 aylık halen hepsi akmadı hangi marka boyayla hangi numaradan yaparsam bu rengi elde ederim.Cevap verebilen olursa çok sevincem uzun zamandır arayıp bulamadığım renk.
NOT:Renk tamamen akmadı daha doğrusu aka aka başka renge döndü ama saçımdan gitmedi rengi şuan koyu kahve gibi duruyor saçım.
NOT 2:Günlerdir sırf bu konuyu açabilmek için mesaj kasıp duruyorum yardım lütfen.
Imageshack - evangelinelillyphotosho
ve de
Imageshack - picphpgz
Saçlarım kahverengi gibi normal rengi siyah ama üstünde boya var 5-6 aylık halen hepsi akmadı hangi marka boyayla hangi numaradan yaparsam bu rengi elde ederim.Cevap verebilen olursa çok sevincem uzun zamandır arayıp bulamadığım renk.
NOT:Renk tamamen akmadı daha doğrusu aka aka başka renge döndü ama saçımdan gitmedi rengi şuan koyu kahve gibi duruyor saçım.
NOT 2:Günlerdir sırf bu konuyu açabilmek için mesaj kasıp duruyorum yardım lütfen.